Известие

Collapse
No announcement yet.

Биг Брада 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Абе ти кво написа бе, ти нещо запек ли имаш, кви са тия безумици. Ти знаеш ли колко индиАнци са прочистени в Северна америка над 2 000 000 и то по неофициални данни. Ти за ония с белите качулки в щатите нещо чел ли си, кво ми даваш за пример тия точно. Те са най големите спецове по прочистване на коренно население при това. Ние сме адски толерантни тук.
    колега ай преди да ми прай апострофче вземи прочети пак мойто постче и белким вникнеш в съдържанието.а и явно не гледаш големия брат щот няма място твоя упрек към моят пост.ти да не би да си от тумбата на онзи запалянко дет май му липсва прашеца че го защитаваш?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
      колега ай преди да ми прай апострофче вземи прочети пак мойто постче и белким вникнеш в съдържанието.а и явно не гледаш големия брат щот няма място твоя упрек към моят пост.ти да не би да си от тумбата на онзи запалянко дет май му липсва прашеца че го защитаваш?
      Гледам ББ4 и трябва да кажа, че всяка година е все по-добър.
      Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:15.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Не знам за какъв запалянко ми говориш. Гледам ББ4 и трябва да кажа, че всяка година е все по-добър. Ти правиш някакви много тъпи сравнения, кви индиАнци, (с А се пише нали знаеш?) ква америка, нещо бяга тази мисъл.
        ай да не спорим за правопис ,а и щом не знаеш кой е запалянкото дето обърна предаването на етнически раздор то тогава къв брадър гледаш?аз не го следя редовно но поне визитките им гледах и знам поне кой какъв е компренде.ай стига се драчи че ми е ужасно неприятно на споря с някой с когото същото време си обменяме съвети.ще ти го перефразирам това което исках да изразя-имам предвид че сме 1 много малка държавица, с 1 много шибан начин на живот и толкова малобройни с такава злоба ,а ако бяхме с тази омраза (към мисюлманите в българия) родени американци (имам предвит силата и могъществото им не нещо друго) то тогава нямаше да е останал жив инди_нец.не го слушаш онзи как се дразни с баба самие.ето туй имах предвид.

Comment

ай да не спорим за правопис ,а и щом не знаеш кой е запалянкото дето обърна предаването на етнически раздор то тогава къв брадър гледаш?аз не го следя редовно но поне визитките им гледах и знам поне кой какъв е компренде.ай стига се драчи че ми е ужасно неприятно на споря с някой с когото същото време си обменяме съвети.ще ти го перефразирам това което исках да изразя-имам предвид че сме 1 много малка държавица, с 1 много шибан начин на живот и толкова малобройни с такава злоба ,а ако бяхме с тази омраза (към мисюлманите в българия) родени американци (имам предвит силата и могъществото им не нещо друго) то тогава нямаше да е останал жив инди_нец.не го слушаш онзи как се дразни с баба самие.ето туй имах предвид.
          Няма страшно да се позаядем малко, аз не приемам сериозно нещата. Съгласен съм с теб за толерантността, но трябва да ти кажа, че от българите по толерантна нация няма. Ходил съм и съм видял как е и навън. Някои от нещата, които фенчето (не съм знаел че е фен наистина) каза са истина, не мога да си кривя душата, но беше малко комплексарско точно на тази жена.
          К.М.

Comment

Няма страшно да се позаядем малко, аз не приемам сериозно нещата. Съгласен съм с теб за толерантността, но трябва да ти кажа, че от българите по толерантна нация няма. Ходил съм и съм видял как е и навън. Някои от нещата, които фенчето (не съм знаел че е фен наистина) каза са истина, не мога да си кривя душата, но беше малко комплексарско точно на тази жена.
            виж братле, аз съм на почти 38г и повечето от живота ми е минал почти изцяло с мисюлмани.значи както при всяко стадо си има мърша така е но да не забравяме че из вътре си има и хубави агънца.значи не мога да кажа че ги обичам или мразя но в крайна сметка това е шоу по нова а не по скат тъй че...най-много ме е дразнило у тях (не зная до колко познаваш поведението им) това неуважение когато се скупчат на 1 място ,демонстративно да говорят на тяхния си език.наистина е мнго грозно и прави впечатление на демонстративно поведение .иначе са работни и може да се разчита на тях.и също много е неприятно когато кажат че ги делим,не неги дели никой(изключвам такива като онзи фен) те сами го правят.имам приятел който живее в почти мисюлманско село а жена му е учителка до 5 клас.вика отиваме с жената в някакво си там дете и от вратата се чува нещо на турски а то вътре майката обяснява урок по български език на детето ама на тяхен език .е как ще знае това дете в училище?

