така си е това няма да дожиее утре СИГУРЕН СЪМ !!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Край на старите коли!
Collapse
X
-
Аз съм за някакви ограничения, но 5г. е хипер измислено! ами че то има лизинги и заводски гаранции за по 7-8 години бе! ако го направят 10 години и от там нататък не забрана а супер тежък данък - да! както и да се въведат специални номера за ретро автомобили както е по света! всичко ще се оправи ако ГТП като хората, не както каза колегата за 10 лв при бай Минчо! нямам проблеми със старите коли ако са в изправно състояние и покрива всички стандарти и норми! а не некой рацер с кола на 20 години и 18 вида светещи лампи дето има повече кит от колкото ламарина по колата и гумите му са 19 употреба с 16 регенерат! тва никъде го няма! я се загледайте в гумите на повечето камиони и тирове! ад! аз веднъж се загледах и не исках да се движа по магистрала 2 седмици след това! ай сиктир! ще си купувам багер!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
ае я чете фнимателну
никой не забранява карането на стари коли
забранява се вносът на стари коли
на сички е ясно че тия на 10г вместо в местния филиан на надин (щото нямат никъф шанс да минат гтп) идват в бг
колко от колите тука са с изправен еърбег?
а не с отрязана жичка или съпротиврление?
примерно?
или квото се сетите да им е както би следвало
данъци
кви данъци
никой не плаща данъци
тва с данъците не за бгНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеае я чете фнимателну
на сички е ясно че тия на 10г вместо в местния филиан на надин (щото нямат никъф шанс да минат гтп) идват в бг
примерно?
данъци
кви данъци
никой не плаща данъци
тва с данъците не за бг"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Аз плащам данъци и сметки за парно /това за справка/ , а това дали се събират данъците или не е проблем пак на държавния контрол и организация.
Който примерно не му е изправен аербега си е негов проблем и на този който се вози до него, все пак недай боже да разчиташ на еърбега де......
Доста пъти съм го казвал, но най-незначителния процент от катастрофите са поради технически неизправност, повечето са на база несъобразена скорост, пиене, некадърност, простотия, безотговорност и прочее, така че приказките за нови автомобили облужват главно продавачите на нови коли. Ако си идиот, или попаднеш на идиот срещу теб, забрави дали ти е нова или стара колата
Като за загрижени толкова за стари и нови коли да направят така, че в БГ средната работна заплата да е колкото в ЕС и тогава да предприемат нещо от сорта....Last edited by fred; d.m.y г., 19:45.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Цитат:
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
ае я чете фнимателну
примерно?
кви данъци
никой не плаща данъци
тва с данъците не за бг
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеЕто това е обяснението, ама доста хора не го разбират.Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Аз пък си плащам всички данъци.
Са таковам в простата куфалница.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Ами ако искам да си внеса класическа кола 1978 година - БАСИ ТЪПАЦИТЕ. Олд таймерите в Великобритания не дължат данъци. Като си има списък на определени коли които се считат за класики и на по млада възраст , а иначе всяка кола преди 78 година ако е изправна се счита за олдтаймер.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеАз съм за някакви ограничения, но 5г. е хипер измислено! ами че то има лизинги и заводски гаранции за по 7-8 години бе! ако го направят 10 години и от там нататък не забрана а супер тежък данък - да! както и да се въведат специални номера за ретро автомобили както е по света! всичко ще се оправи ако ГТП като хората, не както каза колегата за 10 лв при бай Минчо! нямам проблеми със старите коли ако са в изправно състояние и покрива всички стандарти и норми! а не некой рацер с кола на 20 години и 18 вида светещи лампи дето има повече кит от колкото ламарина по колата и гумите му са 19 употреба с 16 регенерат! тва никъде го няма! я се загледайте в гумите на повечето камиони и тирове! ад! аз веднъж се загледах и не исках да се движа по магистрала 2 седмици след това! ай сиктир! ще си купувам багер!
Comment
-
Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщениеПравителството обсъжда до нова година да се забрани вносът на коли по-стари от 5г!
и са кво? Като е 2000-а година няма ли да мога да си я карам?Last edited by wwweb; d.m.y г., 22:44.
Comment
-
Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщениеТамън събрах пари да си купа такава
и са кво? Като е 2000-а година няма ли да мога да си я карам?Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщениехахаах шегаджия
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Подкрепям напълно инициативата, който няма пари за Мйерцидеси ще си купи Фиат Чинкуеченто 2005г за 4000лв и готово. Улиците ще изглеждат по-добре с такива машинки. Екологията на първо място.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеПодкрепям напълно инициативата, който няма пари за Мйерцидеси ще си купи Фиат Чинкуеченто 2005г за 4000лв и готово. Улиците ще изглеждат по-добре с такива машинки. Екологията на първо място.
Comment
Comment