Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да ти източат кръвчицата........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз знам че поне 3 месеца са необходими да се възстанови "качеството" на кръвта.
    Иначе като обем се възстановява за 24 часа след акто са ти източили 500 мл.

Така че най-добре е 3 пъти в годината максимум
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

абе нема кво да мислите

има нормативен акт колко пъти годзишно и през какъв период можеш да даваш кръв
      всеки път като даваш те проверяват в базата има данни
      и така
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

бе какви данни бе човек?никой нищо не проверява,само те питат за последно кога си давал
        ALFA ROMEO-156;1.8;16v;TS;1998g
        FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

Профе, тебе пускат ли те да даваш като си с диоптър? Мен ме върнаха.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от jivko76 Покажи съобщение
            бе какви данни бе човек?никой нищо не проверява,само те питат за последно кога си давал
            Мда, мен в СЗ да речем никой не ме пита, те почти си ме знаят.......
            В ЯЛ всеки път чукат нещо в някакъв комп.....
            Това винаги ми е било чудно - институдии дето на теория са едни и същи, в различните гладове оперират все едно са две съвсем различни такива, с различни изисквания и задължения........а на теория са едни и същи......под една шапка......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Кръвта възстановява качествените си параметри след 6 месеца, за количеството - 24 часа!
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                Кръвта възстановява качествените си параметри след 6 месеца, за количеството - 24 часа!
                '05 166 V6
                '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Давал съм кръв 12 пъти,от които 3 пъти в казармата-през половин година.Последния път беше преди 3 години и за последно,защото най накрая някой се сетил да напише след проверка че мойта кръв не става за кръводаряване(поради наличие на австралийски антиген,1/3 от населението го притежавал).А за кръвта е така,количествено за 24 часа,а качествено за 6 месеца(а който пие червено винце и по-бързо).
                  Alfa Mito 1.4
                  156 2.0 155 ex
                  156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Working...
                  X