очаквана промяна на цените на горивата- газ нагоре,бензин и дизел надоло.
Известие
Collapse
No announcement yet.
горива
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеочаквана промяна на цените на горивата- газ нагоре,бензин и дизел надоло.Lexus IS200
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеочаквана промяна на цените на горивата- газ нагоре,бензин и дизел надоло.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеСлушаите Цветелин и се пазете от комарите и тва е .Той ви го е казъл най-точно.
тея държава управия няма !!!!
за тва най добре да се мисли вариант да се изкарват повече кинти... вместо да хленчим по форумитеех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеспоред мен не тря хленчим, че цените вървят нагоре... това не може да се промение всички сме убедени в това
тея държава управия няма !!!!
за тва най добре да се мисли вариант да се изкарват повече кинти... вместо да хленчим по форумитеАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеТва което сега казваш, е много правилно - да се изкарват повече кинти, а не да се краде "щот ни е такава държавата".
аз поне такова виждане имам ...
като може лепаш ... закони няма... тоест има ама са ебати ташака ...
така, че от където може дърпайех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеза тва най добре да се мисли вариант да се изкарват повече кинти... вместо да хленчим по форумитеsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеТова го казвам и аз ама няма кой да чуе и само се пускат едни и същи темиех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment