Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa MiTo позор за марката.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
    Аз за това си придадох фиат-а 156. Ако знаеш какво чух един път, разбирам че ще се събират "класиките" на лабиринта и си викам ей сега ще мина да ги видя, а от там по телефона ми казват- няма да ти се израдват много ако дойдеш. Тогава си казах, че трябва да махам фиата
    Мда.. направо да ти се отще...
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• А честита Ви листовка за ИТАЛФЕСТ!
      МиТо на корицата !!!
      Да ЖИВЕЙ МиТ(к)о

Last edited by Speeder; d.m.y г., 15:15.
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
        А честита Ви листовка за ИТАЛФЕСТ!
        МиТо на корицата !!!
        Да ЖИВЕЙ МиТ(к)о

Това си е бебето на 8ЦЪТО кво се оплаквате ) .
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ха нека ви!Защото го плюехти МИТкО та
          Grande Punto 1.9 Sporт
          98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

• не турихте една истинска алфа, фиат некв и някоя ланча ... турили сте ми туй дет не прилича на алфа ама хич..
            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• то по едно време беше ферари калифорния на мястото на МИТкО ама...
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Сега остава и едно истинско МиТо да има на феста, да го видят плювачите на живо... тогава ще са ми интересни коментарите
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Сега остава и едно истинско МиТо да има на феста, да го видят плювачите на живо... тогава ще са ми интересни коментарите
                  надали ша са промени нещо най мноу още повече да почнат да го плюят

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                    то по едно време беше ферари калифорния на мястото на МИТкО ама...
                    Eee Миткото си е Митко
                    Ферарито е прекалено нереално. Ако ти си отговорна за дизайна - Браво!
                    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                      Eee Миткото си е Митко
                      Ферарито е прекалено нереално. Ако ти си отговорна за дизайна - Браво!
                      не съм
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Сега остава и едно истинско МиТо да има на феста, да го видят плювачите на живо... тогава ще са ми интересни коментарите
                        по-добре да си бръкна в гърлото с пръст

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Гордост и предразсъдъци 2
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• По добре една 8С да има, то и без това вече я продават в СОФАВТО.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                              По добре една 8С да има, то и без това вече я продават в СОФАВТО.
                              да бе... как виждаш тая раута някой да го докара на италфест... мен ми са струва супер невероятно

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                                да бе... как виждаш тая раута някой да го докара на италфест... мен ми са струва супер невероятно
                                Абе и на мене ми се струваше супер невероятно да вкарат 8С в България, ама е я продава се вече
                                http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...444&f1=details

Само 465999 ЛВ
                                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                                Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                                X