Известие

Collapse
No announcement yet.

Модна...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
    За мен е важно човек да се обилича стилно и елегантно. Аз лично предпочитам комбинациата спорто-елегантно(и леко екстравагантно), жащото хем е удобно хем по всяко времне изглежда стилно и готино се отличаваш от преобладаващата паплъч по улиците, а това е важно за всеки себеоважаващ се човек(мъж )който държи на себеси. Инак за марки и дрехи може да говорим до утре сутринта но къв е смисълът?!
    Рок-метъл феновете са друг случаи
    Е що пък само за мъж, ква е тая дискриминация
    И аз като жена мисля така ,а също смятам и че съм увжаваща себе си.И мисля ,че няма нищо лошо(даже е и мнгоо хубаво)човек да се уважава.Понеже за да иска другите да да се отнасят към него с уважение,трябва най-напред да уважава самия себе си

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      Е що пък само за мъж, ква е тая дискриминация
      И аз като жена мисля така ,а също смятам и че съм увжаваща себе си.И мисля ,че няма нищо лошо(даже е и мнгоо хубаво)човек да се уважава.Понеже за да иска другите да да се отнасят към него с уважение,трябва най-напред да уважава самия себе си
      Подкрепям те напълно
      Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
      FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
      sigpic

Comment

Половери - пазар "ситняково", 100 % найлон, спарват хубаво, лошо мирише.
        Панталони - 5 кг вчера от улица "пролет", не са нааквани.
        Обущета - мрежа, но черната по скъпи са с два лева и подметката е чиста гума без примеси от каучук.
        Гащи - внос от македония истинско Хасе - 2 броя перат се с белина веднъж в годината.
        Шуба - Ловна открадната от хижа в гората омазана с кръв най верояно при дране на лисица защото смърди ужасно.
        Чорапета - няма, с коледните надбавки ще се уредя с нещо ново.
        Очила - ползвам едно стъкло което намерих на улицата, тип монокъл, стои ми добре вързано е с ластик.
        Шапка - свинска кожа от торса-задна част, опашлето на свинята е оставено за оригиналност на продукта.
        Ръкавици - естествен матриал, агнешки стомахчета.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Баща ми поднесе днес следния коледен подарък....
            Не са лоши перфектни са марката е супер, ама ... чорапи..
            Та така се смяхме с приятелката ми , просто и двамата не бяхме очаквали такова нещо...
            Attached Files
            Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Хайде и аз да дам мнение:
              Обикновено се обличам спортно от горе до долу с Puma,иначе става и Le Coq Sportif,а когато не може да е спортно съм фен на Prada и Versace, скоро гледах на Versace един уникален костюм + една уникална вратовръзка(не видях марката) и много яка ризка пак на Versace, ама цифричката която ми обадиха определено все още не ми е по джоба

