Първоначално публикувано от Crusader
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Катастрофата на Bella
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
-
Докато мрат само коли е добре.
А какво ще кажете за това ?
http://burgas.dir.bg/2008/09/15/news3379104.html
Шофьор се заби в автобус и загина на място
15 септември 2008 / News.dir.bg
35- годишен мъж от село Русокастро загина в катастрофа.
Той шофирал личния си автомобил “Алфа Ромео” в населеното място с прекалено висока скорост, предаде Дарик.
На завой мъжът се блъснал в паркиран извън пътното платно автобус. От инцидента загинал на място.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеи аз съжалявам колежке.а какво стана с колата каско нямаш ли.ще се оправили
Тогава ще стане ясно какво ще става с колата ... но първо се съмнявам да ми дадат толкова пари колкото ще струва направата с качествени материали и втори се съмнявам че ще бъде същата като преди ... каквото и да стане колата отива или в моргата или за продажба ...Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
ами какво да Ви кажа, след като ми помляха MAZDA-та, реших да пробвам с Алфа, имам я от няколко дена, надявам се да ми провърви. Предната ми кола един гофаджия gti дето се казва изпил си млякото и се качил на колата я обезобрази, а аз като никой път си карах със 90, може би малко сбърках ама мъничко поотупах момчето, което и без това от уплаха не знаеше къде се намира защото едвам не ме уби....
Радвайте се че сте оцелели еййй, купчина ламарина се купува, ама здравето е безценно. Честито на оцелелите!
Comment
-
Първоначално публикувано от leo_gti Покажи съобщениеами какво да Ви кажа, след като ми помляха MAZDA-та, реших да пробвам с Алфа, имам я от няколко дена, надявам се да ми провърви. Предната ми кола един гофаджия gti дето се казва изпил си млякото и се качил на колата я обезобрази, а аз като никой път си карах със 90, може би малко сбърках ама мъничко поотупах момчето, което и без това от уплаха не знаеше къде се намира защото едвам не ме уби....
Радвайте се че сте оцелели еййй, купчина ламарина се купува, ама здравето е безценно. Честито на оцелелите!sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеИмам Каско ... днес беше първият оглед и сега я разглобяват в сервиз,утре ще огледат и вътрешните щети и след това от сервиза ще ми направят една проформа фактура.
Тогава ще стане ясно какво ще става с колата ... но първо се съмнявам да ми дадат толкова пари колкото ще струва направата с качествени материали и втори се съмнявам че ще бъде същата като преди ... каквото и да стане колата отива или в моргата или за продажба ...
Както съм казвал не веднъж "КОЛАТА Е РОБ НА ЧОВЕКА, НЕ ОБРАТНОТО", освен това е напълно заменяема, докато човека НЕСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Колата е все още по сервизите,но аз няма да я ремонтирам ... така че ако има кандидати за нея продавам я във вида в който е ... със нови Мишелин гуми на един сезон,с джанти в отлично състояние , със сменени 3 задни носача , сменени накладки на 1 седмица , сменени всички консумативи по двигателят ---> ангренажи,ролки,пистов ремък,водна помпа ... всички филтри и маслото са сменени 1 ден преди катастрофата ... !
Сменен биалет!
Работещ и зареден климатроник 1 седмица преди катастрофата!!!
Кожен салон в много добро състояние !
При удара няма нищо засегната по двигателя освен леко кривнатият тампон.
Няма изтичане на нищо от колата!
Скоростите си дойдоха на място ... т.е. скоростната кутия е наред!
Няма удар по ходовата част и там всичко е наред!
Щетите са калници,капак,броня,два фара и декоративните решетки,кутия за въздушен филтър,пантите на капака,амортисьорите на капака и т.н.... мога дам списък с описаните от вещото лице части които са за подмяна!
Мога да ви дам и ценоразпис на същите тези ако са оригинални ... ама няма да ви го дам да не се плашите
Освен това колата е заредена до горе с гориво
Преди да я ударя я бях пастирала и полирала!
От колата ще си взема само музиката и мрежата която дели купето от багажника!
Айдееее народеее .... продава се най-хубавата Алфетка ... но далеч НЕ за 2 000 лева
Цена само при оглед на място на автомобила или на на тел. които ще получите при запитване на лични.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
цена....!?
Привет...интересува ме за какви пари ще се разделиш?
Каското използвала ли си?
Изобщо как стоят нещата...с колата след удара?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеПривет...интересува ме за какви пари ще се разделиш?
Каското използвала ли си?
Изобщо как стоят нещата...с колата след удара?
Ясно е че няма да я осребрят защото е доста висока цената понеже смятахме цените само на оригиналните части.
След това ще направят те тяхна си някаква експертна оценка и ще ми изплатят някаква сума.
До 2 седмици ще се разбере каква ще е сумата и след това се иска търпение...огромно търпение да изплатят това което са преценили.
Та така стоят нещата...колата ще се продава в този вид в което е сега!Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеДнес ще изпращаме до София със застрахователят проформа фактурата само за частите!
Ясно е че няма да я осребрят защото е доста висока цената понеже смятахме цените само на оригиналните части.
След това ще направят те тяхна си някаква експертна оценка и ще ми изплатят някаква сума.
До 2 седмици ще се разбере каква ще е сумата и след това се иска търпение...огромно търпение да изплатят това което са преценили.
Та така стоят нещата...колата ще се продава в този вид в което е сега!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
....значи прибираш си парите от каското(примерно 5000, ама доколкото разбирам с тази тотална щета за 80% от 11000, си се получава бая цифра.), и продаваш колата(за много над 2000...примерно 4000, или на части), и си свиркаш.... брех, да взема и аз да и направя едно каско и да я засиля у някой дувар. Не че искам да ти правя сметка, ама след като така поставяш нещата... АЗ няма да я карам, Аз няма да сложа неоригинални части, АЗ ще я продам на части... добре, давай една добра цена и да я отнася някой, който може да живее спокойно и да каря леко чукната кола.
п.п.
знам, че някак си ти правя сметка един вид на парите, ама някак си нормално ми се стори, след толкова теми за твоята катастрофа. Искренно се радвам да си решиш проблема по най-добрия вариант за теб.
УспехСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Нямам представа каква сума ще ми изплатят от каското ... за това ми е трудно да дам все още цена за колата която ще продам в такъв вид.
За да няма недоразумения нека изчакаме да направят експертна оценка и да ми дадат писмено документ за стойността на сумата която ще ми бъда изплатена.
Тогава ще ви дам съвсем официално цена на колата.
Далеч съм от мисълта че може да се вземат повече пари от това за колкото е застрахована.
Просто искам да събера достатъчно за друга такава същата като тази ... нито лев повече.
Това е което желая,надявам се да ме разбереш и да проявиш малко търпение ... не смятам да дера кожи , но все пак и аз трябва да си купя нова кола а това струва парички ...
Вярвам че цената за която смятам да я продам ще е много добра,но нека все пак изчакаме малко и ще ви кажа за какво става дума.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение....значи прибираш си парите от каското(примерно 5000, ама доколкото разбирам с тази тотална щета за 80% от 11000, си се получава бая цифра.), и продаваш колата(за много над 2000...примерно 4000, или на части), и си свиркаш.... брех, да взема и аз да и направя едно каско и да я засиля у някой дувар. Не че искам да ти правя сметка, ама след като така поставяш нещата... АЗ няма да я карам, Аз няма да сложа неоригинални части, АЗ ще я продам на части... добре, давай една добра цена и да я отнася някой, който може да живее спокойно и да каря леко чукната кола.
п.п.
знам, че някак си ти правя сметка един вид на парите, ама някак си нормално ми се стори, след толкова теми за твоята катастрофа. Искренно се радвам да си решиш проблема по най-добрия вариант за теб.
Успех
От "каско" пари не се изкарват вече.....това беше време оно...да изкараш пара с засрахователна измама!
Е намират пак начини...на българина му дай да изкара лесно пари, обаче има едно голямо НО!!....винаги могат да те хванат.....няма да споделям как
Last edited by Бобби; d.m.y г., 13:44.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
Comment