Comment

демонстративно да говорят на тяхния си език.наистина е мнго грозно и прави впечатление на демонстративно поведение
              Говорят си на турски така е, по стечение на обстоятелствата в момента работят при мене турци и мога да кажа, че като ги питам нещо на бг или обсъждаме някакъв проблем направо се мъчат хората то си им личи. Българския го говорят много трудно. А как работят - от тъмно до тъмно, няма бири, ракии и тем подобни простотии. Много съм доволен, българин ще работи така на кукуво лято За тоя Ескобар никой не пожела да сцепи мрака, няма ли някой от Варна??
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Говорят си на турски така е, по стечение на обстоятелствата в момента работят при мене турци и мога да кажа, че като ги питам нещо на бг или обсъждаме някакъв проблем направо се мъчат хората то си им личи. Българския го говорят много трудно. А как работят - от тъмно до тъмно, няма бири, ракии и тем подобни простотии. Много съм доволен, българин ще работи така на кукуво лято За тоя Ескобар никой не пожела да сцепи мрака, няма ли някой от Варна??
                има ,но той е при него.тази вечер сигурно ще стане явно.а що ескубар,не е ли скубар като онова птица май беше?

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  galinves71 сигурен съм, че в американския брадър са по-тъпи и от най-тъпите в нашенския. Американците са много прост народ и тва е. :
                  ,

Бе тая наша умност по нищо не личи май........ излиза че сме най прости в крайна сметка
                  А оня дето се води националист или не знам какво си е пълна нула, да не говорим за брат му и компания, гледах ги в някакво живо предаване, да те е срам че има такива българи.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 19:57.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Аз разбрах, че му викат Ескобар като мафиота Пабло Ескобар дето е един от най-големите изроди в света може и да бъркам името нещо . Автобиографията на П.Е. - първо и после тва е съкратения вариант.
                    Last edited by code; d.m.y г., 20:23.
                    sigpic

Comment

Тоя Ескобар, Пабло е наркобарон от Юж Америка, Колумбия май, застрелян в крайна сметка от войската, ама историята много мяза на нашенска, имаше такъв филм по ДИСКАВЪРИ май /документален/
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

ХА циганката я знам беше с мен на кастинга.....
                        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                        sigpic

Comment

Гледам ББ4 и трябва да кажа, че всяка година е все по-добър.
                          ай колега кво ще кажеш след снощния брадър ?то и поканените дето бяха сякаш в 1 момент забравиха кого да бранят и кого да хулят.сигурен съм че биги ще им пусне мушица да се сдерат щот рейтинга им толкова е на нокти в момента ,особено и това измислено участие на мими цветков че просто не знам за нататък как ще продължи.

Comment

Първоначално публикувано от fred
                            Този, казва, че майка му е българка, а баща му арабин, майка му била по затворите и той е расъл в домове..
                            Скинхеда е пълен тъпанар наистина,
                            И двамата ги изгониха
                            Е как бе братче скинарчето е вътре, и защо да е тъпанар. Има мнение, принципи, позиция и си я казва на глас. Какво толкова го захапахте.
                            К.М.

Comment

Е как бе братче скинарчето е вътре, и защо да е тъпанар. Има мнение, принципи, позиция и си я казва на глас. Какво толкова го захапахте.
                              никой не го е захапал,постави се на мястото на тая жена.ние в къщи даже си мислим дали и тя не играе няква мисийка щот наистина турчина колкото и добре да говори бг то ако е никнал в среда със себеподобни то той си проличава веднага а при нея сякаш отсъствува.имам колега който е мисильман но като дете е отраснал в детски дом и изобщо не говори на турски, дори и дъщеря му е с бг име .евала на такива.ако такъв ми каже че е дискреминиран ще го разбера,мисля че и бабата е като него.

Comment

Също като Хитлер, няма лошо викаш . . На такива хора мога да им пожелая един ден дъщеря им да се ожени за турчин, честито! Може и циганин, честито ту!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X