If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бобчо не се еб.... с мен, защото ще се ядосам вече.
О...проява на виртуална ярост!!!...що так бе бебок, нещо не ти издържат нервите!....и тая вечер удари ено за успокоение...но внимавай да не се прпиеш, че как си нервен няма спасение
Аз често си позволявам по превишена скорост из, и извън града, но на тия гонки и светофарни фиести съм противник......излишен адреналин, а и когато се пуснеш в града на нещо такова, вниманието ти е заето повече с противника ти, отколкото с пътя и това отпреде.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
хора, вие преди да се включите не виждате ли името и а отново продължавате по вашия изменчив начин на изказване?
Колега аз се изказвах "компетентно" и по темата, недей така сега. Поне ти я държим на високо, а и не съм виновен, че Бобчо ма ядосва.
ТВЪРДО ПРОТИВ ГОНКИТЕ ЩЕ НАПИША ПИСМО И ДО ББ.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Колега аз се изказвах "компетентно" и по темата, недей така сега. Поне ти я държим на високо, а и не съм виновен, че Бобчо ма ядосва.
ТВЪРДО ПРОТИВ ГОНКИТЕ ЩЕ НАПИША ПИСМО И ДО ББ.
И аз ще пиша писмо до ББ
...но мойто ББ е Бриджит Бордо
Здравейте ,моето скромно мнение е че на държавата просто не и пука .Иначе вижте как е направено в Лондон -камери на всяко кръстовище ако настъпиш бялата лента глоба с снимка ако превишиш скороста глоба с снимка,ако паркираш неправилно глоба с снимка.Ако се държиш неадекватно ти пращат патрулка.По въпроса за събераемоста на глобите е измислено следното ако си платиш глобата в определения срок примерно до 24 часа то тя е 50% от това което ще платиш ако просрочиш и хората си плащат възможно най бързо и даже се кефат че са платили навреме.Да не говорим че прегледите на техническото състояние на колата са на съвсем друго ниво .
Comment