Известие

Collapse
No announcement yet.

Lancia Zeta 2.0t или Hyundai Santamo 2.0 16v

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Lancia Zeta 2.0t или Hyundai Santamo 2.0 16v

Ще си взимам миниван и съм се спрял на две коли и сега искам да попитам за мнение.

Хюндая е 2000г. 139 коня
    4(5) Врати
    ABS
    Airbag
    Бордови компютър
    Газова уредба
    Ел. Огледала
    Ел. Стъкла
    Климатик
    Кожен салон
    Лети джанти
    Металик
    Нов внос
    Серво управление
    Стерео уредба
    Халогенни фарове
    Центр. заключване

а Ланча-та е 98г 147 коня
    4(5) Врати
    ABS
    Airbag
    Аларма
    Ел. Огледала
    Ел. Стъкла
    Имобилайзер
    Климатроник
    Лети джанти
    Металик
    Нов внос
    Серво управление
    Стерео уредба
    Халогенни фарове
    Центр. заключване

Аз лично много харесвам ланчата (все пак е палава италянка) но пък е по-стара, по-скъпа и по-голяма.
    От друга страна пък азиятка-та е на газ (аз съм от типа хора за които газта е недостатък), а и бутилката и е сложена отзад по начин по който запречва багажника, а основната причина да ми трябва ван е мястото.

В момента ми е едно такова от вътре... сигурно ако можех щях да взема и двете
    Не става само с Алфа, требе и акъл...
    Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
    Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Ми аз съм за ланчията, по проста причина че съм за италиянските
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Хюндая е по здрав и по евтин за подръжка
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

тоя лиген хюндай ти харесва ... ужас
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
          Хюндая е по здрав и по евтин за подръжка

Не бих казал,и веднага се обосновавам.Един приятел има Санта фе 2004 закупено чисто ново от автосалона в София.Човека кара много и за една година навъртя 113000 км.и изтече гаранцията,и почна ходине по мъките и даване на пари.Изропа мотора,прегорели дюзи,по думите на сервиза било от нафтата,че в BG нафтата била много мръсна и карали 4 пъти по-малко(дюзите).След това помпата за високото здаде багажа и напълни картера с нафта,няма индикация за високо ниво на маслото и причукаха лагери.Пак в сервиза.Тези две влизания в сервиза му костваха над 5000 лв.Само едната дюза му беше 814 лв.До днес два пъти са сменяни лагер на деференциал и в момента предницата му е в окаяно състояние,тропа,лопа и тем подобни.Джипа в момента е на 190000 км и го кара друг човек но той пак си взе Санта фе но следващия модел.Тъй че който си е харесал нещо не можеш да го разубедиш.Успех с покупката.
          Alfa Mito 1.4
          156 2.0 155 ex
          156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

говориме за бензинов автомобил 2000год! тея с новите коли съм ги слушал...приемчик в Хюндай ми е приятел и знам за какво иде реч.Хюндая е бая по дурако устойчив от Ланчията! и ако го взима за работа е доста по добър изборнищо че е грозен
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ей аз се возих преди време на същата Ланчия....ЛЕЛЕЛЕ на газ даже беше и как вървеше.....е**ти опасният ван, ше си отрепаш семеиството с него - много е бърз

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

този тип автомобили не ми харесва, но ако трябва да избирам аз и двата са много зле, не бих си купил, но ланчията все пак
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

В тая Ланча точно, само емблемата е Ланча. Иначе е изцяло дришливо Пежо. Лично според мен в последните години корейската техника е в пъте по-здрава от френската. Хюндая е с мотор Мицубиши, а Ланчата е с мотор Пежо.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ако Хюндая е читав, го взимаш, махаш газовата, продаваш я и си свиркаш(въпреки че ако не я махнеш веднага и покараш с нея, ще видиш колко е яко да ти остават по 50тина лв от всяко пътуване в джоба). А и тая Ланча с тва турбо освен, че ще е голяма ламя, може и бая номера да ти извърти.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

колега, аз преди време щях да вземам фиат улисе (същото като ланчия зета, ситроен евазион и пежо 806; още са известни като еурован)
                      все ощемного си ме кефят и не бих избрал нищо корейско...
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        В тая Ланча точно, само емблемата е Ланча. Иначе е изцяло дришливо Пежо. Лично според мен в последните години корейската техника е в пъте по-здрава от френската. Хюндая е с мотор Мицубиши, а Ланчата е с мотор Пежо.
                        Tи как разбра , че моторът е Митсубиши и дори и да е да не мислиш че техните мотори са много добри.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Tи как разбра , че моторът е Митсубиши и дори и да е да не мислиш че техните мотори са много добри.
                          Тези ванове се произвеждат в завода на митсубиши.
                          Сантамото е едно към едно със Спейс Рънъра, само емблемата е друга.

Също както зета, евасион и 806 се произвеждат в Пежо.
                          Там само че има разлики по предната решетка и по задниа капак. Всичко останало е едно към едно.

Коя техника е по здрава аз не знам но съм сигурен че боби_33 е по запознат от мене
                          Не става само с Алфа, требе и акъл...
                          Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
                          Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

Аз бих избрал Зетата . Лично на мен ми харесват и ако ми трябваше такъв тип автомобил , бих си взел . Доста практични са , един приятел кара Ситроена близнак и е доволен . Вътре има доста пространство А и има вече доста части и за тях по моргите , така че няма да се впускаш в приключения да търсиш сигурно
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Аз си мисля ,че на хюндая частите ще са много скъпи , другото е ,че не са много разпространени и няма части по моргите и не дай си боже ,ако те чукнат по някой калник ще се видиш в чудо.Аз бих избрал ланчата или нейните близнаци или пък защо не погледнеш и еспейсите аз имам такъв и за 40к км. съм дал около 500-600лв за потдръжка с обслужването в тея пари и съм адски доволен
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Working...
                              X