Известие
Collapse
No announcement yet.
МВР - най-големият нарушител на пътя?
Collapse
X
-
-
Добре де толкова ли е слождо да му се метне едно паве на предния джам баси...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре де толкова ли е слождо да му се метне едно паве на предния джам баси....Lexus IS200
Comment
-
Като стана въпрос за нарушения на МВР се сетих веднага как за последните 2 седмици съм се разминал поне с 10 Астри без работещ фар или стоп.
Comment
-
Ми както гледам , пазителите на реда ползват фолио за номера , значи е позволено ( или поне за сега не е забранено ) , ще взема и аз да си сложа , някой да знае от къде мога да си намеря ???
п.с Ей за това я харесвам тая държава .А ето какво причиняват камерите по света , още една причина да си сложа фолио http://www.moto.bg/news.php?item.703.1Last edited by Доко; d.m.y г., 11:41.
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеКато стана въпрос за нарушения на МВР се сетих веднага как за последните 2 седмици съм се разминал поне с 10 Астри без работещ фар или стоп.
А колкото до полицая, министъра Михов обеща, че ще реагира на всеки фотоматерял, на който има и дата и час на заснемане, ще реагира, в смисъл ще потърси сметкаLast edited by fred; d.m.y г., 12:14.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЕ и какво ще постигнеш? Само това, че ще излезе с палката да си възтанови разходите.
А така поне ще му създадеш ядове, смяна на джам, губене на време и прочее кахъри.......и това е най - малкото което може да се направи......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
И пак - противозаконните действия не бива да се спират с други противозаконни.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДобре де толкова ли е слождо да му се метне едно паве на предния джам баси....Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМного държа да видя как мяташ паве по полицейска кола. Май пак извадихме пишкомерите...
и нужно ли е да се приема буквално всяка дума на секи юзър тука......и пишкомет или не, аз не знам как би реагирал ти при ситуация в която аз не бих така...и обратното.....все пак не говорим за убииство......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщениеКато стана въпрос за нарушения на МВР се сетих веднага как за последните 2 седмици съм се разминал поне с 10 Астри без работещ фар или стоп.
доооста има такива, имам чувството, че нарочно така карат, да ме дразнят...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
Comment