Известие

Collapse
No announcement yet.

пак за камери и парите на данъкоплатците!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Дори така да е пак има полза! Щото тарикатите на дребно ще изгорят и няма да могат да плащат рушвети, защото няма да могат да си го позволят и тия с голфовете, алфите и бмв-тата ще мислят преди да набичат газта до дупка в града! Защото замисли се колко катастрофи с С класа си виждала и колко с трошки за по 2000-3000 лв!
    Извинявай, но това са същите хора. Не разбираш ли едни и същи хора ще си плащат за същите неща, разликата е, че ще дават повече пари на различни хора. Гледат и другите да хапнат. много голям оптимист си, че нещо ще се оправи. Би се оправило, ако оправят улиците. Незнам, защо толкова се крие, че повечето катастрофи стават именно заради лошите пътища и лошата маркитовка. Там да вложат пари. Не може една улица вече 3-ти месец да стои разкопана, иначе е насипана с баластра, или пък така да се асфалтира, така че да има локва, в която да се удавиш. А бабуните на новоасфалтираните булеварди? Преди всичко това да оправят, нямат право да слагат камери. Аз лично съм против утре някой ще ме рекетира затова, че съм пила кафе с някой. Камерите у нас са повод за рекет. Не сме дораснали за тях!
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
    http://bendidas.hit.bg/

Comment

Мда, ама ако се мислеше така, че никога нищо няма да се оправи, щяхме да сме още по дърветата, трябва да прави това което трябва, да се подкрепят положителните промени, иначе с какво са различаваме примерно от овцете
      В крайна сметка всичко тече и се променя /по бързо или по бавно, зависи от други фактори/, това е истината.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
        Извинявай, но това са същите хора. Не разбираш ли едни и същи хора ще си плащат за същите неща, разликата е, че ще дават повече пари на различни хора. Гледат и другите да хапнат. много голям оптимист си, че нещо ще се оправи. Би се оправило, ако оправят улиците. Незнам, защо толкова се крие, че повечето катастрофи стават именно заради лошите пътища и лошата маркитовка.
        Айде стига тъпотии ако обичате! Улиците са виновни сега! Ама някой друг път! И точно камерите ще оправят нещата ДА! Защото днеска бях свидетел на поредното безумие и се моля да няма пострадало малко дете, ако не и бебе! На перфектен, маркиран ,осветен и т.н. булевард! Улиците ли бяха виновни а? Или тъпанара, който не можа да спре понеже не караше с 50, ами с 80! Кой е виновен? Е същия тоя ако го бяха снимали 5 пъти за по 50 лв, щеше да мине с 40 тогава и нямаше аз да съм депресиран за 3 дни напред. Ама е заради такива умници, които все са недоволни и наобратно и дори нещо положилтено и доказало се по света да се въвежда пак виждат отрицателните страни и плюят, ето затова утре пак някой ще пострада. Аман!
        Last edited by DerMeister; d.m.y г., 00:16.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Аз мисля, че самото наличие на камери, възможността да бъдеш сниман и на после наказан действа доста възпитателно.
          Другото което е доста положително е че като те глобят 5 пътии като накрая останеш без книжка за известно време следващия път ще си помислиш малко повече .
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Аз лично съм солидарен с мнението на Пипи. За съжаление обаче "народът иска здрава ръка". И не чете историята...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Може би не е точно, че народа иска здрава ръка, а само здравата ръка понякога оправя народ, който няма волята да бъде свободен.
              Навремето група Джендема пееше.
              "Свободата брат е нещо относително
              Свободата брат е нещо приблизително
              Свободата брат е блюдото, което вчера си облизал...."

А свободата е не в блюдото, а на върха на копието
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Working...
              X