Баси малумниците,вместо да си седят и да си пийват и да си купонясват,те се бият....Айде сега навън да ви додие акЪл-чето...........
Известие
Collapse
No announcement yet.
Биг Брада 4
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениемалко се биха... още може...ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
как може да толерирате такива бе
за мене тва тъпо предаване трябва да се махне,да се забранине стига че гледам селяндури на всякъде покрай нас ами и по ТВ-то
еб**хти малумните говеда
да нормално е да се збиеш с някой който ти лази по нервите но по начионален ефир.....
и най-лошото в случая че Тъпака Брадър е виновен
ше си гледам Аня Пенчева,Илиана Раева и всички дето танцуват и се забавляват,ще гледам и сървайварите който показват какво е воля за оцеляване...НЯМА да гледам некви говеда как по цял ден лежат и плетът интригиAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista146 Покажи съобщениекак може да толерирате такива бе
за мене тва тъпо предаване трябва да се махне,да се забранине стига че гледам селяндури на всякъде покрай нас ами и по ТВ-то
еб**хти малумните говеда
да нормално е да се збиеш с някой който ти лази по нервите но по начионален ефир.....
и най-лошото в случая че Тъпака Брадър е виновен
ше си гледам Аня Пенчева,Илиана Раева и всички дето танцуват и се забавляват,ще гледам и сървайварите който показват какво е воля за оцеляване...НЯМА да гледам некви говеда как по цял ден лежат и плетът интриги"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеАрабин е.))
Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениее как го разбра, че е арабин))
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Не знам за боя и като цяло за Big Brother 4, ама вчера имах невероятното щастие да гледам "Малката сестра". Е по-голяма простотия никога не съм гледал. Участници - Пеньо, Радо Прашката и Пецата. Кой ли не се дупи пред устата на Пеньо, чуда се как не го изнасилиха на сцената. Оня Пецата не го чух да казва различна дума от "кур", "педераст", "педал" и т.н.
Баси простия народ сме станали, а и най-лошото е, че го показват и по телевизията ...
Comment
-
Ето ви боя... Преди боя не го гледах това предаване, ама вече ще го гледам
Ей го тук нецензурирано... http://es.youtube.com/watch?v=eqMmzAFyiFA
http://www.vbox7.com/play:116b8d64Last edited by VFTI; d.m.y г., 18:26.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщениеОня Пецата не го чух да казва различна дума от "кур", "педераст", "педал" и т.н.
Баси простия народ сме станали, а и най-лошото е, че го показват и по телевизията ...Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеМоже и ти да потанцуваш малко ЧА-ЧА, докато гледаш тази тъпотия снобска. А сървайвър е оцеляване мани мани те там ги пазят повече от нас. То са медицински екипи, то е оборудване мани мани. Бай брадъра не е кой знае какво, но го предпочитам пред тези бози.
а за сървайвъра просто си много далече от истината....тва оборудване за което ми говориш да не би да е случайно тамубеден съм че много от нас няма да издържат и на половина колкото тези които са там
единствения Биг брадър който изгледах беше първия,след него всички ми се струваха тъпички
а да само да попитам къде видя сноби в танцуващитеможе би Мамалев...
Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
Comment