Известие

Collapse
No announcement yet.

Мамкаму какво ми се случиии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    На мен ми се случи аналогична ситуация и пак бяха с Голф, тъмно син и бяха 5-ма, ама бяха пишлямета та само си разменихме по няколко удара и се изнесоха те. А като подадох жалба (бях им запомнил номера) и в полицията в прав текст ми казаха, че нищо няма да последва- незнам си кой го били вкарали в кома от сбиване и нищо, пък за такова дребно нещо ще се занимават. А това което не можах да преглътна е, че онези келемета ги гледам излизайки от районното и те там и подават жалба срещу мен, че съм ги нападнал- аз сам съм нападнал 5-ма нямам време да ходя по съдилища иначе..... В такива ситуации всичко се решава на място- бой и ебане не се връщат..

Верно е......!
    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
    sigpic

Comment

Колеги колеги селенията не е само по пътищата цялата държава е просмукана с такива псевдо-мафиотски образи и това нещо няма да се промени мисля НИКОГА!!!!
      (като съдя по коментарите тук)
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Туко що ми се обади едно приятелче от районното управление, че на мястото май имало камери и сега ще видим какво ще направим...че нищо няма да стане няма ама поне служебна бележка да ми дадат за пред застрахователите
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
          ... И сега загрявам, можеби са опитвали да ми видят километража колко показва ето къде била работата...
          Щом са се изравнили с теб може и собствения си километраж да погледнат и пак ще разберат с колко караш
          По-скоро са те огледали дали биха могли да се справят с тебе че да не рискуват Или пък е искал човека да си размените няколко роднински благословии през стъклото ама ти не си благоволил да погледнеш.
          146 1.6 TS '00
          156 2.4 JTD '01

Comment

Може и така да е, може да са се издразнили както казваш, че несъм им обърнал внимание щото после по изостанаха назад май незнам всичко може да е.....кофтито е че ме хвана жълт светофар и аз реших да изчам и явно съм изчакал те да дойдат да се позабаляват. След станалоо те си се качиха в колата и тръгнаха направо явно ме видяха, че им оглеждам номера (който да го таковам неможах да запомня) и си отпашиха в тяхната си посока сиреч към враня. Мина ми през главата да хукна след тях ама по разумното беше, че останах да си събера остатъците от задната чистачка.....
            Last edited by StarChild; d.m.y г., 13:41.
            sigpic

Comment

Ебахти сътрапите недоносени.Ники много ми е кофти за тебе и аз съм имал такива разправия и е много гадно.Никак не е приятно и е доста стресиращо като не го очакваш да скочат да те бият по светофарите.Поцивка и без излишни нерви това мога да те посъветвам.А на ония маам им -лиля им.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                Вземи си газов питолет и гругия път като те налетят да те бият резни 2 пъти и ще се разбягат като зайци тези нещастници.
                Гледай само като извадиш газовия да не те гръмнат с боен не се коси и те ще умрат, всеки си намира майстора
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                  ...само един съвет - удряй през ръцете, краката и тялото - никога в главата, че можеш да го убиеш като нищо!
                  Абсолютно!
                  Даже и в тялото можеш да нанесеш трайно увреждане, да не говорим и за вътрешни кръвоизливи и наранявания последвани от смърт - много трябва да се внимава с такива неща - то не става само с бой, трябва и акъл!
                  Като го "изрежеш" веднъж през капачките и го подкосиш, не го млатиш повече - нека си лежи... палиш и си заминаваш!
                  Ножове, пистолети и електрошокове НИКОГА не се вадят предварително за заплаха - после всеки треторазряден адвокат, за около 10мин престой в съда, ще изкара ВАС нападателите!
                  Друго важно нещо е, че ножа, бокса и електрошока оставят следи - внимавайте къде удряте или ръгате - най-добре е с шило, защото остава само малка дупка и реално няма прорезна рана от хладно оръжие
                  Офффф, много мога да ви приказвам, ама по-добре да не се учите на такива неща
                  Гледайте да се извините, да се сдобрите, да се усмихнете и да си стиснете ръцете, вместо да се млатите
                  sigpic

Comment

и аз така лятото набих един шут ф главата на един софийски скапаняк, заради който щях да премажа една жена , но си го заслужи копелето !
                    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Все пак си мисля, по добре е да сме като във Виена примерно, където такива истори няма или почти няма, отколкото да се псуваме и трепеме, като идиоти.
                      Кофти работа, удари трета водка, не се ядосвай пък в бъдеще не дай боже, поне номере виж, то явно е че в такави ситуация какво да гледаш по напред..
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

/OFF
                        Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                        ...софийски скапаняк...
                        Хайде да не започваме с такива определения като софиянец, варненец и т.н. Става ли?
                        OFF/
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                          Тъпа работа! Аз сега си нося ключа за смяна на гуми и ако ми се случи нещо директно му отбелязвам един шестоъгълник на челото! Истината е елктрошокова палка и бой!!!
                          Аз си държа два яки спрея под ръка.....виждал съм да има голям ефект от тях, ако успееш да съчетаеш употребата им с елемента на изненада, бързи действия, и енергични ритници......
                          Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          Ножове, пистолети и електрошокове НИКОГА не се вадят предварително за заплаха - после всеки треторазряден адвокат, за около 10мин престой в съда, ще изкара ВАС нападателите!
                          Това е доста разтегливо, един свидетел би имал много по голяма тежест, въпроса е на чия страна ще е......
                          Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 19:03.
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            /OFF

Хайде да не започваме с такива определения като софиянец, варненец и т.н. Става ли?
                            OFF/
                            не исках да обидя всички софиянци, просто беше софиянец , sorry !
                            Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                              не исках да обидя всички софиянци, просто беше софиянец , sorry !
                              Владиславска !Ше се съобразяваш малко кво пишеш!
                              Last edited by pr_00f; d.m.y г., 21:50.
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Добре уе дееб* може ли някаф едъ тип да тръгне с кръстачка ебаси келемара... и още повече колко прост си в изблик на ярост да счупиш нечия чистачка а не джам примерно... ако съм на селяка бих потропал на джама и като го отваряш да бия 2 шамара и по живо по здраво а ако съм на теб в момента в който отваря бой с вратата и от там като падне пердето яко тупалки но сеш се братле на думи е лесно просто ме е яд че едни хасковлии(всички знаят за тяхната школа) набиха шамарите баш преди нова година на едно приятелче бяха 2ма ание 5 и се посрахме а в мен си нося винаги доберманската верига онази с шиповете ама тъпо копеле съм и се нааках признавам си а не бяха кой знае какво но вече е късно за приказки...
                                сори за ценизмите но се ядосвам от такива селяндурщини истината е че няма се оправим и това е...
                                ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                                Nissan Qashqai 2,0 140hp
                                Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                                ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Working...
                                X