Известие

Collapse
No announcement yet.

Биг Брада 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе, пичове, как можете да гледате тая помия и то точно на 22 септенмври?
    Не ви ли беше поне малко интересно какво се е случило на тази дата преди 100 години??? Или си го знаете ...
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
      Абе, пичове, как можете да гледате тая помия и то точно на 22 септенмври?
      Не ви ли беше поне малко интересно какво се е случило на тази дата преди 100 години??? Или си го знаете ...
      Толкова добре знам какво се е случило на тази дата, че с удоволствие гледах Бай барадъра, каква ми е алтернативата да развявам знамена докато триото политбарбита държат речи и си мислят, че имат нещо общо с политиците от онова време хахахаха, не благодаря.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Правят си ташаци с публиката, провокации ама елементарни.
        Дадоха къщата предварително... после плагиатстват изгубеняците, за капак рекламата им крадена от някакъв анимационен филм на американско студентче.
        На сайта има още толкова празни портретчета...
        Изводи?
        Вчера по-забавно ми беше с господарите, направиха от хванати в изневяра - хванати в постановка, намериха кои са участниците и от коя агенция за статисти са - даже сайта им дадоха.
        Те всъщност хванаха и плагиатството в рекламата на ББ4.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

със всеки изминал сезон става все по-тъпо не може ли да хванат 10 човека да ги пуснат и да им гледаме сеира,кото ги пускат по самолети и паланки... да ги пускат в къщата и да пуснат някой мъж че тея жени няма да могат да завартят интрига без мъж
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
            Толкова добре знам какво се е случило на тази дата, че с удоволствие гледах Бай барадъра, каква ми е алтернативата да развявам знамена докато триото политбарбита държат речи и си мислят, че имат нещо общо с политиците от онова време хахахаха, не благодаря.
            Имах предвид документалния филм по БНТ1, не парадите Ама както и да е.
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
              Имах предвид документалния филм по БНТ1, не парадите Ама както и да е.
              Разбрах те, ама те всяка години едни и същи филми си въртят, като документалистика, а игралните са изопачени СОЦ тъпни със Стефчо Данаилов. Така, че аз гледах Бай Брадъра и хапвах обилно.
              К.М.

Comment

Разбрах те, ама те всяка години едни и същи филми си въртят, като документалистика, а игралните са изопачени СОЦ тъпни със Стефчо Данаилов. Така, че аз гледах Бай Брадъра и хапвах обилно.
                Хах, точно ти ли си гледал брадъра, дето постоянно плюеш и се оплакваш от чалгари, простаци и т.н. То точно те са му таргет групата на тая боза.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                  Хах, точно ти ли си гледал брадъра, дето постоянно плюеш и се оплакваш от чалгари, простаци и т.н. То точно те са му таргет групата на тая боза.
                  Да си чалгар е начин на живот. Да слушаш чалга е различно. Дори и възпитания понякога може да се държи като простак, но това не го прави простак. Чак пък да съм плюл чалгарите не е вярно. А и все пак мисля, че в бай брадъра извадката е представителна, нека си сверим часовника, колко сме велик, работлив и умен народ.
                  К.М.

Comment

А и все пак мисля, че в бай брадъра извадката е представителна, нека си сверим часовника, колко сме велик, работлив и умен народ.
                    Тоя път извадката верно е предствителна за съжаление. Само бабата и женатамъж са малко нетипични, ама другите ги има под път и над път.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

нема толкова ограничени хора просто един нормален не влезе вътре
                      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                      sigpic

Comment

Брадъра, често пъти е по добър от ежденвните новини по разнита канали и ефириДа не говорим за други разни "шоута"
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

ами те ако не са прости и са много нормални няма да ги вкарат...нали все за нещо трябва да се гледа т'ва шоу, ако са някой скучни няма да е интересно и няма да се гледа от никой...целта за простотията е постигната следва да видим кво още ще измислят
                          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

от цялата работа ми се струва, че стане интересно...
                            както са казали хората "разговор между две жени е винаги заговор против трета" така, че интригата те първа предстои
                            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Според мен има мъже ,ама те са от другата страна на самолетчето хахах и има некво време до четвъртък ,тогава ще ги съберат сигурно и ще ги пуснат в къщето иначе нема начин без мъже,ще плъзне слух за дискриминация . Иначе е простотия голяма ,предпочитам да си седа на компа преди да легна и да си чета нещо интересно
                              Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103hp 1995г

Comment

"разговор между две жени е винаги заговор против трета" Добре казано!

B&B Racing | bb-racingteam.com
                                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                                X