Известие

Collapse
No announcement yet.

Не са ни отсвирили за 2007-България и ЕС какво мислите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мисля че дори и да влезем много неща ще бъдат побългарени и
    хубавите плюсове на ЕС ще станат съвсем други плюсчета.
    А за стандартите съм съгласен ,не да ми продават 8 кебапчета за 1,80
    и да ме убеждават ,че са свински!
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от lazy
      Ми очевадно е, че в ЕС се спазват повече ... Пък и нещо не виждам алтернативи някакви ...
      Колега прочети ми и първия пост по темата
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
        Вале според теб само в ЕС ли трябва да си за да се спазват стандарти и норми......аз все си мисля че това си зависи от държавата и от контрола като цяло......
        ама Монка, ние с годините и вековете
        сме доказали, че оставени сами на нас си ... ето това около мен и теб правим

така че ... явно ако чакаме да се развие самосъзнанието ни по естествен път, ние с теб няма да сме живи
        по-добре да ни го привнесат, а ние да се нагаждаме, което сме доказали че го можем
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          Първоначално публикувано от MONI
          Вале според теб само в ЕС ли трябва да си за да се спазват стандарти и норми......аз все си мисля че това си зависи от държавата и от контрола като цяло......
          ама Монка, ние с годините и вековете
          сме доказали, че оставени сами на нас си ... ето това около мен и теб правим

така че ... явно ако чакаме да се развие самосъзнанието ни по естествен път, ние с теб няма да сме живи
          по-добре да ни го привнесат, а ние да се нагаждаме, което сме доказали че го можем
          Ма ти си прав, аз нали това съм написал че сме тупани и трябва некой да ни контролира и да ни юрка иначе .......

И поради тази причина е по добре да влезем, друг е въпроса дали като влезем немаа се разпадне вече ЕС щото и такива неща познава историята когато БГ се е коалирало.....
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Е много хора са против бе. Ами аз пък съм "ЗА" - не знам за какво са против - или са "ЗА" управлението на бившата ДС и организираната престъпност - да бе за какво ни е ЕС с някакви си правила, я по-добре да ни управляват бивши полицаи, отрочета на хората управлявали ни повече от половин век. по добре да ни тъпчат и ограбват тези които и до сега са го правили, що да се случва нещо ново (там поне малко по цивилизовано те крадат и оставят и за теб)
            Само искам да кажа на всички против един исторически факт - замислете се . След освобождението от Турско робство (Османско присъствие - ако щете го наречете) Много хора не са искали новото - искали са да продължаваме да сме част от старото, изпитвали са носталгия към миналото и не са искали да става промяна - да се запазела старото че тогава било по-добре. Та в човешката природа е нормално да се страхува от промяната и новото - ама аз не се страхувам - кво си мислите извън ЕС ще си останем независими и по силни - да ама не-по силни ще станат хората които са дърпали и дърпат конците - те и тогава ще са силни, ама не толкова-да не си мислите че 500 или 900 милиона са нещо за някоя сериозна мултинационална компания, да ама не - тези си създават закони за да могат да си работят нормално и държат да се спазват (имам впредвид големите компании с обороти в пъти от БВП на Б-я) Ама всеки има право на мнение - явно още не сме дорасли щом толкова хора са против. Да не би случайно да имате повечко пари за пране и за това да се боите от влизането в ЕС - ако е така Ви оправдавам(П.П. - можем да измислим нещо и да помагам ) Иска ми се и аз да съм "ПРОТИВ" да имам 100 - 200 милиона и да не бързам защото все още не мога да обясня как така от ченге преди 15 години изведнъж съм станал търговски и финансов гении (за бравих да спомена че Лондон Бизнес скуул и Масачузетския икономически институт не стават за нищо щом възпитаниците има разбират (печелят) по малко от възпитаниците на школата на МВР - те Кейнс,Марковиц,Шарп,Фриидман -ако бяха учили там още по-добри икономисти щяха да са)
            Да бе що да влизаме в ЕС - хората които нямат интерес от влизането вече не го казват пряко - те просто промиват мозъци и насаждат в населението негативна нагласа към ЕС. Давам ви за пример силното натякване че ЕС иска увеличение на акцизи и цени - да ви казвам ли кои постоянно повтаря че това е заради ЕС - а ми то били управляващите - ЩО ЛИ ? - те са "ЗА" - да ма не баш. Сега за всичко ще се оправдават че им е виновен ЕС и ще насаждат негативно отношение и ще се опитват да настроиват все повяече хора против ЕС - ами няма време, затова да въведем по-рано високи акцизи-че хората да видят че ЕС не е хубаво - виждам че има хора повярвали.
            Е това е моето мнение - не искам да се зазягат хора с различно мнение от мен - това си мисля и си разсъждавам аз.
            ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И ВИЕ - АЗ МОЖЕ И ДА ГРЕША !!! - опитвам се да мисля!
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

от снощи с интерес очаквах мението на Васко
              и мога да кажа, че съм очарован, това което аз мисля, той го е оформил супер...

Comment

таака, а сега всички да се замислим, защо ли Петко "насажда негативно отношение" ако използвам на Васко израза

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                  !!!!
                  ЕВАЛАРКА БАТЕ
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Защо съм против ли? Поради ред причини! Първото и основното е, че не влизаме като равнопоставени (стандарта ни е в пъти по-нисък). Айде сега помислете, защо ще ни приемат в евросъюза, след като за тях ние сме просто корумпирани престъпници, "циганчета", просяци и т.н. - отговора е само един - ще ни изтискат още повече. Та Великобритания вече недвусмислено заяви, че няма намерение да дава пари на бедните!!! За правилата - ОК - съгласен съм, че това ще е единствения плюс, обаче каква е цената, която трябва да платим?! Аз пари за пране нямам, но да ви питам тези, които сте толкова "ЗА", да не получавате 3000 евро заплати, че да не ви пука, че цените ще скочат няколко пъти, а заплатите ще ги догонят, АМА ДРУГ ПЪТ!!! Хайде замислете се, защо се говори, че съюза е пред разпадане (жокер: определено не е защото ние влизаме). Защо повечето членки реват, че е скъпо и сега ще въвеждат банкноти от 1 и 2 евро, надявайки се да намалят по този начин цените ?! Ами как да искам да ми се намали стандарта на живот няколко пъти?! Как да искам нещо, което хора с 10 пъти по-висок стандарт от мен не искат?! От чисто практическа гледна точка аз съм твърдо против влизането ни в съюза в следваюите 5 години (поне). Нека се вдигне стандарта, нека хората да са готови да поемат неминуемия спад в стандарта на живот и тогава да влезем.
                    Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                    Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

тва със "спада в стандарта" е просто комунистическа пропаганда, и промиване на мозъци !

и няма много обшо с реалността, като има конкуренция, цените от самосебе си нагоре няма да идат!

като няма кой да купува, цените няма да идат нагоре

ние стандарта си в тая корумпирана държава няма да оправим, щото няма да има инвестиции, докато няма правила и стандарти !!!

та така ...
                      аз понеже работя и с двата типа фирми, и нашенските новозилюпени "бизнесменчета" бивши перачи на пари, и с онези, клоновете на чужди фирми ... и много ми е ясна разликата
                      така че, мили деца, от слушане на комунистически пропаганди, тука ше си седим, и ше си кривим джантите, и бензина ни шее скапан и така....

Comment

Първоначално публикувано от SIS
                        .
                        уеуеее
                        пуашим се то тоа мръсен империалистическоексплоататорски съюз ....
                        \

ПС колеги топлата вода е открита
                        преди да пишете некви недосмислици за стандарта и т.н. експлоатация на човек от човека четете господата Adam Smith и John Maynard Keynes
                        на напредналите рпепоръчвам Alan Greenspan

жокерче - има ги в уикипедията
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Българина иска ЕС щото няма воля сили и дух да се оправи сам, тва е , който е свикнал да си чака заплатата на края на месеца и се надява да му я увеличат ,щот не е ходил пиян на работа, ще се радва на съюза нерушим. Чиновническото мислене , насаждано 50 години такива ни е направило, се искаме да сме под нечия шапка. Посрещайте ги швабите кат братушките преди 60 години и всичко ви е наред

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                            така че, мили деца, от слушане на комунистически пропаганди, тука ше си седим, и ше си кривим джантите, и бензина ни шее скапан и така....
                            и въобще пропаганди всякакви
                            147 1.6 TS

Comment

Много ме кефи някой като ми каже как ми е промит мозъка. То верно сте много прави сега като се замислих. Значи идват добрите чичковци от европейския съзюз, оправят ни едно хубаво и нищо не искат. Пък ние между другото ще им пуснем една тълпа с цигани (свободни граници са все пак), ще им вземем работата, щото в чужбина се работи за по-добри пари и те ше ни се радват... Само дето аз не се подавам на пропаганди, защото малко или много мисля сам. Може и да греша, но това си е лично мое мнение! За стандарта на живот - така е - и тука сте прави. Ама те к'во разбират шведите, к'во разбират гърците и французите: по-скъпо им било - по-скъпо друг път. Само така им се струва. Пък и на мен не ми е по-скъпо. Голяма работа, че каското всяка година скача двойно, щото видиш ли като ни приемат в съюза ше пътуваме повече и ше трябва да можем да покрием по техните цени; голяма работа, че и горивото ще стигне техните цени; голяма работа, че искаха да закрием АЕЦ Козлодуй (трябваше един французин да каже, че нашия АЕЦ е по-сигурен от 12-те около Париж); голяма работа, че още отсега притиснаха производителите на вино, за да не могат да подбиват цените на пазара; голяма работа, че цигарите скачат двойно и ракията и тя. Ма то тия неща са ми от промития мозък. Да не говорим пък колко няма значение това, че ще дойде някакъв дебел малоумник от Евросъюза да ми каже, че няма да ям шкембе чорба след тежка вечер или пък с бирата няма да си поръчам дробчета. Верно е - бъдещето в съюза е розово и безоблачно.
                              Аман от чуждопоклонници, аман от хора, които си мислят, че чуждото е по-добро. Няма лошо в една промяна, но когато си готов да я направиш. С други думи: и аз искам да карам Ферари, обаче и да ми го подарят, няма да мога да си го позволя.

П.П. не съм достатъчно стар, за да съм обременен от комунистическата система!
                              Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                              Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
                                Българина иска ЕС щото няма воля сили и дух да се оправи сам
                                Много кратко и точно казано.

По темата мога да изпиша томове защо ЕС не е доброто за бъдеще на България....но не ми се занимава с това.

Който говори за комунистичекса пропаганда е доста изкуфял...Все против господар плюете, все такъв искате да имате.

Това което дадени хора не можаха да направят навремето с помоща на Германия за 5 години сего го направиха за 50...

пс:Бат Вас много англиш хистори боокс си чел май
                                sigpic
                                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                                X