Първоначално публикувано от morfius
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
призив към всички
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеИ какво да правим тогава да спрем да мислим и да лягаме да мреме ли. Защо да не предлагаме. Аман от песимисти.
неможе да се ловим от краката за главата
мерките както аз ги виждам.
1. оправяне на пътищата, маркировка, актуализация на знаци и ограничения
2. затягане на ГТП - спирачки, светлини, шумозаглушителни уредби, допълнително монтирани системи - дали автомобила е хомолгиран за тях
3. стимулиране на органите на КАТ да спират от движение автомобили с изтрити гуми, и неадекватни светлини
4. отпадане на поняето "несъобразена скорост"
това ако стане, загиналите на пътя ще са 20% от сегашните и ефект ще има
с глоби и малоумни ограничения, се постига обратния ефект - мисля всички го виждаме'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Към горе изброеното мисля, че трябва да се затегнат и шофьорските изпити защото от там тръгват много от бедите!Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеами не е тоя начина, това е което искам да кажа!!
неможе да се ловим от краката за главата
мерките както аз ги виждам.
1. оправяне на пътищата, маркировка, актуализация на знаци и ограничения
2. затягане на ГТП - спирачки, светлини, шумозаглушителни уредби, допълнително монтирани системи - дали автомобила е хомолгиран за тях
3. стимулиране на органите на КАТ да спират от движение автомобили с изтрити гуми, и неадекватни светлини
4. отпадане на поняето "несъобразена скорост"
това ако стане, загиналите на пътя ще са 20% от сегашните и ефект ще има
с глоби и малоумни ограничения, се постига обратния ефект - мисля всички го виждаме
Мерките знаеш ли какви са.
1. ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ;
2. ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ и
3. ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеАууууу все едно слушам някой от съвременните политици.
Мерките знаеш ли какви са.
1. ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ;
2. ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ и
3. ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ
те говорят "глоби, затвор, общественополезен труд, намаляване на скоростта, война ... афганистан!!!"
а това второто ти желая късмет идните 300 години в които евентуално може би ще се случи
аз не планирам да живея толкоз'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Такъв отговор даде министъра на Ирландия, когато го попитаха как от бедна държава са станали икономическото чудо на Европа. А там не са минали 300 години, ако сега се започне след 30 тина години ще берем реколтата. Иначе твоите мерки са добри, но нали проверките се правят от инспектори и катаджии, това искам да ти кажа всичко зависи от хората."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеИ какво да правим тогава да спрем да мислим и да лягаме да мреме ли. Защо да не предлагаме. Аман от песимисти.
В твоя стил - да мислим, а не да се водим по манипулации, да търсим подобрение, а не популизъм.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеА в такива игрички не участвам, но е крайно време да се намери място за любителска писта около София."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Абе момченце ти изобщо четеш ли какво ти се пише?
Казах по-горе, че в такива игрички не участвам!
Но желаещи винаги ще има... по-добре да е на любителска писта от колкото по улиците.
А, че без пари не става... това и на децата е ясно, който иска ще си плаща.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеАбе момченце ти изобщо четеш ли какво ти се пише?
Казах по-горе, че в такива игрички не участвам!
Но желаещи винаги ще има... по-добре да е на любителска писта от колкото по улиците.
А, че без пари не става... това и на децата е ясно, който иска ще си плаща.
Шегата на страна помислих, че каза, че не участваш в уличните гонки, а не по принцип в гонки."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Хора, не виждате ли какво се случва по улиците?! Всеки комплексар продал нивата на село си купува "готина" кола и става недосегаем! Докато не се изкорени комплексарщината от хората, няма как да се оправи положението по пътищата. Веднага давам пример:
Познат от друг град ми беше на гости преди време. Решихме да се поразходим с неговата кола - Хлопел Хастра. Е няма да ви казвам как караше този човек - постоянно засича, предрежда се на светофарите, престроява се в неправилните ленти и крещи през цялото време "Сега ще ви науча аз как се кара!". Докато не се изкорени селяндурският манталитет от хората няма как да се оправим! Face it!!!!Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от botsos Покажи съобщениеХора, не виждате ли какво се случва по улиците?! Всеки комплексар продал нивата на село си купува "готина" кола и става недосегаем! Докато не се изкорени комплексарщината от хората, няма как да се оправи положението по пътищата. Веднага давам пример:
Познат от друг град ми беше на гости преди време. Решихме да се поразходим с неговата кола - Хлопел Хастра. Е няма да ви казвам как караше този човек - постоянно засича, предрежда се на светофарите, престроява се в неправилните ленти и крещи през цялото време "Сега ще ви науча аз как се кара!". Докато не се изкорени селяндурският манталитет от хората няма как да се оправим! Face it!!!!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment