If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоя проблем го имаше една моя приятелка.След много мъки се оказа,че иска преинсталиране на Уиндоуса.Преинсталираха го и няма проблеми!
Оказа се прав колега.След като преинсталирах Уиндоуса се оправи и всичко беше наред...до преди малко,когато опитах да се обадя по скайп и пак същото! Ебаси скапаната работа
Оказа се прав колега.След като преинсталирах Уиндоуса се оправи и всичко беше наред...до преди малко,когато опитах да се обадя по скайп и пак същото! Ебаси скапаната работа
Колега виж да не е от най-простото-от кабелите. Ако не са кабелите има възможност да е от слаб интернет.
Учете се да преинсталирате тогава...
Случайно да ползваш стара версия?
Щом е само при Скайп разговор виж му звуковите настройки - особенно автоматичната настройка прави понякога мизерии или пък прословутото - устройство по подразбиране - разбутай там наличните.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Да използвам темата да се оплача,че не ми се стартира qip-a Днес в офиса си беше ОК...сега дръжки
qip-а от време на време не може да се закачи към сървъра на icq-то, като пише че е подадена команда за спиране на сървъра или нещо такова. След около 10-15 мин. всичко става "шест" - ни лук ял, ни лук мирисал
Колега виж да не е от най-простото-от кабелите. Ако не са кабелите има възможност да е от слаб интернет.
Проверих ги сумати пъти,но уви,всичко изглежда наред.Имам някакви подозрения,че проблемът може би е в звуковата карта,защото като слушам музика например и започна разговор по скайп моментално спира всякакъв звук(и на скайп,и винамп например).След като прекратя разговора,винампа или друга програма,отново се чува.Видях настройките в Контрол панела(за кой ли път вече) и са ок.Явно проблемът е звуковата карта,най-вероятно.Лошото е,че този стар дръгел е с вградена звукова карта
Учете се да преинсталирате тогава...
Случайно да ползваш стара версия?
Щом е само при Скайп разговор виж му звуковите настройки - особенно автоматичната настройка прави понякога мизерии или пък прословутото - устройство по подразбиране - разбутай там наличните.
Уиндоусът е ЕксПи сървис пак 3.Имам няколко различни копия и ги сменям от време на време.
Скайп използвам от официалния сайт,като пробвах всичките версии за ЕксПи(Нормална,Бизнес и Бета версията),но при всички ефекта е един и същ.
Устройствата,които предлага Скайп са две:"По подразбиране в Уиндоус" и "ESS AudioDrive".И при двете ефекта е един и същ.
Като писах малко по-горе имам подозрения,че може би имам проблем със звуковата карта,но тя е вградена и май става егати филма.
Comment