Известие

Collapse
No announcement yet.

Sony Ericsson или Nokia???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

явно тука няма фенове на Нокиа и затова се стига до тези крайни мнения, че Сонито е телефона
    всеки има право на избор, купува си го и го ползва, а ако после не е доволен да си го продава
    това със сравнението на Алфа и Дачия никак не е уместно, не се сравняват кон с магаре нали???

Comment

що бе Дачия-та е многоцелеви автомобил при нужда може да се движи и по таван на тва му викам аз гъвкаво вътрешно пространство /под въздействие на външни сили/
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

К'о толко спорите?
        Като цяло това са водещите марки и моторолата. Аз съм имал предимно ериксони и менюто и е по приятно, а може и да съм му свикнал повече. Нокията също е с много добре подредено меню, но мен единствено ме дразни, че като сложа картата и не ми разпознава имената като хората.

Иначе взимаш това което по ти харесва. И при едните и другите има дефкти в някой пратки модели, ма нема се пуашиш
        alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
        Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

Nokia...... Т`ва е марката за телефон

ALFA 145 1.6 ТS `97
          & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

n95 е дебела, пластмасова и неприятна.
            аз съм с е71 - първия телефон на нокиа след 7110, който стаза за нещо.
            виж е66 преди да си даваш парите ...
            Last edited by vladu; d.m.y г., 12:10.
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

твърдо за сони ериксон!!3-та година ползвам такъв w810i!какво да кажа страхотен дизайн камера макар и 2 мегапиксела мн по добра от която и да е нокия с такава,за звук да не говорим!изпитанията които е преживял са много не мога да ги изброя!за 2-ра година е в афганистан и неможете да си представите с колко прах се пълни не е почистван и работи безотказно!потдаржа перфектно 2 гигабайта мемори карта!имам и нокия 5300 е да ви кажа че място за сравнение няма!а и някой каза че мн се надирали твърдо против много здрави телефони!!лич
              но мое мнение
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                Като веща в тази област ще си позволя да ти дам един съвет:СТОЙ си със сони-то!!!
                Повярвай ми,това е най-добрият избор на този етап.
                Работя в тази сфера,само не ме питай какво точно,но зная какво говоря.
                А К850 е една много добра машина ... моят претърпя дори прегазване от Алфа 156 вагонче и пак си работеше до мента в който го изтървах за стотен път и отказа слушалката

Ама не се изказвай така моля ти се, хем казваш че работиш в тази сфера, хем препоръчваш Сони ериксон Нокиа защо мислиш държат по- високи цени- много просто, защото наливат повече в развойна дейност, там всичко е премислено добре и е направено функционално. Та сони ериксоните в сремежа си да бъдат различни са направили най- голямата глупост, която може да се направи при създаването на мобилен телефон- махнали са зеленото и червеното копче. Като хвана Сони Ериксон винаги се чудя как по дяволите да набера номера без да чета по дисплея дребните букви или как по дяволите да приключа разговора. Сони Ериксон са хубави, но не са домислени като цяло, откъдето и се водят за по- бюджетна марка от Нокия! Никой себеуважаващ се бизнесмен не е със Сони Ериксон, което вече говори само по себе си коя марка къде се намира.
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Алфа колко % държат от автомобилния пазар ако по тва се ориентираме Алфа е най-голямото дърво, а Дачия Логан е GT SUPERCAR
                  Примерът ти не е уместен защото ценовия клас е различен. Ако имаше алфа на цената на Дачия съм сигурен, че пазарният дял на дачия щеше да е 0%. Докато при Нокиа и Сони Ериксон цените са съизмерими, то това значи, че в случая не цената определя, а функциалността и предпочитанията на потребителите!
                  Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Ама не се изказвай така моля ти се, хем казваш че работиш в тази сфера, хем препоръчваш Сони ериксон Нокиа защо мислиш държат по- високи цени- много просто, защото наливат повече в развойна дейност, там всичко е премислено добре и е направено функционално. Та сони ериксоните в сремежа си да бъдат различни са направили най- голямата глупост, която може да се направи при създаването на мобилен телефон- махнали са зеленото и червеното копче. Като хвана Сони Ериксон винаги се чудя как по дяволите да набера номера без да чета по дисплея дребните букви или как по дяволите да приключа разговора. Сони Ериксон са хубави, но не са домислени като цяло, откъдето и се водят за по- бюджетна марка от Нокия! Никой себеуважаващ се бизнесмен не е със Сони Ериксон, което вече говори само по себе си коя марка къде се намира.
                    Е аз като имам зелено и червено на 5310-ката к'во? Като се чудих сумати време как да селектирам кой от няколкото номера на един запис да избера при набиране, и се оказа,че е копчето в средата за менюто.
                    alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
                    Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                      Nokia...... Т`ва е марката за телефон
                      0888515205

