За тия пари може и Фюджицу Сименс Еспримо със същите характеристики да се вземе, а Еспримо серията си идва с драйверите и туловете за ХР (има си и за Виста) ако не си падаш по Виста.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнвния за лаптоп Asus M51SE-AP115
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеПо-малко рам повече пари от избора на колегата
RAM се добавя колега ....ама марка, дизайн, hdmi,и светеща клавиатура трудно можеш да ъпгрейднеш , ако гледаш само параметрите MSI примерно няма кой да ги бие по отношение параметри /цена
Comment
-
Не искам да споримза мен специално при лаптопите тва което е от най голямо значение е марката . даже и при еднакви компоненти архитектурата и изработката имат огромно значение за това как ще функционира машината . как си обясняваш че при еднакви компоненти цената вариара двойно и тройно според марката
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vlНе за марката спор няма. Разбира се че е важен компонент, но ако си финансово ограничен по-добре си земи най-мощното с парите, с които разполагашАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
HDMI - няма /донякъде не е чак толкоз голям проблем за мен/ Дизайна - не ми пука, ако ще да е отровно зелен - все ми е тая...или пък розов /ебаси еретичната мисъл/, важното са качествата и качеството на машинката. Определено съм заинтригуван от предложенията на Дел, пък и Дел си е Дел, но там става въпрос за по-високи цени /съответно качество/.
Фуджицу-Сименс - нещо не ми е по сърце, предубеден към тази марка..
Кажете нещо /каквото и да е / за Ейсър?Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
в технополис върви на "ОФЕРТА" на 1400 пари...
в мост или некоя фирма- вносител крайната цена сиг е към 1250...
на мене мн ми допада и като дизайн, и като параметри, но все пак не очаквай "изтребител"...
а и мисля, че точно за този модел АСУС още нямат драйвъри за XP (може и да бъркам)
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеHDMI - няма /донякъде не е чак толкоз голям проблем за мен/ Дизайна - не ми пука, ако ще да е отровно зелен - все ми е тая...или пък розов /ебаси еретичната мисъл/, важното са качествата и качеството на машинката. Определено съм заинтригуван от предложенията на Дел, пък и Дел си е Дел, но там става въпрос за по-високи цени /съответно качество/.
Фуджицу-Сименс - нещо не ми е по сърце, предубеден към тази марка..
Кажете нещо /каквото и да е / за Ейсър?
асус-а си е асус - един от най големите ОЕМ производители в света на лаптопи, но гаранция/сервиз ?
Фуджитсу - сестра ми си взе и за 6 месеца батерията е фалирала, клавиатурата като си облегнеш ръцете на нея и подава сигнали към тъчпада - супердосадно
и му се отчупиха и двете капачки на пантите, абе ... смотана сглобка тва е ....
в ДЕЛЛ-а смятайте се пак и цената на ОС-а - идва преинсталед, отваряш капака и сичко ползваш- няма ровене на драйвери няма това онова, но все пак си е въпрос на избор'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
DD
kolega izob6to ne se kolebai zimai ma6inkata ,mn e dobra ,smisal za tezi ne6ta za koito si izbroil ala net a yu e napalno dostata4na videoto taka 4e vs e ok ,az sam s ati raqdeon i cakam vsqkvi igri i nqmam problem ,rama ti e dostata4en ,a za harda da ne govorim,taka 4e zimai i se naslajdavai!!!
p.s.edin savet :sloji si xp ,ma6inata 6te ti e po barza i dosta po lesno raboti s taq razrabotka ina4e vistata ti e**va mamata na cqlata rabota ,4estito predvariritelno !!! :P6e po4erpi6 :d
sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996
Comment
-
Първоначално публикувано от MrakoVesT Покажи съобщениеkolega izob6to ne se kolebai zimai ma6inkata ,mn e dobra ,smisal za tezi ne6ta za koito si izbroil ala net a yu e napalno dostata4na videoto taka 4e vs e ok ,az sam s ati raqdeon i cakam vsqkvi igri i nqmam problem ,rama ti e dostata4en ,a za harda da ne govorim,taka 4e zimai i se naslajdavai!!!
p.s.edin savet :sloji si xp ,ma6inata 6te ti e po barza i dosta po lesno raboti s taq razrabotka ina4e vistata ti e**va mamata na cqlata rabota ,4estito predvariritelno !!! :P6e po4erpi6 :d
0888515205
Comment
Comment