Известие

Collapse
No announcement yet.

светлини през деня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    днес минимум 30% от автомобилите, с които се разминах или се движих редом, бяха без включени светлини.

което е показателно за "употребата" на "добрата" воля.
    Е и какво от това виж как си ги видяла и без да са си запалили фаровете! То аз мога да карам и с включена музика в колата, ама какъв е смисълът, като блейката си е блейка. Фарове на дълъг път да.. ама в града през деня на хубаво време си е чиста хранилка за кат... Верно е, че не пречат, ама за какво да ги включвам, като и да помогнат няма- това е малко като- аз до Пловдив мога и през Варна да стигна, но защо да си усложнявам живота?

А тая бюрократична машина в ЕС нали трябва да се храни от нещо, те затова си измислят покрай полезните и разни директиви и норми дето от гъза са си ги измукали!
    Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 23:39.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
      То днес не е на добра воля... В тоя дъжд баш си е по правилник карането с фарове.
      имах предвид добрата воля, на която много от нас ратуват въпросът да бъде оставен.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Да не мислите, че днес беше по-различно?
        Или няма грам светлинка по колата или свети в небесата.
        Крайно време е да заиграе тоягата, друга оправия няма... който чака на добра воля - да си чака Годо.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          Е и какво от това виж как си ги видяла и без да са си запалили фаровете! То аз мога да карам и с включена музика в колата, ама какъв е смисълът, като блейката си е блейка. Фарове на дълъг път да.. ама в града през деня на хубаво време си е чиста хранилка за кат... Верно е, че не пречат, ама за какво да ги включвам, като и да помогнат няма- това е малко като- аз до Пловдив мога и през Варна да стигна, но защо да си усложнявам живота?

А тая бюрократична машина в ЕС нали трябва да се храни от нещо, те затова си измислят покрай полезните и разни директиви и норми дето от гъза са си ги измукали!

дали да ти напомня за ония 2 безценни категори на дъждовните (които като дъждовен червей излизат само при дъжд) или пък съботно-неделните шофьори, които я те видят, я не..

освен това, не съм съгласна, че включените светлини са излишна екстра.
          на мястото, където работя и ми се налага всеки ден да паркирам и маневрирам, завивайки по тесни улички, по които до самото кръстовище, че и леко стърчащи в него, са паркирали коли от двете страни, светлините доста помагат, когато липсва всякаква видимост, а се налага я наляво, я надясно да кръшна.
          явно е въпрос на ежедневие.
          нека има правила.
          аз съм ЗА.
          още по-добре би било и да ги спазваме.
          обаче ние (както съм споменавала вече) сме пич.
          нема те а ни каат на назе..
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
          X