Comment

Мода, суета..няма лошо де.
                Бай Уили Нелсън /не знам дали са го чували много от форумджиите/може да ходи на прием в Бялата къща по скъсани дънки от 5 долара и маратонки за 2, въпроса е че прави пари за милиони и са му позволили да посещава най висши събирания в неугледен /според протокола вид/, не заради дрехите, а заради идеите и това което е постигнал.
                Няма лошо човек да се води по модата, ама като взимаш 500 евро заплата /у нас това е добре/да си купиш гащи на Версаче ила Габана е простотия..... тоест снобария, Сноб пък значи, такъв, който се прави на това, което не е...............
                Иначе селянчего Гошко, което краде пари от държават и ЕС може да си купи каквото си поиска, ама ще си остане галошп рез целия живот.........
                Носете си новите дрехи и да ни ви дреме много..Версаче живее от сноби......., всичко е суета и само суета.../Еклесиаст/
                Last edited by fred; d.m.y г., 17:33.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Аз пък винаги съм се чудел кой и по какъв начин определя кое е модно, и кое не,и това било супер, а онова не, и всякакви откачалки които им се връзват
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
                    Аз пък винаги съм се чудел кой и по какъв начин определя кое е модно, и кое не,и това било супер, а онова не, и всякакви откачалки които им се връзват
                    Незнам за другите колега, но поне аз не се смятам за откачалка.За мен дрехите не са заради модата или че това било модно а другото не било,аз си взимам примерно спортен екип Puma за 200лв., защото издържа поне 5-6 пъти повече от един обикновен анцуг от Илиянци за 50лв. и като си направиш елементарната сметка за времето което аз съм дал 200лв. ако бях си взел от Илиянци щях да дам 5пъти по 50лв. което си е 250лв., а и самите шевове са доста по здрави и не стърчат конци отвсякъде, а иначе си прав има доста хора които се правят на интересни, че това примерно не е модно или пък било боклук защото е 20лв., не е правилно поне според мен,на мен не ми пречи да нося маратонки за 30лв. или анцуг за 50лв., просто като си направя сметката понякога по-скъпото излиза по-евтино!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                      Незнам за другите колега, но поне аз не се смятам за откачалка.За мен дрехите не са заради модата или че това било модно а другото не било,аз си взимам примерно спортен екип Puma за 200лв., защото издържа поне 5-6 пъти повече от един обикновен анцуг от Илиянци за 50лв. и като си направиш елементарната сметка за времето което аз съм дал 200лв. ако бях си взел от Илиянци щях да дам 5пъти по 50лв. което си е 250лв., а и самите шевове са доста по здрави и не стърчат конци отвсякъде, а иначе си прав има доста хора които се правят на интересни, че това примерно не е модно или пък било боклук защото е 20лв., не е правилно поне според мен,на мен не ми пречи да нося маратонки за 30лв. или анцуг за 50лв., просто като си направя сметката понякога по-скъпото излиза по-евтино!!!
                      Да съгласен съм с теб напълно,нямам предвид маркови под модни,ако беше модерно този екип да е с ръкави до коленете и да е супер неудобен ще го вземеш ли,иначе и аз съм за маркови неща.
                      TIPO 2.0 91g.
                      PUNTO 1.2 04 g.
                      156 1.8 TS 00g

Comment

Има достатъчно хитри местенца, особено в София, откъдето можеш да си купиш дрехи с много високо качество на добри цени.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Има достатъчно хитри местенца, особено в София, откъдето можеш да си купиш дрехи с много високо качество на добри цени.
                          И аз така правя...хем маркови хем евтини(не чак толкова но като се има в предвид по моловете каква им е цената....) за кво тря хода като някой балък в мола като мога да го взема на половин цена същото та даже и с по-високо качесвто

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                            При прадата и версачето, които спомена в предния си пост, определено не плащаш само за качество там 50 % от цената идва от марката. Това си е "хедонистична цена" и е свързана с удовлетворението, че носиш нещо марково и "си мислиш че си различен".
                            За пумата съм съгласен, тук наистина основното е качеството, няма натоварване с излишни суми.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                              При прадата и версачето, които спомена в предния си пост, определено не плащаш само за качество там 50 % от цената идва от марката. Това си е "хедонистична цена" и е свързана с удовлетворението, че носиш нещо марково и "си мислиш че си различен".
                              За пумата съм съгласен, тук наистина основното е качеството, няма натоварване с излишни суми.

Както казах също в горния пост, аз съм ФЕН на прада и версаче, но това не значи че си ги позволявам(поне за версаче още доста време няма да мога да си го позволя), но си ме кефят!!!

Comment

Тъй като 8-ми Март наближава,
                                купих ей тази тениска за приятелката ми...
                                Малко поолекнах... , ама кво да правя Женски празник е.. и само от най - малките (предпразнични) намеци от страна на приятелката ми за видове марки и облекла, ми се изправя косата..
                                Незнам с какво е толкова актуална тая марка Ed Hardy..
                                Абсолютна шарения, ама модна била...
                                Лично не бих носил такива "негърски" неща..
                                Държа само на определени марки, и тая въобще не е сред тях!
                                Attached Files
                                Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Working...
                                X