Известие

Collapse
No announcement yet.

"Уески" ОЛЕ - лош късмет или некадърност

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе хора вие да не би злобата и ругаенето да ги ползвате за говиво за живеене???

Аз съм левскар от детството си, така както съм болен фен на Ман Юнайтед от 20 години.....и ще съм такъв независимо дали падаме с 1, 10 или 100 гола... на английски не на празно основния израз е "съпортърс"...... лесно е да си фен при победите... всеки има успехи и срамни периоди....живота затова е интересен....защото всеки ден различен и непредвидим...

Половината ми приятели са от ЦСКА и винаги си се отнасяме с разбиране и всеки уважава верноста на другия към любимия му отбор....
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Влади всички сме така... гледа ли последните мачове на Левски? не каза какво мислиш.... как би се изразил след подобен спектакъл? а за разцеплението на агитките? дори най-верните фенове на Левски сега сме разделени!!!
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Аз пък не мога да разбера как още гледате футбол от Българското първенство ................ Футболен фен ок , и аз обичам футбол , ама мач на Българските отбори и за пари няма да гледам.... трагикомедия

Comment

между другото.. следите ли Локо - Левски.. слуховете че мача е купен се потвърдиха вече водим с 0:1 след вратарска 'грешка' ))))

който е заложил на Левски - честито!

Comment

бях на мача и тоя гол вратар като Радо Станев просто.... на края на мача агитката на Локо скандираше ГОРЧИВО а футболистите се скриха като мишки съмнителна работа
            Last edited by mboge; d.m.y г., 09:32.
            Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Дано се оправи положението по бързо за целия футбол
              Last edited by odisey; d.m.y г., 11:43.
              Виж Алфата ...

Comment

Е тва в ква връзка го пускаш, че нещо не мога да ти хвана мисълта.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от odisey Покажи съобщение
                  Направо не мога да си намеря място от кеф
                  вие чорбетата винаги се радвате на чуждия крах,типично за вас
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ако Наско Сираков остане далеч от отбора, мога да започна да приемам отбора и дори да го подкрепям в международни мачове.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

за ЛеWCки

Абе смешни сини комедианти... Проблема е, че лобито им в футболния съюз не е достатъчно за да се приближат до европейския футбол/в лицето на Батето Борисов и Жилина!!!!!/ Тия двата гранда така ви окарикатуриха,че станахте за смях на цяла България.
                      Евала, че броени дни след това постигнахте изкупителна победа над Локо мездра с 0:1,въпреки по добрата игра на местния "Гранд".
                      А на ония пич, болен от синя утопия с аватара на тема "Уески и шампионска лига" ще кажа: бате ти верно живееш в некъв друг свят паралелен на нашия.Върни се реалността и виж колко сте жалки,даже и мустакатия ви президент е на път да се откаже от вас, а че нашия за нищо не става е вярно, но поне футболистите засега не предават марката ЦСКА.
                      Отнеха ни шанса да играем в Европа - ето го и резултата - резил,резил и пак резил, в синьо!!!!
                      Alfa 156 1,6 T.S.'99
                      Omega 2.5 TDS '97
                      Alfa 156 2.0 T.S. '97
                      Alfa 146 2.0 T.S. '97

Comment

шанса да играете в европа сами си го прецакахте... лупи е професионалист и като е почнал нещо ще го довърши. така че гледай в собствената си кочинка

факт е обаче че и мустака трябва да си ходи, дано слуховете за ТИМ се окажат верни!

Comment

ТИМ си имат отборче!....то и ния от кога се озъртаме за нов собственик...да разкараме тия слончета...знам ли вече кой е...ама на!!!
                          ...Тук нещата независят от запалянковците!
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                          X