Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa MiTo позор за марката.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Когато БМВ СЕ МОЛЕХА НА ВАРТБУРГ ЗА ЛИЦЕНЗ, АЛФА ПОБЕЖДАВАХА НА ГРАНД - ПРИ!
    Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 18:23.

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Чакай малко.. Абе тука се изсранха кви ли не неща не по темата... аз говоря за настоящето ... за миналото знам много повече от повечето тука, и заради това ме е яд. за съжаление всичко свършва пре 80-те.... както и в спорта.... за алфа... за турбо мотора на БМВ няма смисъл да говорим...... това е за 80-те.... и после единствено в туристическия шампионат...(ограмни успехи) ...

ГОВОРИМ ЗА НАСТОЯЩЕТО....

а иначе за БМВ го казах примерно... и е глупаво а говорите против техниката на БМВ защото е на космическо ниво пред алфа....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Новатия маник ,ми харесва има чар количката, проблема според мен е не,че са пуснали 78 конски сили а ,че нямат повече от 260 в серийно производство.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

За настоящето може! Но за в бъдеще няма да е така! И в миналото не е и за в бъдеще няма да е ! Погледни новата 7-ца чисти Хиундай....ИЗДЪНКА ! И Митето за мен е ИЗДЪНКА ! Нормално всеки се дъни! Но Новата 169 ще е с платформата на мазерати, и кфо ше ми каеж и че мазерати са по-назад от БМВ?

Comment

Виж сега господин Мааврут,я ми изброй колко модела имат твойте Баварци и се опитай да изброиш/по памет/колко модела има Алфа Ромео.Защо/не мога да разбера/съдите за една марка по последните модели,а не погледнете в историята на колата.То едно име се гради с времето,а не с последния модел.Напарви си труда и преброй моделите на съоветните марки и ще ти стане ясно кое е по добро.

Сега сигурно ще кажеш,че и аз не разбирам,и аз не съм Алфист.Сигурно и аз не знам какво да карам.

п.п.Ако обичаш не говори с тоя тон,защото това е признак на слабост.Делмек нямаш какво да кажеш и само си чешеш езика.Щом толкова те кефи БМВ кво правиш тук.Относно информацията,можеш да четеш и да не се обаждаш.Ние сме тук за да си помагаме ,а не да се харесваме.

Хайде Поздрави на всички и стига сте се карали

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

НЕО.. от тебе пък ни най-малко съм очаквал, подобно отричане(ако мога така да кажа) от марката.
              Защо сравняваш стар с нов двигател? Къде забрави съобразяването с разни ЕКО-норми в по-съвременните двигатели и други такива окуцявания?
              Аутоделта... 3.7 кво ти става бре

Очаквах да погледнеш към класиките, щом си се зарибил по дрифтачки.
              75 3.0 V6 24v или нещо от рода, ама... да таковаш
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                Виж сега господин Мааврут,я ми изброй колко модела имат твойте Баварци и се опитай да изброиш/по памет/колко модела има Алфа Ромео.Защо/не мога да разбера/съдите за една марка по последните модели,а не погледнете в историята на колата.То едно име се гради с времето,а не с последния модел.Напарви си труда и преброй моделите на съоветните марки и ще ти стане ясно кое е по добро.

Сега сигурно ще кажеш,че и аз не разбирам,и аз не съм Алфист.Сигурно и аз не знам какво да карам.

п.п.Ако обичаш не говори с тоя тон,защото това е признак на слабост.Делмек нямаш какво да кажеш и само си чешеш езика.Щом толкова те кефи БМВ кво правиш тук.Относно информацията,можеш да четеш и да не се обаждаш.Ние сме тук за да си помагаме ,а не да се харесваме.

Хайде Поздрави на всички и стига сте се карали
                май ти не разбра какво съм написал не съм фен на алфа като цяло нито на БМВ като цяло, казвам само че бмв води по всичко всичко пред алфа продажба развитие и т.н по дизайна вече еъпрос на вкус , в мойте приказки никой няма да се вслуша(не че ми пука) но виж NEO е много по разбиращ от който и да е тук,човека им казва как стоят нещата те пак си знаят тяхното, повечето не знаят моделите на алфа преди 80-та и тръгнали дами спорят че алфа е най великата като се опират на това че карат алфа , а човека не знае и бъкел от история развитие модели и всичко определящо марката като цяло, е тва ме дразни, аз поне си признавам че не знам нищо , защото не ме е интересувало, знам единственно на модела който карам и само нещата който ми трябват,не съм искал да се карам с някой , просто така се стекаха обстоятелствата, и аз си защитавам моето, както всеки прави
                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

ами като незнаеш нищо,защо спориш и се дразниш с хората които знаят мн.повече от теб?
                  ALFA ROMEO-156;1.8;16v;TS;1998g
                  FIAT TIPO-DGT 1.4ie

Comment

Първоначално публикувано от jivko76 Покажи съобщение
                    ами като незнаеш нищо,защо спориш и се дразниш с хората които знаят мн.повече от теб?
                    а ти ваобще видя ли от какво тръгна всичко и прочете ли за какво съм спорил , не съм спорил с по разбиращи от мен, с хора на еднакво ниво на знания !
                    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Ми да попитаме и Нео,защо се е спрял на Алфа щом се възхищава на БМВ.

