If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
първо бих искал да отбележа, че зеле не се казва зеле а зеЙе
освен това бих искал след тази ремарка (като цяло използването на чуждици според мен е признак за слаба езикова култура, но уви самия аз го правя) да потвърдя казаните от теб думи
Светла е....иначе щях да карам на тъмно Вартбург, или някой бърз Трабант
Що бе, аз още през 1985 г. си купих първата Алфа. И то с лично спечелени пари. Наистина, старичка беше, на 14 години, но за тогавашните условия беше самолет - Алфа 1750 Берлина, 132 к.с., 2 двойни карбуратора Вебер 45 DCOE, 5 скорости, вдигаше 200 по километраж
Що бе, аз още през 1985 г. си купих първата Алфа. И то с лично спечелени пари. Наистина, старичка беше, на 14 години, но за тогавашните условия беше самолет - Алфа 1750 Берлина, 132 к.с., 2 двойни карбуратора Вебер 45 DCOE, 5 скорости, вдигаше 200 по километраж
Е...аз пойзостанах...1992-ро лето се качих на Алфичка
А по време оно юрках един Фиат132....уникален за ония времена...
..това с източногерманките, беше ирония
епа да, аз ако незнаете съм роден лето господне 1989-то и сега много хора сигурно изпаднаха в шок и ужаст
първо бих искал да отбележа, че зеле не се казва зеле а зеЙе
освен това бих искал след тази ремарка (като цяло използването на чуждици според мен е признак за слаба езикова култура, но уви самия аз го правя) да потвърдя казаните от теб думи
Верно ли бе..?..аз пък си мислех, че се прайш на Лили Иванова...криейки годинки
Точно това не го помня - върл новобранец в Брезово , пловдивско. Помня колко шашнат бях , като гледах коментарите на хората по улиците ,веднага след свалянето на Живков - ужас.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Аз имах по това време(ноември '89) интересна случка - бях 11 клас, УПК в автотранспортния техникум в Плевен. Учихме някаква ком. дисциплина - Общество и личност или някаква друга простотия. Цялата идея беше да ни наливат ком. глупости в главите. И даскалката, малко след като почнахме училище ни запознава с някакво писмо на бай Тошо до комсомола. Естествено, следващия час ни изпитва за него. Вдига един съученик, ама пълен непукист и го разпитва, а пича най-невъзмутимо вика - аз глупости не чета. И няма да ви казвам каква олелия настана, то не бяха викове, крясъци, закани. Даскалката реши, че ще го оствя на поправителен изпит. После вдига мен, аз също не знаех нищо. И хайде станахме 2-ма за изпит. Ама като стана тупурдията със смяна на властимащите и даскалката утихна. Няма вече изпити и чудеса. Май месец същата година караме на полигона и в същото време и нашата "любима" учителка. И моя съученик като я съзря и ми вика "Ей сега я блъснах тая, ей сега и таковах таковата..."
Ама се осъзна овреме и не го направи де, остана само хубавия спомен.
Comment