Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой от какво се дразни най много !!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се изкашлям и аз по темата дразня се от такива неща дето не са за писане ама . .
    Ето едно:
    Много старателно съм си нарязал шунка, кашкавал, сирене и домати на салатка, направил съм си айрян и съм седнал сам на масата и хапвам. Към края са ми останали по 3 хапки от всичко /благодарение на нечовешки изчисления/ и минавайки жена ми и отнася едно парче нещо си . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• също много гадничко е ,вечер,готина салата с готина ракия пийвам ,мезя и гледам нещо по тивито и в 1 момент реклама,диария,плесен в кенефа и много други.ей направо ми е идвало да съм някак при тези дето точно в този семеен час в който обикновенно се събират всички и те го развалят с тяхните простотии.

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
        също много гадничко е ,вечер,готина салата с готина ракия пийвам ,мезя и гледам нещо по тивито и в 1 момент реклама,диария,плесен в кенефа и много други.ей направо ми е идвало да съм някак при тези дето точно в този семеен час в който обикновенно се събират всички и те го развалят с тяхните простотии.
        Мен ми харесват, няма заради пийването ти на ракийка, да лишават хората със стомашно-чревни проблеми от ценни съвети.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Дразнят ме малоумните ограничения на скоростта и знаците сложени на малоумни места!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            Дразнят ме малоумните ограничения на скоростта и знаците сложени на малоумни места!!!
            Такова нещо "малоумно ограничение на скорост няма". Има "ШАФИОРИ", които си надценяват способностите и не оценяват трезво риска. Никой не слага знаци, за да те затруднява, аз досега излишен знак не съм видял, даже обратното, виждал съм места, които се нуждаят от знаци.
            К.М.

Comment

• неадекватно регулиране на движението _има_. На места, където трябва да има ограничения, те липсват, а на безопасни места има безумни ограничения. Не съм съгласен при никакви положения, че извън града, 30км/ч е адекватно ограничение.
              На високо ниво в КАТ от скоро започнаха да признават, че силно преувеличените ограничения на места създават допълнителен риск за движението, но прекалени светци, предполагам, винаги ще има.
              бау
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                Такова нещо "малоумно ограничение на скорост няма". Има "ШАФИОРИ", които си надценяват способностите и не оценяват трезво риска. Никой не слага знаци, за да те затруднява, аз досега излишен знак не съм видял, даже обратното, виждал съм места, които се нуждаят от знаци.
                Айде па да говориш на изуст, само за да си наобратно на колегата. Явно не си карал достатъчно, защото е пълно с малоумни знаци. По главен прав път съм срещал през 200 метра 90км/ч, 60км/ч, 90км/ч, 40км/ч. Аз ако ги спазвам тия знаци ще се самокатастрофирам. Да не говорим за столичните булеварди с по 3 ленти, които дори имат огради отстрани и пак са ограничени на 50км/ч с единствената цел да се събират парички за бедните катаджии.
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  Дразнят ме малоумните ограничения на скоростта и знаците сложени на малоумни места!!!
                  И мен! Ама много ме дразнят!
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Сериозно? Я ми каже по пътя към Дупница например, където ограничеието е 90, дали създаваш опасност за движението ако караш със 130 примерно?
                    И друго - защо си си купил кола с мощност 144 коня, след като за спокойно каране до 90 и до 130 стигат и 60 коня?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Сериозно? Я ми каже по пътя към Дупница например, където ограничеието е 90, дали създаваш опасност за движението ако караш със 130 примерно?
                      И друго - защо си си купил кола с мощност 144 коня, след като за спокойно каране до 90 и до 130 стигат и 60 коня?
                      Защото ръмжи по добре. И защото е красива. ПРАВИЛАТА СА, ЗА ДА СЕ СПАЗВАТ. В градски условия ниски скорости, на магистрала по високи. И ще ти кажа, ако карайки по пътя до дупница ти изкочи крава или каруца и ти караш със 130 какво става...... не ми се мисли. По магистралата шанса това да се случи е в пъти по малък и за това там може да караш с по висока скорост. Ти ако се нацелиш в крава със 130 ще ти порастнат рога за отрицателно време.
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                        Айде па да говориш на изуст, само за да си наобратно на колегата. Явно не си карал достатъчно, защото е пълно с малоумни знаци. По главен прав път съм срещал през 200 метра 90км/ч, 60км/ч, 90км/ч, 40км/ч. Аз ако ги спазвам тия знаци ще се самокатастрофирам. Да не говорим за столичните булеварди с по 3 ленти, които дори имат огради отстрани и пак са ограничени на 50км/ч с единствената цел да се събират парички за бедните катаджии.
                        Кажи ми една страна, в която в град можеш да караш с 80 и ще се съглася с теб.
                        К.М.

Comment

България, София, бил.България, бул. Цариградско шосе
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

ти май верно не си излизал от България?
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                              ти май верно не си излизал от България?
                              Нямаш представа колко много. Ама не е това темата. Дай поне пример.
                              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                                България, София, бил.България, бул. Цариградско шосе
                                Незнам дали знаеш, но това е противозаконно. В закона за ДП го пише ясно колко е ограничението след табелата на населеното място. Другото са свободни съчинения. И катаджия съм питал много си общувам с тях.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X