Comment

И аз съм за Нокиа
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                          n95 е дебела, пластмасова и неприятна.
                          аз съм с е71 - първия телефон на нокиа след 7110, който стаза за нещо.
                          виж е66 преди да си даваш парите ...
                          колега, е71 можеш ли да ми кажеш колко му държи батерията, че съм му метнал око ама не познавам никой, който да има такъв и съответно да ми каже реално колко време трае на едно зареждане (говоря по 2 часа на ден горе-долу)

ПП: батерията на сегашния ми е51 ме изкарва 3 дена , понякога 4 ама рядко.... иначе много хубаво телефонче и то, вече издържа няколко падания от доста високо и само леко понаскърцва на едно място
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            колега, е71 можеш ли да ми кажеш колко му държи батерията, че съм му метнал око ама не познавам никой, който да има такъв и съответно да ми каже реално колко време трае на едно зареждане (говоря по 2 часа на ден горе-долу)

ПП: батерията на сегашния ми е51 ме изкарва 3 дена , понякога 4 ама рядко.... иначе много хубаво телефонче и то, вече издържа няколко падания от доста високо и само леко понаскърцва на едно място
                            моя кара по 4-5 дена. но говоря по-малко.
                            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

От няколко години съм избрал Нокиа като марка телефон и съм много доволен.
                              Прочетох доста интересни мнения а се водя че разбирам бая от телефони - хардуерно и софтуерно.
                              Най-точното определение което чух до сега е сравнението със Майбах и Дачия. Евала на пича, който го написа.
                              Интелигентни хора сте но не знам дали сте разглабяли телефоните си и да погледнете материалите, качеството... а за софтуер и поддръжка да не говорим. Отделно знаете ли кой и къде ги сглабя
                              Искам да направя обаче и едно уточнение.
                              Винаги съм бил на принципа ако ще е да е - така че аз телефон под 1000 лева не съм купувал.
                              От 2 години и половина изполвам като личен Н93И и мога да каже че е невероятен телефон.
                              Добър процесор, видео, снимки, софтуера е на ниво, батерията също - (аз говоря много -ако над час се брои за много за ден). Използвам често wifi с което няма никакви проблеми. Пуснал съм му и акселерометър - нека тука "разбирачите" се позачудят.
                              Та в крайна сметка бих обобщил:
                              Има различни марки и модели защото има и различни вкусове. Ако на Вас Ви харесва СориЕриксън (както му е името в повечето сервизи) - Ваша работа!
                              Аз избрах Нокиа!
                              безплатни обяви
                              Моята 166

Comment

От половин година съм с една Nokia N82. Мога да кажа че телефона си е найстина добър. Досега проблеми не съм имал и като свикнеш с менютата всичко е на 6(досега съм ползвал само и единствено Philips). Навигацията на Гармин работи безпроблемно а с кракната карта нa Offroad се стига до всяко място. Самия GPS сензор на закрито бие сензора на garminska навигация.
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X