Първоначално публикувано от търтей
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Новият бензин на Петрол А96 Extra Force - МНЕНИЯ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеЕ ти ми каза, ама кой да слуша! Пусто любопитство да му се не види...
колата е важното да върви и да цепи мракаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеМай е пълен канеф! Няма ли най-накрая да пуснат на пазара нещо истинско! Писна ми от измами!
Нормално,като всички горива на Лукойл и ПетролFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
вече 40тия литър изгарям от това гориво и поне при мен разликата е голяма разхода е по нисък колата върви по добре с две думи доволен съм препоръчах го на други хора които твърдят същото като мен
п.с.дано да не го развалят....Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениевече 40тия литър изгарям от това гориво и поне при мен разликата е голяма разхода е по нисък колата върви по добре с две думи доволен съм препоръчах го на други хора които твърдят същото като мен
п.с.дано да не го развалят....sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...химия...игра на цветове
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеНа коя бензиностанция го зареди?иначе майка ми зарежда на другия който е на идване от сарафово и там също е хубав(понеже форда на майка ми е много чувствителен на горива и малко са тези с които не прави проблеми)
Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеЧпвек не знае откъде какво зарежда....sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАз днеска се върнах в комунизма като заредих на 1.85 лв А95 понеже от лукойл имам 5 ст отстъпка.. направо изпитах душевен оргазъм
...през социализма беше 0.36ст.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЯвно не си виждал комунизма!!!
...през социализма беше 0.36ст.Lexus IS200
Comment
Comment