Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да СИ регистрираме "Клуб ФИАТ България"?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да СИ регистрираме "Клуб ФИАТ България"?!

Колеги, пускам темата тук, за да не се получи, както с много други теми и мнения в други форуми - редактирани, заключени или направо изтрити
    Искам да обърна внимание на хората, които не са прочели няколкото теми във форума на ФИАТ, за регистрацията на "Клуб ФИАТ България" и по-скоро за начина по който се стигна до регистрирането му
    Искам и да задам няколко въпроса към хората, виновни за пускането на тази тема (на снимката)
    Но първо да изложа накратко моето виждане по въпроса, а именно:
    Събрали са се шепа хора

....и са решили да регистрират клуб, без да кажат на другите, без да искат мнението им, без да потърсят помощ и съдействие... и всичко това с едничката цел да не им се бърка никой в личните интереси
    ТОВА Е СПОРЕД МЕН, така изглежда в моите очи и не виждам освнователна причина всеки един посетител на форума на ФИАТ (без горепоказаните) да не си помисли същото
    И тук идва ред на въпросите:
    1. Защо не бе публично огласено, че ще започва регистрацията на клуба
    2. Защо не бе пусната никаква тема, нито съобщение, нито анкета... нито нищо за тази регистрация, с което да се постигне прозрачност на цялата процедура
    3. Как 9 човека решиха, че могат сами да решават всичко от името на "1184 регистрирани потребители" (към 17:00 на 09.11.2005г.) във форума - за по-умни ли се мислят от останалите или какво
    4. Защо е било нужно да се пази в тайна поканата за учредителното събрание
    Първоначално публикувано от ivo
    за поканата: ето я от kilar пратена в лично съобщение: /ясно защо .../
    Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 1:17 am
    Колега,моля за вашето внимание!!!Във връзка с учредяване на клуб Фиат България ви каним на събрание,на което ще се избере управителен съвет и ще се приеме устав на клуба.Идеята е събранието да се проведе на 29.10.2005 година в град София.Мястото на срещата ще бъде уточнено допълнително.Молим за вашето съдействие.
    Поканата е съгласувана с администраторите на форума.

Информацията е конфиденциална и молим за вашата дискретност.Благодарим предварително.

на което имаше отговор:
    Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 9:03 am
    Искам да знам кои са поканените?

На което ми се отговори:
    Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 3:31 pm
    Поканени са админите и модераторите,а също и хора които преценихме,че могат да допринесат за развитието на клуба.
    Надявам се , че ще запазите конфиденциалността на информацията!!!
    ....и как са били избрани хората, които да бъдат поканени, кой ги е избрал и с правото на какви лични характеристики си е позволил да преценява кой да присъства на учредителното събрание

(Както виждате, датата на събранието е 29.10.2005г. ето темата с дата 26.10.2005г. - 4 дена по-рано, в която обсъждам регистрацията на "Клуб ФИАТ България" с колегата bright - каква е била пречката да се поканят повече хора или просто е било неудобно за някой )

5. Какво се цели с това потайно регистриране - лична облага, лична известност, доказване на лични характеристики пред някого.... КАКВО
    6. Ако нищо от т.5 не е вярно, тогава, защо бе регистриран тайно "Клуб ФИАТ България" - коя е основателната причина за тези действия на хората от снимката
    7. Защо така безрезервно всички им се доверяват
    8. Защо аз съм виновен за скандалите, когато не им изнася това коео съм написал

Първоначално публикувано от Alexius
    Идеята за създаването на клуба се е родила много преди ти да разбереш за съществуването на форума...Благодарим ти за предлаганата помощ, при нужда ще се възползваме.
    Първоначално публикувано от Mitko
    Всичко за което казваш щеше да ни е много полезно, но разбираме за това със закъснение. Благодарим за предложената помощ и ще се възползваме от нея акo има нужда.
    КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ ПО-РАНО, КАТО НЕ СТЕ ПОПИТАЛИ НИКОЙ

Първоначално публикувано от x 1/9
    По-добре предложи нещо конструктивно и градивно вместо да се пъчиш с имане и можене.
    Първоначално публикувано от kilar
    Колеги,моля да съблюдавате добрия тон на форума
    Първоначално публикувано от kilar
    Идеята за съдебна регистрация на клуба се роди преди повече от година. За това,че името "Клуб ФИАТ България" е запазено на 21.10.2005г. имат "вина" точно 6 човека.
    А КАК ИНАЧЕ - ТЕ САМИ СА РЕШИЛИ ВСИЧКО И СЕГА ОЧАКВАТ АПЛОДИСМЕНТИ

Първоначално публикувано от Mitko
    Колеги вижте,че темата е съобщение. Това означава, че дискусии не би трябвало да има. Това, че има е добре, но вече избива в нежелана посока.

Заключвам темата!
    Заключената тема!!!

....а не се замислят, че те самите са виновни за положението в което поставят останалите, не по-малко ентусиазирани от тях посетители на форума, фенове на марката и изобщо всички обединени от идеята за "авто-клуб в полза на всички"
    9. До кога ще се ръководи еднолично този клуб, включаю и форума, и до каде си мислият, че ще стигнат почитаемите учредители, с това си поведение
    10. Кой обвиняваше "Клуб Алфа Ромео България", че взима еднолично решения за "ИТАЛФЕСТ-2005" и защо колите с марката ФИАТ бяха най-малко на летище Долна Баня, при положение, че смея да твърдя, са най-разпространени в България от трите италиански марки - нечии интереси са били засегнати, може би, както биха били засегнати от евентуална намеса в управлението на "Клуб ФИАТ България" от хора, за които не е важно да се бият в гърдите колко много са постигнали и само да вървят на преден план с претенцийте си
    11. А кои бяхте вие

....Така мога да пиша много, мога много въпроси да задам на някои хора, много нерви мога да изхабя и не знам, защо си мисля, че нищо няма да постигна, но поне ще си начешам крастата, а някои други хора ще дазберат много истини, които може да не им харесат, но явно този е начина да се покаже същността на проблема, защото проблем в "Клуб ФИАТ България" определено има...
    sigpic

Не се ядосвай колега - те може като го регистрират, чак тогава да приемат членове - макар че така първоначално, без да са поканили много хора, могат да си гласуват и да си се изберът за президенти и УС без да има голям брой хора които биха гласували нещо различно - пък после ще приемат само удобни и това е!!!

П.П. Офф-топик - Абе май няма да могат да регистрират с тези сокчета и кафета. Тука пиене и мезета трябват за такива важни решения.
    Аз толкоз сок и кафе не съм виждал на наште сбирки
    Ей, това е майтап - не употребявайте алкохол когато шофирате
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ох дося съм се заливал от смях
      ей добре че нямаме нищо общо с тез... просто така да се радвам ...

дребното смешковче явно се е уплашило че на Общо събрание може да попаднат непроверени хора, които може да задават въпроси и НЕДАЙ СИ БОЖЕ, да гласуват
      хахахахахахах

охх Божеййй , прибери си вересиите, БЕ
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Това е нещо като "Тайната Вечеря"

Гледам, че е имало хора които са триели мненията на хората, които са писали, че ще дойдат на италфеста

ЕВАЛАТА...след като се опитахте да прецакате италфеста, но не успяхте сега се опитвате да прецакате и хората които искат да има един истински Фиат клуб.

пс: по-късно пак ще пиша
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

батко такива култови дискусии и при нас не е имало ))
          тва Бялата Сила и Тртея има сума леб да изедат, додет стигнат до подобни висини на критиката )))))))))

http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2834

тва трее се чете с ракия и/или лексотан ))))

Comment

Липсата на прозрачност винаги е значило само едно.............ЛИЧНИ ОБЛАГИ!!!
            Евалата на Кики, че ги изобличава ама и тая маса наистина буди само силен смях в мен.

П.С. Почти 100% съм сигурен, че същите тия шушумиги от снимката дето сами си правят клуб следващата година ще се опитат и да се отделят и от Италфест
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

само ще ви кажа, че тая история е толкова смешна и жалка, че за един нормален разум е трудно да я възприеме. Абе това нали е просто клуб на хора с еднакви вкусове относно колите, в който трябва просто да се събират заедно, да си помагат при нужда и т.н. а сега кво става- един прави нещо тайно от друг, някой се сърди... вярное, че всеки може да си прави какъвто си иска клуб, но нали всичко е тръгнало малко или много от форумите- да изолираш хората, на които всъщност ще разчиташ като членска маса е най-голямото малоумие! имам чувството, че някоои хора искат да направят клуб само за да са шефове на нещо! Май прав ще се окаже един човек (той ще се сети кой ), че по-добре човек да си остане фен, но да не се занимава с членство в клубове и т.н. . май тук е мястото да попитам защо вече не пише във форума hf hpe- може би най- знаещия за италианските автомобили човек. И тук ли такива истории?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Момчета това не е истина, май за съжаление българският манталитет
                си каза своето.

Свалям шапка на колегите от клуба, че при нас няма такива. Абе нямам думи
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

ето ме и мене
                  да не казвам, че в началото и ние бяхме така
                  имаше отговори като си платиш ще ти кажем за кв'о иде реч
                  и пак имаше група от хора които не даваха прозрачност

ама Фиатовете трябва поне да се учат от нашите грешки
                  ама като гледам там си мислят че хлеба е техен ( на модераторите )
                  и че ще го делят на Хброя
                  а не че клуба е на хората и че благодарение на само на тях може да просъщесвува клуб фиат
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp
                  Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                  Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Подобно отношение на тези на масата към колегите си по автомобил е доста непристойно!
                    Такива постъпки могат да те откъснат да ставаш член на 'самозван' клуб!

