Ще си ъпгреидвам компютъра, процесора ще да е Core2Duo 8400. Кажете някакво подходящо дъно за него. Няма да го клоквам и тормозя само ще играя. Другата работа е какво захранване ще ми трябва. В момента съм с Fortron 400w и незнам дали ще трябва по-силно. Другите неща са 2 HDD 80gb и 320gb, ati 4870, 3 gb ram.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хардуерен въпрос
Collapse
X
-
За дъното не знам, но за захранването, най добре (според мен) е да се презастраховаш поне с някоe 550 W марково, естествено, захранване. Чифтек например имат добри модели и на прилични цени. Защото Фортрончето може и да храни новата конфигурация, ама може и да е на ръба. От друга страна, след като няма да клокваш може и да стигне
... ако има някой по-точно запознат с консумацият на горните компоненти ще помогне много, но аз лично винаги се презастраховам
.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
-
Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщениеВидеокартата е доста лакома. На хартия стига, но все пак е по-добре да се метнеш в едно 550Вата чифтек. А да не клокнеш този процесор.....Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщениеА да не клокнеш този процесор.....
Мда ще се разделя с малко повече пари отколкото трябвапак ще има мърморене.
Comment
-
грешка....Last edited by Furious 155; d.m.y г., 19:53.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеКакво имаш в предвид?
Иначе за захранването и аз подкрепям, и картата и процесора при натоварване са си сериозни консуматори.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеа дъно? Asus P5QL PRO P43 - това го гледам малко по ефтинко от другите.
порови тук: http://www.hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php?f=37
Може да намериш това което ти трябва за машината, като отговор.Last edited by Furious 155; d.m.y г., 22:13.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеКакво имаш в предвид?
моя е 8200 - клокед бай Хардваребг - и съм супер доволен
450в захранване ми изгоря де, та ся си зех 650в чифтек от Григор
дъното ми е ASUS P5K-WS - ама на мен ми трябва PCI-X слота заради един стар 3ware- иначе чипсета си беше супер за времето сидоволен съм
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment