Известие

Collapse
No announcement yet.

Модна...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
    Лятото рпедпочитам максимално оскъдно количество дрехи върху мен
    Е те тва е- оскъдно облечена мацка в алфа- какво друго му трябва на човек.
    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Аз нали съм дупе, както всички вас- та за мен не е важно дали дрехите, с които се обличам са хубави или не, я тяхната цена:

дрехи- под 200-250 лв на парче в никакъв случай

обувки- под 500-600 лева за мен е обида

аксесоари- ба и очилата-896 лв за две стъкълца- ма нали съм дупе, няма начин.

(надявам се хващате иронията)
      забрави гейска шапчица за 560 лв.

също така и мъжка чантичка - от тези дето нормалните мъже не ги носят - 745 лв.
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        Хе-хе, а пък аз даже имам една риза и едно сако! А иначе яко "дънки", кожи, камуфлажи...Марки не знам и не ми и трябват. За мен е важно дрехите да са удобни и да са чисти. (благодаря, за което на жена ми)

Тоя па, и чисти дрехи - алооууз. Какъв металист си ти ?
        Къв кон на терасата , кви 5 лева.
        На дрехите най- важната функция е да не ти се мандахерца пищова- другото майната му.
        Иначе и аз съм голям фен на чистотата - много държа като сядам да карам в момента на прегъването да не ми се начупят от напрежение дънките.

Единственото на което държа е - чорапи - 100% памук или 97 памук - 3 % еластан.
        Иначе мноу ми смърдят кракаа да го

Сичко друго е празна суета един вид ако ме разбирате
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          ...

Сичко друго е празна суета един вид ако ме разбирате
          така е.
          но, принципно, докато нечия суета не бърка в собствения ни ареал, нека си живее
          нъл?
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Аз пия швепс. ( разбираш ме нали )
            И мавруд в момента
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз пия швепс. ( разбираш ме нали )
              И мавруд в момента
              тя разбрана.
              понякога.
              а някои - от сутринта
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Малеееее колко много алкохолици и джибри сме се събрали тук във тоя форум само тц тц тц
                Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Я стига спами !

Тук алкохолици - няма!

Comment

Никога, ама никога не съм държал особено на дрехите. Интересува ме да ми стоят горе-долу добре и да не са скъпи. Ще дам 100-200-300 лева за накой парцал щото е от Витошка или от Мола - как па не! Не мое ли да си сипя бензин и да ида донякъде.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

....На дрехите най- важната функция е да не ти се мандахерца пищова- другото майната му.
                      абе само моа ти кажа че е мноо важно пищофа да са мандахерца...ши знайш....
                      '97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      the cost of living is dying...everybody pays...
                      sigpic

Comment

наблягам на белите ризи, в случай, че е останало незабелязано
                        въпреки че някои ме мяркат и с протъркано рокерско яке
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                          ..
                          затова валя дъжд..
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Aбе той Живко и с костюми идва на работа - луд човек.

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                              наблягам на белите ризи, в случай, че е останало незабелязано
                              И сако бате, отличаваш се!!! А язека по анцунг на АЛФА!!!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

За мен е важно човек да се обилича стилно и елегантно. Аз лично предпочитам комбинациата спорто-елегантно(и леко екстравагантно), защото хем е удобно хем по всяко времне изглежда стилно и готино се отличаваш от преобладаващата паплъч по улиците, а това е важно за всеки себеоважаващ се човек(мъж )който държи на себеси. Инак за марки и дрехи може да говорим до утре сутринта но къв е смисълът?!
                                Рок-метъл феновете са друг случаи
                                Last edited by StarChild; d.m.y г., 17:49.
                                Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                                FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                                sigpic

Comment

Working...
                                X