Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa MiTo позор за марката.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

MaVrUt...
    И още нещо... много са ми смешни ей такива като тебе... дето си мислят, че ние не можем да имаме БМВ-та или темподобни и за това караме клетите Алфички и страдаме

П.С всъщност... трябваше по-рано да забележа какво пише под никнейма ти и да не се връзвам като хлапак
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      ба алфа на 30 години и не може да излезнеш от сервизите, не значи че всички алфи са като твоя кошер! И се съобразявай малко с думите си относно
      Всъщност не е важно алфата на колко години е, а как са се грижили собственниците през тези години! А и си е до вкус примерно аз предпочитам някоя перфектна бабичка пред чисто нова от магазина...секи си е фен на различното...аиде стига че се искендзах яко на темата, уж беше за митето ама тоя Маврут много ме ядоса, моля модераторите да ме ИЗВИНЯТ ЗА СПАМА!

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Така срахте тая тема, че напрао задръстихте кенефа!!!

Мито си е издънка тотална и абсолЮтна, не ми харесва и не само на мен. Освен че не прилича на кола, цената й е достатъчно нагла за да те откаже от тая абсурдна кола! Политиката на Алфа е на водещ в бранша, а не би трябвало да е така ... да си правят каквото искат с традицийте на марката не е най-подходящото в тоя момент. Заебават всички заклети фенове на Алфа, които са я подкрепяли в тия десетилетия.
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

няма какво да си кривите душата алфите са кенефи.... масленият филтър за брера 2.2 съм го взимал за САТУРН....

последните истински алфи са 164 и 33 те наложиха най-тъпото - предното предаване....

а БМВ 1 е със задно е те тва е... няма база за сравнение с БМВ.... всичко свършва 80-те

аз избрах типото с лупи, с фиатски мотор щото ми е по лесно да му намирам части за фиат и по-лесно се тунингова.... те тва е... АЛФА в настоящето е убита марка с абсурдни модели без логично разпределение по сегменти и без ясна линия за развитие...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
            няма какво да си кривите душата алфите са кенефи.... масленият филтър за брера 2.2 съм го взимал за САТУРН....

последните истински алфи са 164 и 33 те наложиха най-тъпото - предното предаване....

а БМВ 1 е със задно е те тва е... няма база за сравнение с БМВ.... всичко свършва 80-те

аз избрах типото с лупи, с фиатски мотор щото ми е по лесно да му намирам части за фиат и по-лесно се тунингова.... те тва е... АЛФА в настоящето е убита марка с абсурдни модели без логично разпределение по сегменти и без ясна линия за развитие...
            рест ин пийс Алфа Ромео.
            дреме ти бе, дорде се продават коли с тая емблема ще има кво да караш... алфа ромео отдавна фалира и сега е просто марка на Фиат. Фалита с оглед на колите, които предлагаха беше логичен...

иначе по темата - мито ми се искаше да впечатлява повече за тези пари... отпред е "комично тъжна", а мотора, който те е зарадвал толкова много, е за сенокосачка.
            Last edited by vladu; d.m.y г., 08:07.
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Странно Защо почти всички нови коли биват оплювани
              Grande Punto 1.9 Sporт
              98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от ZoE23 Покажи съобщение
                Странно Защо почти всички нови коли биват оплювани
                тва е лесно...
                причини бол - като почнеш от "гроздето е кисело" и стигнеш до 1,4 мпи 78 коня с леко спорен дизайн ...
                Last edited by vladu; d.m.y г., 08:35.
                Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                  тва е лесно...
                  причини бол - като почнеш от "гроздето е кисело" и стигнеш до 1,4 мпи 78 коня с леко спорен дизайн ...
                  Всъщност...Смятам че си прав
                  Grande Punto 1.9 Sporт
                  98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                    Ми купи си бмв ,що караш "АЛФА РОМЕО" тогава? Защото те кефи тръпката да караш АЛФА РОМЕО,а не да си пенсионер с бмв
                    Ей, защо още не съм си получил пенсията
                    Новите двигателчета на БМВ са наисина "пенсионерски"
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                      Ей, защо още не съм си получил пенсията
                      Новите двигателчета на БМВ са наисина "пенсионерски"
                      fnt, ти си изключение........Малко си се заблудил,ама т`ва си е твое решение..........

ALFA 145 1.6 ТS `97
                      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Учудвам се колко хора тук не понасят марката, обаче я карат! За мен това е тъпнЯ. Като не ти харесва, защо я караш, какво правиш в форума? АРЕ СТИГА СТЕ Я ПЛЮЛИ, СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ МАЛКО!!! Спирам да пиша тук, че стана отврат пълен!
                        Last edited by Bonev; d.m.y г., 11:08.
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                          Учудвам се колко хора тук не понасят марката, обаче я карат! За мен това е тъпнЯ. Като не ти харесва, защо я караш, какво правиш в форума? АРЕ СТИГА СТЕ Я ПЛЮЛИ, СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ МАЛКО!!! Спирам да пиша тук, че стана отврат пълен!
                          колко много?
                          повечето хора тук обожават марката и колите си, просто са лекинко разочаровани от реалностите и бъдещето на Алфа Ромео.

несериозно е да се пусне Алфа с 78 коня, но ако за теб е ок, аз бих поставил под съмнение алфиста в теб преди всички останали. Но и ти караш и искаш да караш 150+ само нали?

Колкото по темата за БМВ и другата лигоч в темата - това е просто спам. Аз лично предпочитам да уважавам другите марки и феновете им, но да си гледам моята.

Comment

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                            Аз лично предпочитам да уважавам другите марки и феновете им, но да си гледам моята.
                            именно ,но другите не мислят така , само АЛФА е колата за тях , други не признават , хехе някой са напрао жалки...
                            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt
                              ако е глупост че алфа е некачествена кола и е много под БМВ начи може да си треснеш глаата ф някой остър ръб
                              коя алфа и кое бмв?

Comment

което и да е
                                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Working...
                                X