Известие

Collapse
No announcement yet.

"Уески" ОЛЕ - лош късмет или некадърност

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Уески" ОЛЕ - лош късмет или некадърност

Не мога да повярвам, че може да има подобна комедия. Това беше ужасяващо слаба игра. Дори не ми се коментира, просто съм тотално разочарован от моя отбор.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Ами Левски е в криза, това е факта
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Е добре де, криза криза, ама трябва да има едно ниво, една граница, под която не бива да се пада, така се гради авторитет.
      К.М.

Comment

E така е, ама според мен основната вина е на Батков, Чорни, тия доведоха отбора от лакомия и пари.След влизавенето в шампионската лига, трябва да инвестират а не да изядат парите иразпродадат отбора, допълнително като натириха Сираков и Мъри усилиха тоя ефект.А в случая според мен си има и психологически причини, явно атмосферата в отбора е натагената
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Викам темата да е безсмислена. Отбора е слаб. Треньора е слаб. Играчите са бездушни. На този фон всичко си е в реда на нещата. Никакъв смисъл няма да се чудите и ядосвате.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Мога да споделя само това.Не е фатално да си бездарник,тъпо е да не си го признаваш/визирам футболистите/.

Bee Gees - Tragedy
            http://www.vbox7.com/play:67d20c87
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Направо не мога да си намеря място от кеф
              Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от odisey Покажи съобщение
                Направо не мога да си намеря място от кеф
                Е айде сега, задници да гледам.
                К.М.

Comment

И аз направо не мога да ги разбера , снощи бях на работа и слушах мача и не можете си представите колко ме беше яд ,за Бога тва са некви измислени отборчета тцтцтцт за смях ни направиха насред Герена като си помисля,че исках да си правя менки в работата за да ходя на стадиона ,ама си казах че ще ги бием и като влезем в Уефа ще се опитам на всички мачове да отида .Добре че не отидох.Голям левскар съм и ходя на всички мачове на Левски ,но ще си призная скоро не съм ходил на мач в който да сме победили Тъжно е но е факт.
                  Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103hp 1995г

Comment

"обичам Лецки" честито на всички фенове
                    нас не са пуснахаааа на евро турнири барем да не са излагамеееее
                    че не ходи на отбор с такава клубна история да са излага
                    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Нищо общо няма с късмета тая пародия ... и не става дума само за Левски тука. Чудно ми е само кога някой ще се усети, че е много тъпо така да се излагаме с надути приказки кой кого щял да бие и къде щял да влезне, а после да си лижеме раните с тъпи извинения че сме нямали късмет и какво ли още не.
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

...само за справка другите 2 отбора Черно море и Литекс играха доста прилично.....
                        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                          ...само за справка другите 2 отбора Черно море и Литекс играха доста прилично.....
                          Да де ама няма красива загуба(отпадане)
                          0888515205

Comment

така е.. ама друго е да отбележиш 2 гола на немците... и в англия един.... а тия посерковци(дееба и келешите) да не могат да вкарат един умрял гол...
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

евала на литекс и на Черномо Море.Играха момчетата сърцата,паднаха -нее срамно да паднеш,но направиха какавото можаха.Левски е ОКАКАХА за пореден и не за последен път и това е защото са НАДУВКИ БЕЗ ПОКРИТИЕ и имат Големи УСТИ.Срам и позор разни нещастни отбори да ги бият на Герена.Жалки ,много жалки.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                              X