If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мога да повярвам, че може да има подобна комедия. Това беше ужасяващо слаба игра. Дори не ми се коментира, просто съм тотално разочарован от моя отбор.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
E така е, ама според мен основната вина е на Батков, Чорни, тия доведоха отбора от лакомия и пари.След влизавенето в шампионската лига, трябва да инвестират а не да изядат парите иразпродадат отбора, допълнително като натириха Сираков и Мъри усилиха тоя ефект.А в случая според мен си има и психологически причини, явно атмосферата в отбора е натагената
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Викам темата да е безсмислена. Отбора е слаб. Треньора е слаб. Играчите са бездушни. На този фон всичко си е в реда на нещата. Никакъв смисъл няма да се чудите и ядосвате.
И аз направо не мога да ги разбера , снощи бях на работа и слушах мача и не можете си представите колко ме беше яд ,за Бога тва са некви измислени отборчета тцтцтцт за смях ни направиха насред Герена като си помисля,че исках да си правя менки в работата за да ходя на стадиона ,ама си казах че ще ги бием и като влезем в Уефа ще се опитам на всички мачове да отида .Добре че не отидох.Голям левскар съм и ходя на всички мачове на Левски ,но ще си призная скоро не съм ходил на мач в който да сме победили Тъжно е но е факт.
"обичам Лецки" честито на всички фенове
нас не са пуснахаааа на евро турнири барем да не са излагамеееее
че не ходи на отбор с такава клубна история да са излага
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Нищо общо няма с късмета тая пародия ... и не става дума само за Левски тука. Чудно ми е само кога някой ще се усети, че е много тъпо така да се излагаме с надути приказки кой кого щял да бие и къде щял да влезне, а после да си лижеме раните с тъпи извинения че сме нямали късмет и какво ли още не.
евала на литекс и на Черномо Море.Играха момчетата сърцата,паднаха -нее срамно да паднеш,но направиха какавото можаха.Левски е ОКАКАХА за пореден и не за последен път и това е защото са НАДУВКИ БЕЗ ПОКРИТИЕ и имат Големи УСТИ.Срам и позор разни нещастни отбори да ги бият на Герена.Жалки ,много жалки.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment