Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa MiTo позор за марката.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да не се бъркаш... стоях почти до края. Изгледах целия драг на Алфите.. после останаха само некви изтребители да се замерват.
    Въртях се и до твоята доста... разглеждах я внимателно, но така и не дойде собственика й да се изфука
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
      Да не се бъркаш... стоях почти до края. Изгледах целия драг на Алфите.. после останаха само некви изтребители да се замерват.
      Въртях се и до твоята доста... разглеждах я внимателно, но така и не дойде собственика й да се изфука
      аз те видях ама до де дода и ти замина и та загубих... другия път
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
        добре е на BMW ако казваш пенсионерска кола начиии, нещо не си в час , твоята алфа пък е бабушкерска ! тва е адски тъпо изказване от твоя страна , тва че караш алфа не значи че е най добрата кола , има много по утвърдени марки от алфа , лично бих си взел 7-ма серия , и пред 159 я предпочитам, алфата и срещу БМВ да бяга пак няма да го настигне , всеки който не е алфист би ти се смял много да такова недоусмислено изказване, пък и да та питам нещо по историята на алфа бъкел не моеш да ми кажеш иначе алфата е най добрата хахахахаха ужас ужас....
        Абсолютно верно колега! Еле ако е 740....750 ИЛ!
        Тая модификация по разход никoй не може да я настигне......СМЯХ и изобщо-що спамиш темата,преди да си я разбрал всъщност?
        Никога не е късно да се сдобиеш с АЛФА

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          bonev слушаш ли
          А-а-а, в Русия съм, в Русия съм..........
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
            1.4 MPI - 78 к.с. ебати смеха.... а аз се гордеех че от доста години (да помогнат колегите) нямаме кола по 90 конски сили..... позор.... опел изпълнения... си купувам БМВ
            колега смешен си,ходи на един тест драив и после си пиши глупостите,аз я покаран върви повече от твоита
            medievill

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
              1.4 MPI - 78 к.с. ебати смеха.... а аз се гордеех че от доста години (да помогнат колегите) нямаме кола по 90 конски сили..... позор.... опел изпълнения... си купувам БМВ
              Хубу де, що първо не проверихте ЗАЩО е направена тази версия?

В случая трябва да се посмеем на войнстващото невежество на Нео - защото в Италия младите шофьори със стаж до 3 години нямат право да карат автомобили с повече от 55 киловата (78 к.с.) на тон. И тази модификация на МиТо се произвежда именно заради тях, младите шофьори - иначе ще видят МиТо през крив макарон.

В Швейцария например шофьорите на възраст от 18 до 25 години нямат право да карат коли с повече от 2,3 литра работен обем - и никой не протестира.
              Last edited by pinko; d.m.y г., 09:33.
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• То за младите шофьори е ясно, но ставаше дума че марка със ,,изявен" спортен харакер (или поне беше) пуска някакъв мотор тип запъртък. Вместо да върви нагоре и напред, че и без това е доста изостанала, те наобратно. Като искат младите шофьори да си купят Фиат или някоя кошница тип Немска. Защо Субару не направят кола за келеши - традиция, или Волво пак същото.
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• По скоро спортен уклон отколкото спортен характер. Хората искат да докопат всеки възможен купувач, в Италия много хора се радват на алфа, а мито е младежка кола, няма да отрежат точно младежите я . Виж ако Мазерати направят нещо такова може да се цупим.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Много си е добре алфето, който не му харесва да си купи БМВ.
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex
                    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
                      Много си е добре алфето, който не му харесва да си купи БМВ.
                      На който не му харесваше си купи бмв
                      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• http://www.topcars.bg/news.php?id=1230
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

• Първоначално публикувано от MONI Покажи съобщение
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
                            То за младите шофьори е ясно, но ставаше дума че марка със ,,изявен" спортен харакер (или поне беше) пуска някакъв мотор тип запъртък. Вместо да върви нагоре и напред, че и без това е доста изостанала, те наобратно. Като искат младите шофьори да си купят Фиат или някоя кошница тип Немска. Защо Субару не направят кола за келеши - традиция, или Волво пак същото.
                            ъъъ...субару джъсти 1.0 63 к.с.
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Аз пък карам една Ланчиа Ипсилон, 1.2 60 коня и мога да ви кажа, че тая количка къса Алфата ми (140 коня) на старт (естествено на първа-втора, де). Ебаси и 60-те коня. Майка ми пък кара Корса 1.4 също 60 коня, но е пълен мъртвец, нищо общо.

П.С. http://www.topcars.bg/news.php?id=1230 а тук колко глупости пишат не е истина.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                ъъъ...субару джъсти 1.0 63 к.с.
                                Волво 440, 80 коня и мн. по-тежко.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X