Първоначално публикувано от didiod
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кредит
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
-
Петко, абстрахирайки се от многото отговори на колегите, бих те посъветвал следното нещо - разходи се до три-четири банки, поговори си с учтивите банкери и тогава се върни тук в темата за да зададеш конкретен въпрос
До тогава можем само да си чешем езиците, а ти като отидеш в банката, УЖ подготвен, да те засекат лошо.
Успех!!!sigpic
Comment
-
Вземи от 2-3 банки
Като цветарка ги обиколи всички банки - аре 5-6 да са.
Една ще ти даде 7к, друга 10к, трета 5к. и ще ги събереш парите.
Ама МНОГО хубаво си помисли. ЗА какво и колко са ти спешни тези пари.
Навсякъде годишната лихва ще е >15% и връщането ще ти е тегаво със сигурност. Ще върнеш към 2х сумата която си изтеглил. И ще се заробиш за 10-на годиниALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщениеЕдна ще ти даде 7к, друга 10к, трета 5к. и ще ги събереш парите.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от petko Покажи съобщениеКолеги,
мисля да тегля кредит. Бихте ли ми каЗали къде и какви условия има. До сега не съм теглил или купувал каквото и да е на кредит и не съм ЗапоЗнат. Дохода който мога да докажа е около 1000 лева месечно а искам 20.000лева. Коя Банка предлагате. Проблем ли е, че ми плащат на ръка в брой на месец, тоест нямам банкова сметка, но шефа ще ми даде документ, че ми плаща редовно месечно. Осигуровките сам си ги внасям .
,
Comment
-
Бе не е така, значи от 91 и сега няма нищо общо, а да не говорим че 33 бо на кредит е с ипотека, или поръчители, ако не рабитш в пет шест институции разбира се. /пък и се гледа общия доход на семейството, тоест в твоя случай и другия има добър доход/Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеБе не е така, значи от 91 и сега няма нищо общо, а да не говорим че 33 бо на кредит е с ипотека, или поръчители, ако не рабитш в пет шест институции разбира се. /пък и се гледа общия доход на семейството, тоест в твоя случай и другия има добър доход/Last edited by galinves71; d.m.y г., 14:33.
Comment
-
Американската криза се дължи на огромия ресурс, който се върти на фондовите борси, тия вземания се препродават на други лица, под формата на разни ценни книги или се залагат като обезпечения по кредити отпускани на банки, много народ се навързва по веригата, там ипотеката се отпуска върху цялата стойност на кредита, ако цената на имота се увеличи, може и да поискаш актуализация на кредита, да не говорим че там изобщо всичко е на кредит и се получава тоя ефект на доминото.
Не се притесвянам, да ходи и да си пита човека, благодаря за съвета ама 18 години съм в тая област,затова малко се учудих, как с 1000 лева са ти дали тия кредити и овърдрафти /защото при 20 години срок за тия 30 хил, месечната вноска ще ти е над 400 лв, без да броим други кредити/ но това си е техен проблем, жив и здравLast edited by fred; d.m.y г., 10:16.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Колега, ако нямаш регистриран трудов договор в НАП,
забрави за кредит от която и да е банка. В този случай се насочи към ТБИ или Джет Кредит. Но там резачката е страшна.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАмериканската криза се дължи на огромия ресурс, който се върти на фондовите борси, тия вземания се препродават на други лица, под формата на разни ценни книги или се залагат като обезпечения по кредити отпускани на банки, много народ се навързва по веригата, там ипотеката се отпуска върху цялата стойност на кредита, ако цената на имота се увеличи, може и да поискаш актуализация на кредита, да не говорим че там изобщо всичко е на кредит и се получава тоя ефект на доминото.
Не се притесвянам, да ходи и да си пита човека, благодаря за съвета ама 18 години съм в тая област,затова малко се учудих, как с 1000 лева са ти дали тия кредити и овърдрафти /защото при 20 години срок за тия 30 хил, месечната вноска ще ти е над 400 лв, без да броим други кредити/ но това си е техен проблем, жив и здрав
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениета последно от мен по въпроса.след като си от толкова време в тая свера,защо тогава не можа да направиш точна сметка за срокът и вноската ми?аз ще ти обясня.30000бг лв-10 земни години-374лв вноска+11лв застраховка по кредита.такъв дълаг период от20 г ПОТРЕБИТЕЛСКИ кредит няма поне на мен не ми е предлаган а фирмата в която работя се ползува с големи облаги в тая банка ,просто няма.а до колегата nicks1 то в ти би ай и джет със сигурнос няма да е по-различно след като в банките не може.
18 години съм в банковата сфера /пише се с Ф а не с В, както и сигурносТ..../, а не кредитирането-не знам как се смята вноска на кредит без да знаеш срока и лихвения процент, явно е откритие за Нобелова награда, а обикновения кредит от 15 000 лева за 10 години се изплаща с вноски около 200 лева драги при лихва 11-12%, което е нормалната лихва за такива потребителски кредити, та по 2= 400, това е елемнтарната сметка която направих преди да ми кажеш и вноската си.
Мерси за обяснението ама трудно може да ми обясниш нещо в тая област.
ПП на моята фирма предоставят потребителски кредит със срок на 10 години, а някои банки предоставят такъв и 30 г срок /но обикновено искат ипотека, но кредита го ползваш за всякакви цели и затова се води потребителски/, зависи от условията/Last edited by fred; d.m.y г., 11:56.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕ това ти казвам, че в някои фирми има преференциални условия, които НЕ ВАЖАТ за други. ТВоята лихва е доста ниска явно, обикновено ниски лихви се дават с ипотека
18 години съм в банковата сфера /пише се с Ф а не с В, както и сигурносТ..../, а не кредитирането-не знам как се смята вноска на кредит без да знаеш срока и лихвения процент, явно е откритие за Нобелова награда, а обикновения кредит от 15 000 лева за 10 години се изплаща с вноски около 200 лева драги при лихва 11-12%, което е нормалната лихва за такива потребителски кредити.
Мерси за обяснението ама трудно може да ми обясниш нещо в тая област.
ПП на моята фирма предоставят потребителски кредит със срок от 20 години, а някои банки предоставят такъв и 30 г срок /но обиквонено искат ипотека, но кредита го ползваш за всякакви цели и затова се води потребителски/, зависи от условията/
Comment
-
Няма проблем, понже се заобяснявахме...
иначе-ипотечният кредит е този обезпечен с ипотека и обикновено в практиката се отпуска за закупуване на жилище-превежда се по сметката на продавача, не се дава на ръка, но има кредит, обезпечен пак с ипотека, размера може да бъде и много по-голям от нормалния потребителски, който ти се предоставя и можеш да го харчиш за каквото си поискаш, затова го наричат потребителскиLast edited by fred; d.m.y г., 19:49.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНяма проблем, понже се заобяснявахм...
иначе-ипотечния кредит е този обезпечен с ипотека и обикновено в практиката се отпуска единствено за закупуване на жилище-превежда се по сметката на продавача, не се дава на ръка, но има кредит, обезпечен пак с ипотека, размера е много по-голям от нормалния потребителски, който ти се предоставя и можеш да го харчиш за каквото си поискаш, затова го наричат потребителски
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеи ти нещо си с големи пръстиAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment