Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa MiTo позор за марката.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
    Ти си фен на лукосзните каквото е бмв 7 серия нали? Аз съм фен на евтните красиви бегачки с богата история и традиция - В ТОВА ОТНУШЕНИЕ ПО-ДОБРА МАРКА ОТ АЛФА РОМЕО НЯМА. Недеи да се изказваш така моля те ! И аз мислех че 145/146 е "бабушкерска" но покарах 146 1.7 Боксер 16в и си промених мнението ..аиде здраве да е
    ми за теа пари мое си земеш 320 и ше си 2 пъти по доволен , и няма да висиш постоянно в сервиза...
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
      добре е на BMW ако казваш пенсионерска кола начиии, нещо не си в час , твоята алфа пък е бабушкерска ! тва е адски тъпо изказване от твоя страна , тва че караш алфа не значи че е най добрата кола , има много по утвърдени марки от алфа , лично бих си взел 7-ма серия ако имах пари, и пред 159 я предпочитам, алфата и срещу БМВ да бяга пак няма да го настигне , всеки който не е алфист би ти се смял много да такова недоусмислено изказване, пък и да та питам нещо по историята на алфа бъкел не моеш да ми кажеш иначе алфата е най добрата хахахахаха ужас ужас....
      Егатиии алфиста си! Неам думи! Като сте толко отворени карайте бмв-та бе! А мойта "бабушкерска" АЛФА ще те направи смешен! Поне сте големи алфисти само за бмв-та си мечтаете, егати смеха! Неиживяно детство! АЛФАТА компромис ли е за теб че я караш? + това мнението ми го написах за повдигане на АЛФИСТКИЯ дух, ама ти откъде да се сетиш!!! Между другото ти въобще алфист ли си или просто си губиш времето тук?

ALFA 145 1.6 ТS `97
      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

по принцип само модела който карам ми харесва, другите модели са ми скучни освен и 166 , не мога да кажа че съм алфист, не ме интересуват другите модели и ко стаа с алфа ,влизам да обменя информация за което ме интересува, пък както си алфистка нека ти подарят едно SLK да видим тогава дали ше си помислиш за алфа, дразни ма че секи тука са праи на мноооо зарибен на тема алфа, пък повечето не ги ебе, аз поне си казвам че не ми харесват повечето алфи, няя ко да крия...

Comment

ми за теа пари мое си земеш 320 и ше си 2 пъти по доволен , и няма да висиш постоянно в сервиза...
          Бате като гледам колата ти не е първа младост и е нормално да висиш по сервизите! На тея години бмв-тата се разпадат! А за новите бмв-та просто неам думи брат! Повярвай ми че са пълни бангии! В крайна сметка искам да ви кажа с уважение към всички, да не забравяте че това е форума на АЛФА РОМЕО, а не на бмв!
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev
            Кво нападнахте жена ми бе? Момичето си обича марката и си я защитава, не виждам какво лошо има в това! Това че някои от вас не могат да съберат кинти за мечтаното бмв и карат АЛФА по принуда щото е по-евтина си е ваш проблем!

брато ако визираш мене , що кажа че мога да си позволя бмв, просто не смятам че съм достатъчно голям за да карам такава кола, не си карам алфата по принуда просто си ми харесва, и като влизам ф тоа форум не значи че съм луд фен, даже хич, както и повечето от вас, за да си истински фен тряя да знаеш да не кажа всичко ама 90% от история, развитие и всико което е свързано с марката което 95% от хората във форума не знаят , така че тва че караш алфа от 2 месеца не значи нищо....

Comment

по принцип само модела който карам ми харесва, другите модели са ми скучни освен и 166 , не мога да кажа че съм алфист, не ме интересуват другите модели и ко стаа с алфа ,влизам да обменя информация за което ме интересува, пък както си алфистка нека ти подарят едно SLK да видим тогава дали ше си помислиш за алфа, дразни ма че секи тука са праи на мноооо зарибен на тема алфа, пък повечето не ги ебе, аз поне си казвам че не ми харесват повечето алфи, няя ко да крия...
              Това си е твое мнение бате! Карал съм коли каквито сигурно не си и сънувал, но единствено АЛФАТА ми дава КЕФ! Всеки обаче си има мнение, и твоето си е за теб! Само да ти кажа че има и много АЛФИСТИ които наистина си ценят марката и милеят за нея! Жалко че ти не си от тях! Всъщност не е чак толко жалко!!!!!!
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

