Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчни часовници- хубави марки??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хайде и аз да пиша по темата.От доста години съм маниак на тема часовници, като си купувам само такива които мога да си позволя, без излишни изхвърляния.Когато нямам часовник на ръката имам чувството, че нещо от мен липсва!Покраи мен заразих и жената ,и сега и тя иска само часовници, като сме си накупили по 5-6часовника всеки.Моите са за различни поводи, един за залата(мери пулс, калории и т.н.) друг за риба; ремонти, трети за официални случаи и т.н.
    Ето ги и тях с малки изключения:
    Attached Files
    Last edited by stu; d.m.y г., 00:45.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Черното чудовище си е класика в жанра Аз обаче се спрях на SKX 013. Предпочитам по-малките диаметри на касата, но за съжаление тенденциите са към все по-големи "водомери" и изборът ми е доста оганичен За трите години откакто го имам Сейко-то си оправда славата на желязна машинка. Изтърван, мокрен здраво (малко си падам гмуркач) и просто си върви и върви. Даже няма и кой знае какви следи останали от употребата му до момента. Следващия пак ще е Сейко, като се счупи този... след 20 години
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

• Ми ела на някоя среща и ще ти го счупим, ако нямаш търпение за нов
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Добрия часовник трябва да е от производител с традиции, да е точен и водоустойчив. Да е ефектен и красив. Цената не е толкова важна. Имам Докса, която е много скъпа и какво от това, освен мен и някой който е фен никой друг не знае за какво иде реч.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Имам Докса, която е много скъпа и какво от това, освен мен и някой който е фен никой друг не знае за какво иде реч.
            Едва ли мнението на някой, който "не знае за какво иде реч" ти е важно
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              Едва ли мнението на някой, който "не знае за какво иде реч" ти е важно
              В интерес на истината не ме интересува ничие мнение важно за часовника е когато го погледнеш да ти е приятно, цената е без значение, да демонстрираш благосъстояние чрез часовник ми се струва доста тъпо, както и със злато висящо от теб

Comment

• Ми щом те кефи носи си го, кво ти пука какво ще кажат хората, живееш си твоя живот.И в таз връзка да попитам разбирачите на времепоказващите устройства, понеже ми наближава рожденния ден, жената ме врънка да си избера часовник за пред хора.Имам пред вид някакъв бюджетен часовник, да не е копие или иматицая на известни марки до 150 лв примерно.Щото за мен часовника е средство да ме информира за времето и не съм готов да заделя повече пари за гъзария.Пък и ще го нося само когато се налага, понеже не ги пазя и нося евтинии за които не мисля че ще се надраскат или повредят.Въпросът не е да прави впечатление а по скоро да не прави такова и да е механичен а не с батерийка ако има такова животно за тия пари де.Повече пари не ми са дават за нещо дето я го сложа два пъти в годината я не.

Comment

• А защо механичен? Обикновено не са точни. Жена ми също не искаше да чуе за кварцов, скоро и купих Касио и е много доволна от него.
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:25.

Comment

• Щото толкова рядко ще ми трябва че да не се окаже че му е свършила батерията.

Comment

• Аз съм фен на Касио батериите им карат между 2 и 10 години за различните модели, имат много стилни модели изцяло от метал включително и от титан, които са много леки и се включват в твоя ценови диапазон.

Comment

• От миналата година си джиткам с това желязо....масивен,усеща се на ръката и съм много доволен.Преди бях заложил на LORUS,но CASIO си е CASIO.Говорим за часовници под 250лв все пак.
                        Бе един себеуважаващ се мъж трябва да има часовник и да са му чисти обувките
                        Attached Files
                        Last edited by undy; d.m.y г., 10:58.
                        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          Бе един себеуважаващ се мъж трябва да има часовник и да са му чисти обувките
                          и аз напоследък се разхождам с едифис

Comment

• Аз съм с тая http://www.tissot.ch/?collections/pr....420.47.202.00 тояга от 3 години, сменена батерия 50лв. и каишка 70лв., това е като обслужване инак никога никакъв яд.
                            Last edited by thecleaner; d.m.y г., 16:01.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Каква е тая батерия 50 лв бе Че то акумулатора ми в колата не струва толкова. То друг въпрос е че сигурно и Тиссот-а ти струва колкото колата ми ама това е отделен въпрос Иначе по темата както казах аз до сега само Касио съм носил и въпреки че паралиите се базикат че Касио само калкулатори могат да правят имат отлични часовници В момента съм с такъв и мога да кажа че за 75 лв е страхотен часовник. Дори като го видях нямах намерение да си купувам друг часовник, но при тази цена и факта че направо ми заспа на ръката нямаше как да го пропусна

Last edited by Mario_95; d.m.y г., 17:59.

Comment

• Айде и аз да се похваля с моя някъде от 2год. съм с него ама нещо взе да избързва ....
                                Вече обмислям продажба на някои часовникар които може би ще може да го ремонтира ...
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                                Yamaha R6

Comment

Working...
                                X