Абе не е точно така в другите държави - не виждам в рамките на два месеца да са застреляни двама от най-богатите в която и да е цивилизована държава
Известие
Collapse
No announcement yet.
Убиха и Кюлев
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BatVasАбе не е точно така в другите държави - не виждам в рамките на два месеца да са застреляни двама от най-богатите в която и да е цивилизована държава
кво да праим , назад сме'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
E не е истина !!! Тия се га щели да искат помощ от Армията - абе те така си знаят комунистите с военно положение ще управляват - като изкарат и армията, няма да могат да ги свалят от власт зимата(да доидат танковете)
Ебати смешковците - това ли е борбата с престъпноста - пуснали някакви абсолутни смешници които се разхождат по двама трима-абе нямам думи. Тия пък дето се разхождат по двама трима се правят на интересни - борят мафията и заятова си мислят че могат да ме спират и да ми се правят на интересни - даже да ми казват що съм минал на жълто - ебати мафиота съм - борят ме, пък дано има дам и аз пет лева, няма само катаджиите да лапат, та тея същите си говорят съвсем приятелски с шоферчетата на големите джипове-не е истина - кво ли ни предстои още - военно положение, полицеиска държава. Няма оправия , няма оправия.......ами те мафията от школите на МВР случайно произлезли, ама то не е за друго - просто полицаите са най - умните в България- да не си помислите нещо друго. Не те са много умни , а и школите на МВР дават солидна подготовка в областа на финансите, банковото дело и търговията - то затова всичко богаташи генезиса им е от там - щот там са най умноте кадри не за друго. Ще искат помощ от Армията - как Ви се струва това-Демокрацията напредва по Сталински. Не, не ....не ...аз съм се объркал нещо , не ...аз май-не живея в тази държава...аз май си въобразявам или сънувам.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Усааааааа пич,много се палиш ама само ще си изгориш залудо!Казваш демокрация а,не бъркай демокрация с анархия не е едно и също и точно това ни трябва някой малко да ни стегне юздите ,че много се разюздаха някои но им ива акъла чак когато ги хоризонтират,докато си лаем само по форумите и на маса няма оправия,защото такъв си ни е манталитета,като опре к..а до г..а ставане по-ниски и от водата а не трябва
Comment
-
Вкарването на армията в градовете НИКОГА в световната история не е довело до нещо добро за обществото, въпреки претекста, че това се налагало за негово добро...
(Освен може би в случаите, когато в резултат на подобни тоталитарни малоумничества гражданите спират да бъдат овце и изритват инициаторите от властта)
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bassВкарването на армията в градовете НИКОГА в световната история не е довело до нещо добро за обществото, въпреки претекста, че това се налагало за негово добро...
(Освен може би в случаите, когато в резултат на подобни тоталитарни малоумничества гражданите спират да бъдат овце и изритват инициаторите от властта)
Освен в Сърбия когато убиха Премиера им2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
абе кво ви учудва - танковете оправят всичко
от дето танк е минал и хасфат не остаа
ма нема лошо - пое ма народо да се събди и да види кой какво защо ...
и както пише в един гениален сайт
НСБОП - Национална Служба за Безвъзмездно Облагодетелстване на ПрестъпносттаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Аз мисля че имат сили ама те ги ловят и после същата вечер ги пускат .....да не говирим че няма осъдени....което е нереално.
Не само в БГ има ораганизирана престъпнсост и иубийства, но разликата че когато те хванат и забравяш да ти се размине да те осъдят.........98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Да Влади така е - извънредните мерки са използвани в миналото при латиноамериканските режими, но за една държава която иска да става член на ЕС - полицейски режим е абсолютна глупост. Нужни са професионална и ежедневна полицейска работа и работеща съдебна система - те онези не ни критикуват напразно - да ама какво предлагат министъра на вътрешните работи и обявилия се за "глас на народа" - "излезте по улиците и ги смачкайте" - по-голяма глупост не съм чувал-те тези които поръчват убииствата са точно по улиците-да бе да....2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
Comment
-
Първоначално публикувано от bassВкарването на армията в градовете НИКОГА в световната история не е довело до нещо добро за обществото, въпреки претекста, че това се налагало за негово добро...
(Освен може би в случаите, когато в резултат на подобни тоталитарни малоумничества гражданите спират да бъдат овце и изритват инициаторите от властта)XTruck
Comment
-
Първоначално публикувано от QuadrifoglioОсвен когота престъпността в Сърбия беше надминала наглостта дори и на българската и убиха премиера им
При първия случай, в който за по-лесно покрай сухото изгори и суровото, секви демократични принципи отиват на кино.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
Comment