брато ако визираш мене , що кажа че мога да си позволя бмв, просто не смятам че съм достатъчно голям за да карам такава кола, не си карам алфата по принуда просто си ми харесва, и като влизам ф тоа форум не значи че съм луд фен, даже хич, както и повечето от вас, за да си истински фен тряя да знаеш да не кажа всичко ама 90% от история, развитие и всико което е свързано с марката което 95% от хората във форума не знаят , така че тва че караш алфа от 2 месеца не значи нищо....
                Демек не си пенсионер ли още ли? Виж братле, не искам да се караме тук, просто ме дразни, че жена ми си защитава марката, народа я нападна и се заговори за бмв. Не е нужно да знаеш историята на АЛФА за да я обожаваш!
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

ми не е жалко, пък кви коли си карал за там си има отделна тема, пиши там че нещо не ме вълнува, и ме дразни че всеки който кара алфа са има за някаф ебхти газето, пък то повечето са смешници , не че искам да обидя някой но като гледам по улиците ко стаа, и тва дето женати ли е ква е не знам го каза за БМВ по добре да си изтрие мнението да не и се смеят, алфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина , и никой не си го признава,шот си мисли че ше му скочат сички, пък мене ваобще не ме ебе за мнението на другите, и не смятам повече да пиша по таа тема шот са дразня от лъжливи и не искренни изказвания, шот на черното не моеш каеш бяло....

Comment

алфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина
                    е точно на тая фраза не мога да се съглася - почети малко кое къде се прави и кое откъде идва и ще разбереш кои марки и техните модели са некачествени!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

хаххахахха как го реши че ше съм по-доволен? Напротив имам 316-ка е36 в сравнение с алфата разликата е 100 кубика е сякаш е 2 цилиндара + 100 кончета Всеки човек си има определени изисквания..

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

ми не е жалко, пък кви коли си карал за там си има отделна тема, пиши там че нещо не ме вълнува, и ме дразни че всеки който кара алфа са има за някаф ебхти газето, пък то повечето са смешници , не че искам да обидя някой но като гледам по улиците ко стаа, и тва дето женати ли е ква е не знам го каза за БМВ по добре да си изтрие мнението да не и се смеят, алфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина , и никой не си го признава,шот си мисли че ше му скочат сички, пък мене ваобще не ме ебе за мнението на другите, и не смятам повече да пиша по таа тема шот са дразня от лъжливи и не искренни изказвания, шот на черното не моеш каеш бяло....
                        Най-големите нещастници карат бмв 3-та серия и Голф 3-та серия!А тека според теб Форд и Опел И ФВ са по-добри от алфа....е ако е така значи си голем "нацист" ...за Ауди не говоря щото много го мраза и ще почна с 1 псувниииии

Comment

"Нацист" го казвам като човек който почита само немското, не се заглежда в нищо друго защото го е страх да не би да е по-добро

Comment

MaVrUt...
                            Ти пък недей да определяш кой е Алфист в този форум и кой не!
                            Не определяй също и кой, колко е фен на марката и защо влизал тука!
                            Аз също не ти искам Бе еМ Ве-тата. Нито пък ме кефят..ок? Или викаш... не може да бъде.?!
                            Успокой топката и истимаро... ни се надсмивай на нас "заблудените"
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

БМВ е много добра кола за това спор няма! ФВ Голф също е добра кола за което има спор...Просто Алфа е по-добра и от 2-те за повечето потребители в този форум, БМВ не смея да плуя щото си върши работа, а мнението за голфовете се базира на техните водачи, повечето са мангали или селяндури с определен стил на шофиране, непоносим за останалите участници в движението....Алфа е начин да си уникален...пък ти ако не я мислиш за достатъчно добра, я продаи и си вземи друга марка, може пък някои да се зарадва на твоята И Според Мен бмв си е добра марка но не повече от алфа - нямат достатъчно стара история, прават моторите редови не Ве образни което ме дразни, и не искарват конете както алфа за пример давам Алфа 146 1.6 120 кончета - БМВ е36 316 100Коня с дълги скорости което я прави още по бавна при ускорение

Comment

Чудя се въобще кво праиш в тоо форум? Не може да плюеш така марката! Това че си спестил пари от закуски да си купиш баба алфа на 30 години и не може да излезнеш от сервизите, не значи че всички алфи са като твоя кошер! И се съобразявай малко с думите си относно марката, щото тук има и ценители които ще се вбесят и ще ти изпият мозъка със сламка! А относно здравината на алфа и немските возила пак може да поспориме ама не ми се занимава бате!!! Остани си с мнението!!!
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X