Интересува ме някой пробвал ли е А96? Какви са ви мненията за него?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новият бензин на Петрол А96 Extra Force - МНЕНИЯ
Collapse
X
-
Аз го пробвах.
В резервоара имах не повече от 5-6 литра друг бензин, сипах от този около 40л. и вече почти го изгорих.
Честно казано колата ми върви повече с карера 95 на ОМВ, отколкото с този.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
-
Трябва го пробвам..!!!!...но да не излезе, както казва колегата, че разликата е само в цифрите!!
В България хубав бензин не съм сипвалПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Не мисля че нормален шофер би се фанал че има голяма разлика......чисто и просто напоследък станаха модерни различните найменования на един и същ бензин, който уж бил маа-а-а-аалко по добър....сигурно като го вземат от Бургас и му правят някакви секретни разработки......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе мисля че нормален шофер би се фанал че има голяма разлика......чисто и просто напоследък станаха модерни различните найменования на един и същ бензин, който уж бил маа-а-а-аалко по добър....сигурно като го вземат от Бургас и му правят някакви секретни разработки......По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Comment
-
Аз пробвах....Заредих 50лв. на абсолютно празен резервоар....Когато един бензин го рекламират в началото винаги е доста хубав, а после като спре рекламата лека по лека му развалят качеството....Градско в София колата ми даде много добър разход и съм доволен..>За това съм и сипал още 30лв. да имаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
При мен в началото колата ми стана малко по-шумна, и като че ли се чудеше малко. Но след 30-ина километра всичко си дойде на мястото - стана пак тиха, и започна да си дърпа както трябва. Сега сипах обикновен 95 от Опет - мъка мъкаааааа ...
Не знам обаче дали си струва 6-те стотинки повече за литър 96, защото с бензина 95 на Еко колицата пак върви доста добре... Забелязал съм обаче, че има огромна разлика между отделните бензиностанции на една и съща верига - това се отнася и за Петрол ... Така че може да не сте случили на бензиностанция.
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеАз го пробвах.
В резервоара имах не повече от 5-6 литра друг бензин, сипах от този около 40л. и вече почти го изгорих.
Честно казано колата ми върви повече с карера 95 на ОМВ, отколкото с този.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
Comment