Известие

Collapse
No announcement yet.

Sony Ericsson или Nokia???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Абе аз по принцип съм фен на Сонито и имам к850, но сега ми се върти нещо в главата N 95 с навигацията. Просто се чудя!!!
    Аз също съм фен на Сони ,но за висок клас телефон какъвто се води к850 ,нокия е по-добрия вариант,к850 има адски дизайн и функции ,но процесорът му е слабичък и ще ти дойде мъка да преглеждаш 5мегапикселовите снимки,или други секции от менюто след като го претовариш.

Скоро роднина си купи К550 ,какво да ти кажа ,за тези пари телефона конкуренция няма просто.

Н95 е прекрасен телефон с страхотен дизайн здравина и уникални за телефон функции ,Аселерометър,niime....,ще ти служи вярно и без памет няма да останеш

Аз на този етап бих си взел една Е51 -бизнес телефон,просто защото имам нужда от такъв клас телефон,та колега помисли за какво точно ти е нужен,
    ако бях на теб бих си взел едно сони за 200 300 лева и една навигациика и ето ти сумарно Н95
    Алфа Ромео 147 1,9 JTD 16v 140bhp
    Fiat Marea 1.9 JTD 105bhp

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      Коя марка предпочитате и защо?

Като веща в тази област ще си позволя да ти дам един съвет:СТОЙ си със сони-то!!!
      Повярвай ми,това е най-добрият избор на този етап.
      Работя в тази сфера,само не ме питай какво точно,но зная какво говоря.
      А К850 е една много добра машина ... моят претърпя дори прегазване от Алфа 156 вагонче и пак си работеше до мента в който го изтървах за стотен път и отказа слушалката
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

nokia - за последните 4 години съм сменил 4 нокии - коя от коя по-здрава и преминала през физически изпитания, на които и каска от кевлар неможе да премине и да оцелее

менютата на нокиа са световно признати за най-интуитивни и удобни за работа с тях, а като качество на материали и камери/звук и т.н. разликата между нокиа и сони-ериксон е като между майбах и шкода... ми то , аз като взех да ползвам 2-3 сони-ериксона имах чуството, че боравя с китайски детски играчки, то скърца, то се драска като невидяло, то пращи... а усещането в ръката и самата клавиатура е все едно боравиш с дрелка

за екстри да не говорим - погледнете колко смарт-фона имат ериксон и колко имат нокиа

е-сериите особено са наистина върха на това, което можеш да искаш от един телефон - ултра-качество, много елегентен и дискретен дизайн, претоварен с бизнес-функции и т.н. ...

малко съм пристрастен май май ?

ПП: пример, който ползвам за нокиа - един 6230, прелетял десетки метри да се срещне в бетонена стена - не един или два пъти, летял от седми етаж на сграда, падал безброй пъти от метър и половина височина, падал десетки пъти по стълби - та пламъка на живота в този телефон бе угасен от изпускане във вода , като повредата беше лесно отстранима, но така или иначе вече беше на 2 години и половина, и реших, че е време да се смени
        Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 22:42.
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Направо съм готов зарибен голяма реклама им направи добре че съм имал 3-4 и ги знам каква стока са, в сравнение със Сонитата са дръвчета. За да си взема Нокиа добра колкото един произволен Сони модел трябва да дам 2пъти повече пари, а за тия пари ще си взема Сони 2пъти по-добро от горепосочените те тва е общо взето
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Направо съм готов зарибен голяма реклама им направи добре че съм имал 3-4 и ги знам каква стока са, в сравнение със Сонитата са дръвчета. За да си взема Нокиа добра колкото един произволен Сони модел трябва да дам 2пъти повече пари, а за тия пари ще си взема Сони 2пъти по-добро от горепосочените те тва е общо взето
            не

казвам го съвсем приятелски

между другото тук говоря за ценови клас на 450 лв. , може би трябваше да уточня... под 450 лв. почти всичко е еднакво евтино дръвце , без значение от марката
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

@Bella
              Имаш ли наблюдения върху Sony Ericsson C905 и би ли споделила с нас простосмъртните защото му се точа като загорял плейбой на блондинка
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Н95 е абсолютна тояга,мога да си чупя орехи с него.А и колегата за батерията и навито е прав 1 ден как ти звучи.
                Имал съм и имам всичките Сонита от к700 до к850,само за една нави няма сми.Иначе има добри модели и от двете марки,но Сони по-ми допада.
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                  @Bella
                  Имаш ли наблюдения върху Sony Ericsson C905 и би ли споделила с нас простосмъртните защото му се точа като загорял плейбой на блондинка
                  Очаквам тестови бройки ... ще го видим , но да си призная и аз тръпна с нетърпение да се запозная с този модел.
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                  140 HP + Chip Tuning -> ex
                  Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                  Born to make me happy

Comment

Твърдо съм за Сонито пред Нокия... винаги съм ги харесвал много повече. А тоя модел C905 е направо убиец като му гледах техн. характ.
                    От скоро малко изневерих на Сони със... BlackBerry с GPS и колегите са много прави... дето те съветват да не си взимаш телефона само заради това. Освен, че е платен... бая далечко са от един, истински навигатор като Гармин да кажем, тези телефонните GPS-и. През Гугъл мапса.. не е динамично позиционирането например. Трябва да рефрешваш за да видиш къде си се изместил по дестинацията.
                    Абе стават ама... много по-добре е Гармина за навигация.
                    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Купих си Нокиа, само и единствено заради навигацията. Не е Н95 а 6110 навигатор. Преди време беше единствения с вграден ГПС, та затова. Като телефон с нищо не е по-добър от който и да е друг, но навигацията си я бива. Не е вярно,че навигацията е платена. Всичко зависи от това каква карта можеш да си намериш. Ако не можеш да си намериш "хакната" си купуваш карта. Ползвам карта на Гармин и е доста добра. Сега има 6120 навигатор, който не е лош. И ако не пътуваш често с кола, а ти трябва навигация от време на време, както за пътуване с кола, така и пеша, трябва ти две в едно-телефон с навигация. Който не вярва да дойде да му демонстрирам.
                      Успех!
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Само да уточня, че сонито няма да го сменя! Просто мислех нокията да ми е трети телефон на мястото на сони к750 и да го ползвам и за навигация. Иначе к850 -ката не я давам!!!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                          Купих си Нокиа, само и единствено заради навигацията. Не е Н95 а 6110 навигатор. Преди време беше единствения с вграден ГПС, та затова. Като телефон с нищо не е по-добър от който и да е друг, но навигацията си я бива. Не е вярно,че навигацията е платена. Всичко зависи от това каква карта можеш да си намериш. Ако не можеш да си намериш "хакната" си купуваш карта. Ползвам карта на Гармин и е доста добра. Сега има 6120 навигатор, който не е лош. И ако не пътуваш често с кола, а ти трябва навигация от време на време, както за пътуване с кола, така и пеша, трябва ти две в едно-телефон с навигация. Който не вярва да дойде да му демонстрирам.
                          Успех!
                          Точно за това говорех! 2 в 1!!!
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                            Очаквам тестови бройки ... ще го видим , но да си призная и аз тръпна с нетърпение да се запозная с този модел.
                            Като цена как ще е?
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

Аз съм със Sony Ericsson G900
                              Блутуут модул... кракнта Гармин и карта, работи перфектно (в момента тествам с модул на колега).
                              Има вече хакове за откл. на файлова система и инсталиране на неподписани приложения.
                              1 Недостатък на конкретния модел - SЕ спират UIQ и минават на S60 Symbian ... та може да е малко тегаво в бъдеще със софтуера (д**ба тиквениците 2 дена след като го купих обявиха това).

Преди това бях със К800 - 3.2 Мпкс камера трепаше 5 мегите на Самсунг и Нокиа като качество на снимки, но тази на Г900 не е толкова читава или плаче за модване (като излезе мод ще разбера).

Нокия - за да си част от тълпата
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                                Аз съм със Sony Ericsson G900
                                Блутуут модул... кракнта Гармин и карта, работи перфектно (в момента тествам с модул на колега).
                                Има вече хакове за откл. на файлова система и инсталиране на неподписани приложения.
                                1 Недостатък на конкретния модел - SЕ спират UIQ и минават на S60 Symbian ... та може да е малко тегаво в бъдеще със софтуера (д**ба тиквениците 2 дена след като го купих обявиха това).

Преди това бях със К800 - 3.2 Мпкс камера трепаше 5 мегите на Самсунг и Нокиа като качество на снимки, но тази на Г900 не е толкова читава или плаче за модване (като излезе мод ще разбера).

Нокия - за да си част от тълпата

Дай некоя идея! За к850 можи ли да се измисли нешо?
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X