Известие

Collapse
No announcement yet.

горива

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• горива

очаквана промяна на цените на горивата- газ нагоре,бензин и дизел надоло.

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
    Аз бих казал, нефт надолу, долар нагоре и цените пак нагоре...
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
      аз бих казал... свиркай си ... нищо не мое да промениш
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Слушаите Цветелин и се пазете от комарите и тва е .Той ви го е казъл най-точно.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          Слушаите Цветелин и се пазете от комарите и тва е .Той ви го е казъл най-точно.
          според мен не тря хленчим, че цените вървят нагоре... това не може да се промение всички сме убедени в това
          тея държава управия няма !!!!

за тва най добре да се мисли вариант да се изкарват повече кинти... вместо да хленчим по форумите

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
            според мен не тря хленчим, че цените вървят нагоре... това не може да се промение всички сме убедени в това
            тея държава управия няма !!!!

за тва най добре да се мисли вариант да се изкарват повече кинти... вместо да хленчим по форумите
            Тва което сега казваш, е много правилно - да се изкарват повече кинти, а не да се краде "щот ни е такава държавата".
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Тва което сега казваш, е много правилно - да се изкарват повече кинти, а не да се краде "щот ни е такава държавата".
              не се ли убеди, че в тая кочина наречена "държава" без да си мошеник няма да се оправиш?

аз поне такова виждане имам ...
              като може лепаш ... закони няма... тоест има ама са ебати ташака ...
              така, че от където може дърпай

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                Това го казвам и аз ама няма кой да чуе и само се пускат едни и същи теми
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                  Това го казвам и аз ама няма кой да чуе и само се пускат едни и същи теми
                  много правилно.... бе да вари лафа и хленчене да има

Comment

Working...
                  X