Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнвния за лаптоп Asus M51SE-AP115

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За тия пари може и Фюджицу Сименс Еспримо със същите характеристики да се вземе, а Еспримо серията си идва с драйверите и туловете за ХР (има си и за Виста) ако не си падаш по Виста.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
      По-малко рам повече пари от избора на колегата

RAM се добавя колега ....ама марка, дизайн, hdmi,и светеща клавиатура трудно можеш да ъпгрейднеш , ако гледаш само параметрите MSI примерно няма кой да ги бие по отношение параметри /цена

Comment

Не искам да спорим за мен специално при лаптопите тва което е от най голямо значение е марката . даже и при еднакви компоненти архитектурата и изработката имат огромно значение за това как ще функционира машината . как си обясняваш че при еднакви компоненти цената вариара двойно и тройно според марката

Comment

не си прав ма както и да е ...

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl
            Не за марката спор няма. Разбира се че е важен компонент, но ако си финансово ограничен по-добре си земи най-мощното с парите, с които разполагаш
            Ако си ограничен с парите трябва да гониш най-качественото, че ако излезе проблем ще се ограничиш още повече, че и лаптоп няма да имаш.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

HDMI - няма /донякъде не е чак толкоз голям проблем за мен/ Дизайна - не ми пука, ако ще да е отровно зелен - все ми е тая...или пък розов /ебаси еретичната мисъл/, важното са качествата и качеството на машинката. Определено съм заинтригуван от предложенията на Дел, пък и Дел си е Дел, но там става въпрос за по-високи цени /съответно качество/.
              Фуджицу-Сименс - нещо не ми е по сърце, предубеден към тази марка..
              Кажете нещо /каквото и да е / за Ейсър?
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Аз лично бих предпочел Ацера пред Асус , ма по добре прежали още 200 лв и скачай на Делл , не си купуваш лаптоп всеки ден

Comment

asus конфигурациите са по-добре предвидени за граф. обработка

ацер са не-лоши също, и са малко по-ниско бюджетен вариант

делл както се каза вече си е делл и са с добро качество наистина - за нашата фирма сме купили примерно само деллове
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

в технополис върви на "ОФЕРТА" на 1400 пари...
                    в мост или некоя фирма- вносител крайната цена сиг е към 1250...
                    на мене мн ми допада и като дизайн, и като параметри, но все пак не очаквай "изтребител"...
                    а и мисля, че точно за този модел АСУС още нямат драйвъри за XP (може и да бъркам)

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                      HDMI - няма /донякъде не е чак толкоз голям проблем за мен/ Дизайна - не ми пука, ако ще да е отровно зелен - все ми е тая...или пък розов /ебаси еретичната мисъл/, важното са качествата и качеството на машинката. Определено съм заинтригуван от предложенията на Дел, пък и Дел си е Дел, но там става въпрос за по-високи цени /съответно качество/.
                      Фуджицу-Сименс - нещо не ми е по сърце, предубеден към тази марка..
                      Кажете нещо /каквото и да е / за Ейсър?
                      аз съм купувал за различни фирми доста Ейсъри, и нещо не се кефя на това как прегряват ... дизайна също не е кой знае къв, а парите са като за истински

асус-а си е асус - един от най големите ОЕМ производители в света на лаптопи, но гаранция/сервиз ?

Фуджитсу - сестра ми си взе и за 6 месеца батерията е фалирала, клавиатурата като си облегнеш ръцете на нея и подава сигнали към тъчпада - супердосадно
                      и му се отчупиха и двете капачки на пантите, абе ... смотана сглобка тва е ....

в ДЕЛЛ-а смятайте се пак и цената на ОС-а - идва преинсталед, отваряш капака и сичко ползваш- няма ровене на драйвери няма това онова, но все пак си е въпрос на избор
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

DD

kolega izob6to ne se kolebai zimai ma6inkata ,mn e dobra ,smisal za tezi ne6ta za koito si izbroil ala net a yu e napalno dostata4na videoto taka 4e vs e ok ,az sam s ati raqdeon i cakam vsqkvi igri i nqmam problem ,rama ti e dostata4en ,a za harda da ne govorim,taka 4e zimai i se naslajdavai!!!
                        p.s.edin savet :sloji si xp ,ma6inata 6te ti e po barza i dosta po lesno raboti s taq razrabotka ina4e vistata ti e**va mamata na cqlata rabota ,4estito predvariritelno !!! :P 6e po4erpi6 :d
                        sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

Първоначално публикувано от MrakoVesT Покажи съобщение
                          kolega izob6to ne se kolebai zimai ma6inkata ,mn e dobra ,smisal za tezi ne6ta za koito si izbroil ala net a yu e napalno dostata4na videoto taka 4e vs e ok ,az sam s ati raqdeon i cakam vsqkvi igri i nqmam problem ,rama ti e dostata4en ,a za harda da ne govorim,taka 4e zimai i se naslajdavai!!!
                          p.s.edin savet :sloji si xp ,ma6inata 6te ti e po barza i dosta po lesno raboti s taq razrabotka ina4e vistata ti e**va mamata na cqlata rabota ,4estito predvariritelno !!! :P 6e po4erpi6 :d
                          Колега а ти кирилица нямаш ли на лаптопа?
                          0888515205

Comment

Working...
                          X