Абе всички сме Алфисти ,но не всеки иска да си признае.

Никой не твърди ,че Алфа е черешката на тортата.Просто всеки търси емоция и я намика под различна форма.

Същото е и с жените,по тая логика грозните жени всичките да са останали Моми,но за всеки влак си има пътници

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                        Когато БМВ СЕ МОЛЕХА НА ВАРТБУРГ ЗА ЛИЦЕНЗ, АЛФА ПОБЕЖДАВАХА НА ГРАНД - ПРИ!
                        Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                        НЕО.. от тебе пък ни най-малко съм очаквал, подобно отричане(ако мога така да кажа) от марката.
                        Защо сравняваш стар с нов двигател? Къде забрави съобразяването с разни ЕКО-норми в по-съвременните двигатели и други такива окуцявания?
                        Аутоделта... 3.7 кво ти става бре

Очаквах да погледнеш към класиките, щом си се зарибил по дрифтачки.
                        75 3.0 V6 24v или нещо от рода, ама... да таковаш
                        не бе брат, аз че съм сектант съм... че иска стара алфа ИСКАМ... написах темата защото се възмутих и ми писна от глупостите на управата на Алфа. За старите модели преди арна и т.н. само хубаво, за спортните успехи (макар не винаги победи по скоро ноу хау в развитието на атмосферни мотори в Ф1) няма спор. Просто немога да хвана философията на марката... и стига с тая169... всичко ще от разни ГМ голи не от италиански

апък за турбоделта.... не забравяйте за алпина ... за модела 850 АЛПИНА БИ ТУРБО със 720 к.с. - началото на 90-те... темата е излияна и без да искам намесх бмв.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                          Ми да попитаме и Нео,защо се е спрял на Алфа щом се възхищава на БМВ.

Абе всички сме Алфисти ,но не всеки иска да си признае.

Никой не твърди ,че Алфа е черешката на тортата.Просто всеки търси емоция и я намика под различна форма.

Същото е и с жените,по тая логика грозните жени всичките да са останали Моми,но за всеки влак си има пътници

незнам защо, щото имах плакат на ГТА (с хиксове на фаровете) началото на 90-години кога бях дете.
                          Пак ви казвам БМВ го дадох за пример и не съжалявам защото БМВ са една от най-високотехнологичните марки за мен.

Comment

Нео аре кажи де аиде да сравним 169 с новата 7-ма серия? какво бмв-то е по-добро ли...? Интересува ме мнението ти

Comment

маврут4о с какжо ли алфа е поже4е от бмв ми с тва 4е аз от 5 години сам в сервиз и нито една алфа не е до6ла с скасан колянов вал!а едно бмв 725(твоята ме4та 7 серия) бе6е през 2 месеца в бокса и познаи за кво?каса6е ги като весник тея валове!а за тва 4е ги ядат и като солети е др вапрос!за дизаин няма да говорим!http://zazz.bg/play:b73ea40a виж тва и тогава дерзаи!!
                              0892 488 330-Теодор
                              Alfa Romeo 145 3.0 24V
                              Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                                аз поне си признавам че не знам нищо , защото не ме е интересувало, знам единственно на модела който карам
                                Добре... ето ти малко за да знаеш, нещичко за напред....

при марката Алфа Ромео за първи път се въвеждат SOHC,DOHC, дисковите спирачки,задното окачване и още много други "не значителни" технологии

Правели са и самолетни двигатели.
                                Дори първият Български бомбардировач ДАР-10А Бекас е с двигател Алфа Ромео например.
                                135 R.C също е с мотор на Алфа... както и други модели самолети.

Дълго време в началото Ферари... са ползвали мотирите на Алфа в Ф1 и са печелили постоянно. И всъщност... Ферари се ражда от Алфа Ромео...

Хайде стига ти, че и без това не те интересува.

А разбра ли вече от какво е спасена мъртвата след войната компания БМВ???
                                Или аз да ти кажа... щом си луд фен на БМВ.. да знаеш де
                                Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 19:30.
                                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                                sigpic
                                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                                X