Известие

Collapse
No announcement yet.

пак за камери и парите на данъкоплатците!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

сега чакам някой да ми каже , че съм лудак дето се връзва на конспиративни теории
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Ами какво да ви кажа, в крайна сметка, тоя негативизъм е породен от средата в която живеем.Преди 20, преди 50 години не е било, така, не е било и така преди 70 години-тоест, времената се менят./То всъщност преди 30-40 години пак си беше така за някои дето бях "членове" на разни ЦК и прочее/
      Наистина в момента сульо и пульо от Горно Нанадолнище са неуловими, защото имат пари, но съм сигурен че след 20 години ще е по различно, не случайно почнах и от миналото.Все трябва да се почне от някъде, никога нещата не стават от раз, пътя към рая е стръмен и тесен с други думи, а този към ада е лесен и удобен.Тая мисъл не е от вчера и оня ден, нищо ново под слънцето.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        По принцип в много страни от ЕС това е практика и аз я одобрявам, а това и намалява корупцията, както и повишава разкритието на престъпления от всякакъв характер.Защото друго е, когато се заснема нарушението и действията на полицията, отколкото да те спре катаджия в храста.
        Така че смятам идеята за добра.Правата ни се нарушават ежедневно от простаци /за ме е свързано с темата от какво се дразним /, камерите са едно от средствата срещу тях.
        то идеята е добра, ама в БГ да си видял нещо, дето е направено някъде навън и работи по верния начин, тук да е работило така??? Винаги е наопаки и то срещу обикновеният човек!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

в Лондон е пълно с камери обаче от както са ги въвели са спаднали нивата на уличните престъпления а трафика е станал невероятно дисциплиниран и закона се прилага с пълна сила .Приходите от глоби са скочили десетократно а парите се влагат в подръжката на пътищата.Глобите са солени и вината се доказва с видеозаписи.Патрулка те спира само ако са им сигнализирали че нарушаваш драстично правилата за движение или ако се види че колата ти е с изтекла застраховка или преглед и пътна такса.Колкото по бързо се въведе подобна система в България толкова по добре защото нашите улици са пълни с идиоти и камикаддзета без какпка разсъдък в главите си.
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

според мен приритетите не са структурирани правилно, първо да оправят пътищата и да урегулират светофарите (а не пешеходен светофар да свети х1-2 мин. и да няма нито един пешеходец....) и след това да наливат пари където си искат. и пак няма да съм фен на камерите - на летището да, но не навсякъде......
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
              в Лондон е пълно с камери обаче от както са ги въвели са спаднали нивата на уличните престъпления а трафика е станал невероятно дисциплиниран и закона се прилага с пълна сила .Приходите от глоби са скочили десетократно а парите се влагат в подръжката на пътищата.Глобите са солени и вината се доказва с видеозаписи.Патрулка те спира само ако са им сигнализирали че нарушаваш драстично правилата за движение или ако се види че колата ти е с изтекла застраховка или преглед и пътна такса.Колкото по бързо се въведе подобна система в България толкова по добре защото нашите улици са пълни с идиоти и камикаддзета без какпка разсъдък в главите си.
              И да го въведат пак няма да се оправят нещата - проблема е в полицията. Те са тия дето не си вършат работата нормално. Оттам трябва да се започне с промените. Те са тези които трябва да следят за спазването на правилника и закона. Докато правилата продължават да важат само за някои и GPS-и на колите да наслагат да следят за скорост и т.н., пак ще сме така...

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
                според мен приритетите не са структурирани правилно, първо да оправят пътищата и да урегулират светофарите (а не пешеходен светофар да свети х1-2 мин. и да няма нито един пешеходец....) и след това да наливат пари където си искат. и пак няма да съм фен на камерите - на летището да, но не навсякъде......
                Добре де, защо си толкова против камерте? + това не може всеки да бъде наблюдаван, защото няма да има толкова наблюдаващи.
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
                  Представи си следната ситуация пресичаш си улицата на пешеходна пътека и там с привишена скорост те блъска пиян, дрогиран шофьор или квартален гамен, който си е устроил улична гонкка и бяга и няма свидетели и човека си продължава да си живее безгрижно.А твоя и на близките ти живот е съсипан.Обаче ако има камера и тя заснеме случката, въпросния човек може лесно да бъде разкрит в повечето случаи и ти ще можеш да го осъдиш да ти заплати лечението и обезщетение, също като влезе на топло няма да застрашава живота ти твоя и на близките ти отново.
                  Още един пример внезапно както си караш по правилата за движение пред колата ти изкача човек нямаш възможност да предотвратиш удъра(да не дава Господ) въпреки че си натиснала спирачките ....съдят те и влизаш в панделата и животът ти отново отива по дяволите или пък гледа се записа на камерата и там се вижда какъв е в действителност случая и те оправдат.Трети случай крадат ти колата обаче камерата снима хората виждат пращат патрулка и хващат крадците - няма камера никой не знае кой е откраднал колата ти а ти можеш да ходиш да гониш вятъра .Поне на мен ми се вижда, че да има камери е много по добре от колкото да липсва какъвто ида е контрол и всеки да си прави каквото си иска !
                  Накрая искам да кажа, че ако човек знае че го наблюдават върши значително по малко простотии от колкото ако си мисличе никой не го вижда .
                  Last edited by dimo; d.m.y г., 13:26.
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

миналата година из нета се шматкаше 1 филмче с такива записи от уличните камери, което показваше разни камикадзета, някой може да го изрови опреснително
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

напишете във http://vbox7.com/

камери софия

и се наслаждавайте
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

И това филмче освен за примерчета да знаете да е послужило за нещо?
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз също съм против камерите. Ако искат да направят нещо да изкарват пари трябва и да вложат, но не в камери, а в пътища и регулиране на светофарите.
                          Хора, не се ли замисляте, че камерите само ще повишат корупцията, но ако до сега си давал десетачки на полицай, сега ще се цака много повече.
                          Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                          http://bendidas.hit.bg/

Comment

Дамм ,ясно, няма скоро да се оправим...
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

Няма естествено, защото все чакаме някой да ни "оправи"... било с камери, било за 800 дни, било чрез друго!
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
                                Аз също съм против камерите. Ако искат да направят нещо да изкарват пари трябва и да вложат, но не в камери, а в пътища и регулиране на светофарите.
                                Хора, не се ли замисляте, че камерите само ще повишат корупцията, но ако до сега си давал десетачки на полицай, сега ще се цака много повече.
                                Дори така да е пак има полза! Щото тарикатите на дребно ще изгорят и няма да могат да плащат рушвети, защото няма да могат да си го позволят и тия с голфовете, алфите и бмв-тата ще мислят преди да набичат газта до дупка в града! Защото замисли се колко катастрофи с С класа си виждала и колко с трошки за по 2000-3000 лв!
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X