If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой колега ако има такъв климатик било то добри или лоши отзиви от тази марка то нека да сподели.
Аз се бях спрял върху OSAKA, но чух не много добри отзиви за тях.
Някой колега ако има такъв климатик било то добри или лоши отзиви от тази марка то нека да сподели.
отваряш google пишеш климатик Nippon и четеш отзиви има доста
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Ами за 12-ка климатик, не инверторен а обикновен сплит има в Техномаркет ОСАКА е 660 лв - с включен монтаж и 3 години гаранция.
Но преди малко получих отново информация, че тези Осаки ги правели в Бургас и не били с това качество както били преди години. Абе хубава работа ама българска.
Колега имаме такъв точно 12-ка Нипон,ако не се лъжа е китайски. 1 година бачка без проблеми,най-вече лятото го джасахме да бичи студено.Бе добре е,засега никакви проблеми, около 660 лв излезе с монтажа
Ами за 12-ка климатик, не инверторен а обикновен сплит има в Техномаркет ОСАКА е 660 лв - с включен монтаж и 3 години гаранция.
Но преди малко получих отново информация, че тези Осаки ги правели в Бургас и не били с това качество както били преди години. Абе хубава работа ама българска.
sory 4e ne sa vrazvam v temata ama imam edin mn stranen problem na tabloto na gtvto mi izliza slednata indikaciq ... edno kolelo s 4erti4ki ot dvete mu strani kakvo po dqvolite moje da bade tova
Аз съм с Осака - бягай далече,гаранционно и следгаранционно обслужване много зле ,мойте за сега работят ,ама докато тръгнат......... да не ти разправям. Хвалят Мидея ,държали на бой и студ,иса на хубави цени,ама по-миналата година като ги купувах не слушах, а гледах дизайна.А за Нипон съм малко скептичен ,но знае ли човек?
Аз съм с Осака - бягай далече,гаранционно и следгаранционно обслужване много зле ,мойте за сега работят ,ама докато тръгнат......... да не ти разправям. Хвалят Мидея ,държали на бой и студ,иса на хубави цени,ама по-миналата година като ги купувах не слушах, а гледах дизайна.А за Нипон съм малко скептичен ,но знае ли човек?
Все пак говорим за климатици в ниска ценова категория,естествено ,ако не са проблем парите на колегата бих го посъветвал да си сложи едно Мицубиши примерно от 3200лв. с топлинен (ифраред) сензор.Не правя реклама на Мидея,дори аз като купувах ,гледах да ми се вържи с интериора и обзавеждането повече ,навремето само в Осака намерих иноксов климатик с правоъгална форма, ако знаех какъв боклук е.....................
Comment