If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Незнам дали знаеш, но това е противозаконно. В закона за ДП го пише ясно колко е ограничението след табелата на населеното място. Другото са свободни съчинения. И катаджия съм питал много си общувам с тях.
според мен, да предложим на светата църква, приживе да бъдеш канонизиран за светец
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Незнам дали знаеш, но това е противозаконно. В закона за ДП го пише ясно колко е ограничението след табелата на населеното място. Другото са свободни съчинения. И катаджия съм питал много си общувам с тях.
Леле ама ти си голям професор, за съжелени от тия дето говорят на изуст. Понеже говориш с закони, да ти цитирам:
Чл. 73. (2) Скорост на движение, по-висока от посочената в ал. 1, може да се разрешава при
наличие на необходимите условия за безопасност на движението. В този случай
ограничението на скоростта се сигнализира с пътен знак В26.
В ал. 1 пише, че за населени места ограниченито е 50км/ч.
според мен, да предложим на светата църква, приживе да бъдеш канонизиран за светец
Еми айде направете нещо хубаво за мен и аз съм човечец.
Да спазваш правилата не означава да бъдеш безгрешен. Но не ми се обяснява мноооого дълга тема.
Не съм виновен, че съм се родил в страна, в която поговорката "добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат" е на почит, и където на мошенниците се вика евала, а в същото време, тези които викат евала проклинат нещастния си живот и псуват всичко на поразия. Жалка картинка.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Еми айде направете нещо хубаво за мен и аз съм човечец.
Да спазваш правилата не означава да бъдеш безгрешен. Но не ми се обяснява мноооого дълга тема.
Не съм виновен, че съм се родил в страна, в която поговорката "добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат" е на почит, и където на мошенниците се вика евала, а в същото време, тези които викат евала проклинат нещастния си живот и псуват всичко на поразия. Жалка картинка.
Не това имах предвид.
Аз също съм фен на правилата, но сложи ръка на сърцето си и (не на мен, на себе си) кажи, 100 % винаги ли ги спазваш, без опущения и забежки?
Съмнявам се.
Именно за напъването да изглеждаме безгрешни говорих.
Понякога ефектът от някои напъни може да бъде плачевен.
Та, мислата ми беше, по-кротинко с ореолите - всеки от нас си има петънца около главицата.
С което не искам да те обидя и което не означава автоматично, че си падам по цитиранат от теб поговорка.
Но пък много почитам оная: "Преди да плюеш по прашинката в окото на тоя отсреща, извади гредата от собственто си око".
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Леле ама ти си голям професор, за съжелени от тия дето говорят на изуст. Понеже говориш с закони, да ти цитирам:
Чл. 73. (2) Скорост на движение, по-висока от посочената в ал. 1, може да се разрешава при
наличие на необходимите условия за безопасност на движението. В този случай
ограничението на скоростта се сигнализира с пътен знак В26.
В ал. 1 пише, че за населени места ограниченито е 50км/ч.
Каквито необходими условия за безопасност липсват на цитираните от теб булеварди. Мъпетчо или незнам там каква плюшена играчка си, не ми се говори повече за скорости, колкото по бавно толкова по безопасно, за мен това е истината. Живота на хората около мен е преди всичко останало. карай както си пожелаеш и помни, случва се само веднъж и то за секунди...... после всичко става различно. Не съм професор и ми се струва, че ти говориш на изуст, даже и цитати ми лепкаш.
К.М.
Каквито необходими условия за безопасност липсват на цитираните от теб булеварди. Мъпетчо или незнам там каква плюшена играчка си, не ми се говори повече за скорости, колкото по бавно толкова по безопасно, за мен това е истината. Живота на хората около мен е преди всичко останало. карай както си пожелаеш и помни, случва се само веднъж и то за секунди...... после всичко става различно. Не съм професор и ми се струва, че ти говориш на изуст, даже и цитати ми лепкаш.
Чакай сега, къде се отнесе в смисъл на живота и бла бла, нали беше незаконно? Показахти, че не е. Кой говори на изуст? Нещо се опитваме да се обиждаме ли с плюшените играчки?
Не това имах предвид.
Аз също съм фен на правилата, но сложи ръка на сърцето си и (не на мен, на себе си) кажи, 100 % винаги ли ги спазваш, без опущения и забежки?
Съмнявам се.
Именно за напъването да изглеждаме безгрешни говорих.
Понякога ефектът от някои напъни може да бъде плачевен.
Та, мислата ми беше, по-кротинко с ореолите - всеки от нас си има петънца около главицата.
С което не искам да те обидя и което не означава автоматично, че си падам по цитиранат от теб поговорка.
Но пък много почитам оная: "Преди да плюеш по прашинката в окото на тоя отсреща, извади гредата от собственто си око".
Аз някъде да съм казал, че винаги съм спазвал ограниченията. Никога не съм го казвал. Аз се дразня от дебелащината, с която някой застава бие се в гърдите и казва "а еб.. съм им мамата аз преценям с колко мое си карам, тия знаци някой малоумник е така ги е боцкал къде му скимне". Това е манталитета на много от шофьорите, той разбираш ли може да оцени риска сам, а не някой който е вадил крака и глави от катастрофирала кола на това място.
Чакай сега, къде се отнесе в смисъл на живота и бла бла, нали беше незаконно? Показахти, че не е. Кой говори на изуст? Нещо се опитваме да се обиждаме ли с плюшените играчки?
Не бе не бе глупости. Не искам да те засегна само питах дали това е от мъпет шоуто, ама май не е. Казах ти че те не са обезопасени, а така пише в ЧЛЕНА, че трябва да са.
К.М.
Не бе не бе глупости. Не искам да те засегна само питах дали това е от мъпет шоуто, ама май не е. Казах ти че те не са обезопасени, а така пише в ЧЛЕНА, че трябва да са.
Не го знам от къде е, просто ме кефи. В члена пише, да има необходимите условия. За мен голям булевард с хубав асфалт, маркировки, бордюри, тротоари и т.н. са достатъчни условия да може да караш със 70км/ч. Това е идеята. Точно на мен не ми говори за катастрофи и неразумни скорости. Нагледал съм се на бруталности и не един път съм се депресирал, гледам да карам разумно и по ограниченията.
Comment