Преди една година си купих холна маса от Айко. След няколко месеца кантовете (били от естествен фурнир) се разлепиха, но аз отлагах да се обадя и така до сега (един ден преди да изтече гаранцията). Обадих се, дойдоха, снимаха (да му е познато на някой клиент на Лев-Инс това
) и казаха, че ще се обадят за становище. Е, сега ми звънят и казват, че няма да стане, щото съм я ползвал неправилно ?!?!?! Бил съм я поливал с вода ?!?!?! Попитах ги, как така са разбрали и дали наистина съм я. Отговориха ми, че може и да не съм я поливал и идея си нямат какво точно, но съм направил нещо неправилно......... Разбрахме се да си търся правата по законен начин и си пожелахме приятен ден.
П.П. Човека на огледа ми каза, че най-вероятно се е разлепила, защото блока е нов и е било малко по-влажно. Е, аз ли трябва да го отнасям, защото някой е направил мебел с особени температурни изисквания. Компютъра ми е далеч по-скъп и претенциозен и не се е разлепил

П.П. Човека на огледа ми каза, че най-вероятно се е разлепила, защото блока е нов и е било малко по-влажно. Е, аз ли трябва да го отнасям, защото някой е направил мебел с особени температурни изисквания. Компютъра ми е далеч по-скъп и претенциозен и не се е разлепил

Comment