Известие

Collapse
No announcement yet.

пак за петрола!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хора що се дразните бре,не сте ли булгарски люде да да знаете че в булгарско освен доходите све е анти народу?епа то що е леб,то що е петрол или месо дали от мачка(котка) или от дрът уяшник те сите са анти народу.ебати нека сите одят о курец.тези дет са на метан скоро ще минат пак на бензин щот с 1/4 на горе то си е много апък за пропанова бутилка няа място,абе гадна дРъжавица.

Comment

Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
      ДОКОГА??????
      Винаги ще е така... миналия път като протестирахме ни псуваха по кръстовищата що сме им пречели. Включително и тук във форума 100 човека скочиха че нямало смисъл и Т.Н

Аз лично вече се отказах да убеждавам хората че ако си мълчим няма да се оправим и си търся свои начини да се справям

Поздрави
      Не става само с Алфа, требе и акъл...
      Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
      Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Не се притеснявайте толкова, защтото тук при нас във Флорида цените на бензина също се дигнаха, при условие че цената на петрила падна. Спекулацията не е само в БГ. Търговците са едни и същи навсякъде.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
          хора що се дразните бре,не сте ли булгарски люде да да знаете че в булгарско освен доходите све е анти народу?
          Ти пък що реши, че доходите на са анти народу?!Имено от тях тръгва другите проблеми - от пропан бутана, до цената на галона, уиски
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Не се притеснявайте толкова, защтото тук при нас във Флорида цените на бензина също се дигнаха, при условие че цената на петрила падна. Спекулацията не е само в БГ. Търговците са едни и същи навсякъде.
            Само не ми говори за цената в САЩ, че най малко имате право да протестирате . Колко е бензина около $4 за галон? или по малко? Тука е над $6.2 за галон, а заплатите предполагма знаеш какви са.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

Лукоила са Пумяри и за това не зареждам от тях./не ,че ще им накривя шапката ,ама еи така/.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Няма лошо, нека бъде по скъп бензина, че нещо много коли много шофьори, той парното не може да си плати, а не слиза от колата и ми се качва за 500 м да се вози.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  Лукоила са Пумяри и за това не зареждам от тях./не ,че ще им накривя шапката ,ама еи така/.
                  Ти като зареждаш от друга бензиностанция, да не мислиш, че бензина не идва от Лукойл...
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Чувал съм, че някои сто октанови ги внасят ама незнам. Те лукойл нямат 100 октана, даже за рейсинга на шел съм сигурен, че е внос.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                      Те лукойл нямат 100 октана, даже за рейсинга на шел съм сигурен, че е внос.
                      Ъпсолютно, ако бенз само Шелче си ръся....

Първоначално публикувано от rammstein4o Покажи съобщение
                      миналия път като протестирахме ни псуваха по кръстовищата що сме им пречели.
                      Аз лично вече се отказах да убеждавам хората че ако си мълчим няма да се оправим и си търся свои начини да се справям
                      Поздрави
                      Естествено, аз ако бях също щях да псувам, блокирането на пътища е една от най - глупавите форми на протест, и затормозява единствено народа, и спомага за задръстванията и повишения градски разход, а тия дето зависят тия неща от тях изобщо не им пука - може и да не са разбрали даже че сте протестирали......
                      Има къде къде по "политиконасочени" протести дето могат да окажат доста по голям натиск върху боклуците в парламента.....
                      Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 16:21.
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Естествено, аз ако бях също щях да псувам, блокирането на пътища е една от най - глупавите форми на протест, и затормозява единствено народа, и спомага за задръстванията и повишения градски разход, а тия дето зависят тия неща от тях изобщо не им пука - може и да не са разбрали даже че сте протестирали......
                        Има къде къде по "политиконасочени" протести дето могат да окажат доста по голям натиск върху боклуците в парламента.....
                        Затормозения народ от блокирането на пътищата да си плаща са и по-скъпия бенз и по-скъпия хляб (идващо от цената на бенза). Това българина не иска на него да е добре а на вуте да му е зле. Е затова цел живот
                        Не става само с Алфа, требе и акъл...
                        Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                        Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

А най-странното от цялата работа с повишаването на цените на петрола от стрна на Лукойл е картите дет ги раздаваха за 5ст. отстъпка на всеки литър. И един вид когато бензина ти е 2.30лв. с тази карта ти го плащаш на 2.25лв. Не е кой знае каква разлика,ама що само тея с картите зареждат така. Не може ли за всички цената да е с 0.05лв. по-малко? Ако заредиш примерно за 100лв. тази иначе малка разлика се усеща доста.
                          Alfa 145 1.6 boxer 95г.
                          Човек без пари е лайно,а лайно с пари е личност!

sigpic

Comment

Проблемът е, че няма орган от страна на държавата, който да упражнява контрол на качество цена и спекула от страна на монополиста, в случая...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Запитвали ли сте се защо при всички други отрасли има такава конкуренция да речем, а рафинерията ни, и този който продава горивата у нас е само един......
                              Монопол е най - сладката дума в света на бизнеса.......

Първоначално публикувано от rammstein4o Покажи съобщение
                              Затормозения народ от блокирането на пътищата да си плаща са и по-скъпия бенз и по-скъпия хляб (идващо от цената на бенза). Това българина не иска на него да е добре а на вуте да му е зле. Е затова цел живот
                              Мне - не е заради това.....
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Ъпсолютно, ако бенз само Шелче си ръся....

Айде кажи ги де.. не ги пази само за себе си, няма да ти вадиме думите с ченгел от устата!
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X