Известие

Collapse
No announcement yet.

МВР - най-големият нарушител на пътя?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• МВР - най-големият нарушител на пътя?

http://mirchev.blog.bg/viewpost.php?id=247839

Нема а се опраим скоро ,

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    http://mirchev.blog.bg/viewpost.php?id=247839

Нема а се опраим скоро ,
    не скоро НИКОГА

Comment

Заглавието кърти
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Добре де толкова ли е слождо да му се метне едно паве на предния джам баси....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Е и какво ще постигнеш? Само това, че ще излезе с палката да си възтанови разходите. Тоя трябва да го уволнят за уронване престижа на МВР.
          Lexus IS200

Comment

Като стана въпрос за нарушения на МВР се сетих веднага как за последните 2 седмици съм се разминал поне с 10 Астри без работещ фар или стоп.
            www.facebook.com/workshox

Comment

Ми както гледам , пазителите на реда ползват фолио за номера , значи е позволено ( или поне за сега не е забранено ) , ще взема и аз да си сложа , някой да знае от къде мога да си намеря ???

п.с Ей за това я харесвам тая държава .А ето какво причиняват камерите по света , още една причина да си сложа фолио http://www.moto.bg/news.php?item.703.1
              Last edited by Доко; d.m.y г., 11:41.

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                Като стана въпрос за нарушения на МВР се сетих веднага как за последните 2 седмици съм се разминал поне с 10 Астри без работещ фар или стоп.
                А аз пък с подобни но каращи разни най често черни джипове.

А колкото до полицая, министъра Михов обеща, че ще реагира на всеки фотоматерял, на който има и дата и час на заснемане, ще реагира, в смисъл ще потърси сметка
                Last edited by fred; d.m.y г., 12:14.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Е и какво ще постигнеш? Само това, че ще излезе с палката да си възтанови разходите.
                  Ми че той така или иначе го прави - да не мислиш че иначе ще си стои мирно дома.....
                  А така поне ще му създадеш ядове, смяна на джам, губене на време и прочее кахъри.......и това е най - малкото което може да се направи......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

И пак - противозаконните действия не бива да се спират с други противозаконни.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Много държа да видя как мяташ паве по полицейска кола. Май пак извадихме пишкомерите...
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Това е от братска Румъния

Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Много държа да видя как мяташ паве по полицейска кола. Май пак извадихме пишкомерите...
                          Ти къде видя полицейска кола.....аз не виждам такава......
                          и нужно ли е да се приема буквално всяка дума на секи юзър тука......и пишкомет или не, аз не знам как би реагирал ти при ситуация в която аз не бих така...и обратното.....все пак не говорим за убииство......

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                            ндаааааааааа
                            доооста има такива, имам чувството, че нарочно така карат, да ме дразнят...
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

Добре е все пак , че се намира някой който да го постави този въпрос публично.

Comment

Working...
                              X