Мойте уважения към марката Фиат, но мисля че феновете и в БГ трябва да имат малко повече подход един към друг! Стига с тия кръчмарски изпълнения!

Добре че при нас хората имат малко мениджърски подход към тези неща!
                    Да влизат тук, да четат предварително и после да решават какво да правят!

Поздрави на всички!
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Стига с тия кръчмарски изпълнения!
                      То поне да беше кръчмарски, а то е махленски на кафенце и сокче и една две писарки.....
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Сичкото това много ми напомня за УниБГ преди 5-6 години Голем смех беше и тука предстои да се посмеем доста
                        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

За забравилите ето така е бил създаден клуб Алфа Ромео.

http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=143

Усещате ли да има прилики.

Comment

НЕ, ние тайни вечери не сме правили....

Всеки, който е искал, и е могъл, е дошъл на създаването на Алфа клуба!!!...Мястото се знаеше от всички....дори единия от членовете на УС дойде тогава за първи път на среща. Ние не го познавахме, нито пък сме го виждали някога преди това...но той стана един от учередителите както и член на Управителния Съвет.

Прилика намирам между брат ти и Qwerty...Въпросния Филипчо се покри вдън земя, и по този начин загубихме първия домейн на клуба fanclub-alfaromeo.org

Само че, за разлика от брат ти, Филип постъпи като МЪЖ, и не тръгна да разцепва клубове и да пречи на това което правим.

Докато брат ти постъпва като дете, на което някой се опитва да отнеме играчката (форумчето му)...той е готов на всичко, за да си запази форума негова лична собственост....когато аз предложих да се съберете всички от Фиат и да решите какво да става с форума (тоест да се спрат своеволията на брат ти)...какво се получи, бях баннат...а на теб ти бяха отнети администраторските права от собствения ти брат....предполагам заради това, че си ме подкрепил.

Той излъга всички, че аз не съм го питал дали има някакво предложение за италфест, дали е говорил с някой и какво е мнението на хората, с които е говорил. Негова беше темата дали изобщо ще има италфест тази година....

А когато се реши, че ще има той започна да пречи. Той триеше и още трие постове на хора които са искали да дойдат, които са писали, че ще дойдат...които са били там и са писали, че им е харесало.

Понеже хората видяха, че Митко е душевен пoмияр...той явно реши...да си направите Тайната Вечеря, за да си подсигури място в клуба.

Същия той излъга доста хора, че едва ли не той сам е създал форума на фиат....той не искаше да премести хостването на форума...явно защото се страхуваше да не му отнемат тоталния контрол на форума...Той тръгна срещу човека който свърши голямата част от работа, за да има Фиат Форум. Митето тръгна срещу всички които развиват идеята за италианските автомобилни клубове в България...заради него в момента:

Фиат "клуба" е разцепен на две...той създаде и конфликт с два фронта...Фиат срещу Алфа/Ланча. Това може да направи само един човек с много злоба в себе си...

За негово най-голямо съжаление....Италианските клубове ще върват напред....Алфа вече има доста развит клуб, Ланча скоро ще имат клуб, ще си помагаме.

Надявам се скоро да има и истински Фиат Клуб....това което ви се опитвате да създадете за мен не е фиат клуб.

Има доста хора които искат да има Фиат Клуб...ние ще им помогнем (ако ни потърсят помощта), да направят един клуб за всички любители на Фиат.

Айде със здраве....и както Вальо писа...радваме се, че нямаме нищо общо с вас.
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                              ето ме и мене
                              да не казвам, че в началото и ние бяхме така
                              имаше отговори като си платиш ще ти кажем за кв'о иде реч
                              и пак имаше група от хора които не даваха прозрачност

ама Фиатовете трябва поне да се учат от нашите грешки
                              ама като гледам там си мислят че хлеба е техен ( на модераторите )
                              и че ще го делят на Хброя
                              а не че клуба е на хората и че благодарение на само на тях може да просъщесвува клуб фиат
                              ето те и теб
                              от самото начало ти беше от хората с най-остра критика към много неща (заедно с Търтея) както съм казал и по-горе
                              и сега си заедно с всички, както и Търтея, защото не се разцепихме и не тръгнахме по махленски да се дърпаме
                              мисля че критиката е повече от нужна, и търпението също е повече от нужно, виждате как всяко нещо с времето си, лека полека, въпроса е да има единомислие, и да няма скандали на лична основа

затова ние може да си се критикуваме и да си се "храним" във форума, но все още можем да се погледнем в очите ...
                              за разлика от някои други ...

Comment

Working...
                              X