Известие

Collapse
No announcement yet.

любимо хапване и пйване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много, ама много мразя агнешко, телешко и шкембе!!!
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

отново доказалите се алкохолизирани селянчета ! за вас освен бира няя ли друго ф тос живот е, тцтц , тва сме българите, безцелни алкохолизирани бастуни !
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

За мене пържола с гарнитура шишчета
        ПиинитУ го спряхме преди 6 години - доФтУра каза че съм си изпил цистерната с алкохол която ми се полага за простосмъртен и сега една бира може да изпия до половината за един месец
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

искам и аз такъв хладилник - със свинско и сръбска скара
          Не бре, имам предвид, че като чета тая тема краката сами ме отвеждат към хладилника. А той е отчайващо празен, че тая седмица все няма време да минем през Била или Кауфланд. Утре вече трябва да се погрижа...
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
            отново доказалите се алкохолизирани селянчета ! за вас освен бира няя ли друго ф тос живот е, тцтц , тва сме българите, безцелни алкохолизирани бастуни !
            А вие гражданино, с какво утолявате жаждата за гастрономични приключения ?
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Пилешки каренца на скара с лимонов сок + гарнитурка Пържени картофи със сиренце / Задушени картофи с копър...Салатката.., естествено Овчарска. От алкохолните пийвам предимно Водка "Абсолют", другите са ми гадни. Иначе съм на минерална водичка
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщение
                А вие гражданино, с какво утолявате жаждата за гастрономични приключения ?
                с cocaиcola , алкохол не пия , не искам да си развалям черния дроб от малък, пък и не смятам за напреде да пия
                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

я по-лекичката

първо бира не пием толкова много, даже рядко, пък и дори да я пием - тя е полезна за бъбреците - това е научно доказан факт, затова се и препоръчва на хората с един бъбрек, а на черния дроб не вреди

освен това щом ти не пиеш алкохол, това не означава автоматично, че всичко що пие е алкохолици

и за финал да ти кажа, че черния дроб е единствения орган, който се възстановява, освен ако не си стигнал пределната граница
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

с cocaиcola , алкохол не пия , не искам да си развалям черния дроб от малък, пък и не смятам за напреде да пия
                    Ми ако щеш пий бира и алкохол,тъкмо ще има повече за нас ..."алкохолизираните селянчета"
                    пък и дори да я пием - тя е полезна за бъбреците - това е научно доказан факт, затова се и препоръчва на хората с един бъбрек, а на черния дроб не вреди

и за финал да ти кажа, че черния дроб е единствения орган, който се възстановява, освен ако не си стигнал пределната граница
                    И не само за бъбреците е полезна,
                    А за черния дроб си абсолютно прав,
                    той е единствения орган в човешкото тяло с толкова големи компенсаторни възможности и способност за възстановяване след настъпило увреждане. Човек може да преживее дори и със загуба на 70% от черния дроб.
                    Ама ние няма да стигаме до там , не ни гледайте ,че сме красиви ,не сме толкоз тъпи
                    Last edited by milenamr; d.m.y г., 15:50.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                      ....
                      Ама ние няма да стигаме до там , не ни гледайте ,че сме красиви ,не сме толкоз тъпи
                      много ме кефиш, мацка
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

аз ще дегостирам гответе накрая ще кажа кое ми е любимото

и да готвите доре
                        очаквам покани
                        Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
                        Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
                        Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

а нещо и от мен-боб,зелеви сарми,фрикасе,кюфтета,кебапчета,суджук,луканка,съз дарма,кренвирши,салам,сирене,
                          кашкавал,пилешко по какъвто и да е начин приготвено,зеле,яхнии,супи и много други.абе всичко ям но не с всичко се наяждам.
                          мреке-ракия,бира,вино домашно,водка с дом.сос не пия всичко за сметка на яденето.85-87кг съм но ям за 3ма щот изразходвам много енергия по време на работа.

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            Печено прасе, пълнено с пилета!!!
                            Водка от таа скъпата-а!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

като се почна с тези цветове за коли и т.н. (незнам от къде дойда тази идея, все едно тука хората коли карат !?) и дрехи...

да си дойдем на думата..

какво ви е любимото хапване и питие към него

мойто е зелени маслинки с бадем + френски черен ръжен хляб + чаша червено вино и малко кашкавал или жълто сиренце
                              добре звучи, ама бих сложил бутилка вино
                              Иначе, доброто прасе всичко яде-ми ящен съм си , макар че от половин година не ми личи
                              Навремето обичах много свинско с кисело зеле на фурна и сега си обичам, ама май нямам определено, обичам определено червено вино, а маслините - предпочитам черните от гръцкия сорт-каламата, освен това обичам да е леко люто, чер пипер да има също .
                              Обичам определено спагети с доматен сос и кайма иначе, пици, същото така боб с наденица, боб на салата, създарма, пъстърма, кисели краставички, трушия,....аа и зелеви сърми също, сега видях, бе и тия с лозов лист не са лоши
                              Пробвал ли си ръжения хляб на Пен дор, не съм сигурен дали така се пише, трябва да вида, 100% ръжен е, малък и много вкусен, от БИЛЛА го купувам
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Абе, я да видим знаете ли как се правят яйца на очи?
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X