Първоначално публикувано от ma7e4k0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa MiTo позор за марката.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениедобре е на BMW ако казваш пенсионерска кола начиии, нещо не си в час , твоята алфа пък е бабушкерска ! тва е адски тъпо изказване от твоя страна , тва че караш алфа не значи че е най добрата кола , има много по утвърдени марки от алфа , лично бих си взел 7-ма серия ако имах пари, и пред 159 я предпочитам, алфата и срещу БМВ да бяга пак няма да го настигне , всеки който не е алфист би ти се смял много да такова недоусмислено изказване, пък и да та питам нещо по историята на алфа бъкел не моеш да ми кажеш иначе алфата е най добрата хахахахаха ужас ужас....
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
по принцип само модела който карам ми харесва, другите модели са ми скучни освен и 166 , не мога да кажа че съм алфист, не ме интересуват другите модели и ко стаа с алфа ,влизам да обменя информация за което ме интересува, пък както си алфистка нека ти подарят едно SLK да видим тогава дали ше си помислиш за алфа, дразни ма че секи тука са праи на мноооо зарибен на тема алфа, пък повечето не ги ебе, аз поне си казвам че не ми харесват повечето алфи, няя ко да крия...
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеми за теа пари мое си земеш 320 и ше си 2 пъти по доволен , и няма да висиш постоянно в сервиза...sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от BonevКво нападнахте жена ми бе? Момичето си обича марката и си я защитава, не виждам какво лошо има в това! Това че някои от вас не могат да съберат кинти за мечтаното бмв и карат АЛФА по принуда щото е по-евтина си е ваш проблем!
брато ако визираш мене , що кажа че мога да си позволя бмв, просто не смятам че съм достатъчно голям за да карам такава кола, не си карам алфата по принуда просто си ми харесва, и като влизам ф тоа форум не значи че съм луд фен, даже хич, както и повечето от вас, за да си истински фен тряя да знаеш да не кажа всичко ама 90% от история, развитие и всико което е свързано с марката което 95% от хората във форума не знаят , така че тва че караш алфа от 2 месеца не значи нищо....
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениепо принцип само модела който карам ми харесва, другите модели са ми скучни освен и 166 , не мога да кажа че съм алфист, не ме интересуват другите модели и ко стаа с алфа ,влизам да обменя информация за което ме интересува, пък както си алфистка нека ти подарят едно SLK да видим тогава дали ше си помислиш за алфа, дразни ма че секи тука са праи на мноооо зарибен на тема алфа, пък повечето не ги ебе, аз поне си казвам че не ми харесват повечето алфи, няя ко да крия...sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениебрато ако визираш мене , що кажа че мога да си позволя бмв, просто не смятам че съм достатъчно голям за да карам такава кола, не си карам алфата по принуда просто си ми харесва, и като влизам ф тоа форум не значи че съм луд фен, даже хич, както и повечето от вас, за да си истински фен тряя да знаеш да не кажа всичко ама 90% от история, развитие и всико което е свързано с марката което 95% от хората във форума не знаят , така че тва че караш алфа от 2 месеца не значи нищо....sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
ми не е жалко, пък кви коли си карал за там си има отделна тема, пиши там че нещо не ме вълнува, и ме дразни че всеки който кара алфа са има за някаф ебхти газето, пък то повечето са смешници , не че искам да обидя някой но като гледам по улиците ко стаа, и тва дето женати ли е ква е не знам го каза за БМВ по добре да си изтрие мнението да не и се смеят, алфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина , и никой не си го признава,шот си мисли че ше му скочат сички, пък мене ваобще не ме ебе за мнението на другите, и не смятам повече да пиша по таа тема шот са дразня от лъжливи и не искренни изказвания, шот на черното не моеш каеш бяло....
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеалфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеми за теа пари мое си земеш 320 и ше си 2 пъти по доволен , и няма да висиш постоянно в сервиза...Всеки човек си има определени изисквания..
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеми не е жалко, пък кви коли си карал за там си има отделна тема, пиши там че нещо не ме вълнува, и ме дразни че всеки който кара алфа са има за някаф ебхти газето, пък то повечето са смешници , не че искам да обидя някой но като гледам по улиците ко стаа, и тва дето женати ли е ква е не знам го каза за БМВ по добре да си изтрие мнението да не и се смеят, алфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина , и никой не си го признава,шот си мисли че ше му скочат сички, пък мене ваобще не ме ебе за мнението на другите, и не смятам повече да пиша по таа тема шот са дразня от лъжливи и не искренни изказвания, шот на черното не моеш каеш бяло....
Comment
-
MaVrUt...
Ти пък недей да определяш кой е Алфист в този форум и кой не!
Не определяй също и кой, колко е фен на марката и защо влизал тука!
Аз също не ти искам Бе еМ Ве-тата. Нито пък ме кефят..ок? Или викаш... не може да бъде.?!
Успокой топката и истимаро... ни се надсмивай на нас "заблудените"ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
БМВ е много добра кола за това спор няма! ФВ Голф също е добра кола за което има спор...Просто Алфа е по-добра и от 2-те за повечето потребители в този форум, БМВ не смея да плуя щото си върши работа, а мнението за голфовете се базира на техните водачи, повечето са мангали или селяндури с определен стил на шофиране, непоносим за останалите участници в движението....Алфа е начин да си уникален...пък ти ако не я мислиш за достатъчно добра, я продаи и си вземи друга марка, може пък някои да се зарадва на твоятаИ Според Мен бмв си е добра марка но не повече от алфа - нямат достатъчно стара история, прават моторите редови не Ве образни което ме дразни, и не искарват конете както алфа за пример давам Алфа 146 1.6 120 кончета - БМВ е36 316 100Коня с дълги скорости което я прави още по бавна при ускорение
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениеми не е жалко, пък кви коли си карал за там си има отделна тема, пиши там че нещо не ме вълнува, и ме дразни че всеки който кара алфа са има за някаф ебхти газето, пък то повечето са смешници , не че искам да обидя някой но като гледам по улиците ко стаа, и тва дето женати ли е ква е не знам го каза за БМВ по добре да си изтрие мнението да не и се смеят, алфа е жалка пред всяка немска марка и не само, тва е една от най некачествените коли, колкото и кофти да звучи си е истина , и никой не си го признава,шот си мисли че ше му скочат сички, пък мене ваобще не ме ебе за мнението на другите, и не смятам повече да пиша по таа тема шот са дразня от лъжливи и не искренни изказвания, шот на черното не моеш каеш бяло....sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
Comment