Известие

Collapse
No announcement yet.

Мамкаму какво ми се случиии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега Starchild това което ти се е случило ее много гадно, но... има едно голямо но.ако си ги предизвикал на пътя с нещо,отнел си предимство или си ги застрашил по някакъв начин тогава няма ко да се оплакваш ама направо си го заслужаваш.Не искам да те обидя лично, но идиоти сякви по пътищата и само такъв е начин за разправа.Да видим следващия път дали ша отнемат предимство.
    Та на мен 2 ми се е случвало брутално да ни пресекът пътя и аха да са омятаме, и 2 сме ги настигали и продължението е същото като твоето, кръв, сополи и джамове.АМА НЯМА друга оправия и тва си е, било с Алфа, Бмв или квото и да е!
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Comment

Стига глупости всеки греши!Саморазправата не е начина.
      0888515205

Comment

ако наистина си ги засекъл грубо е нормално да са реагирали бурно, но въпреки това....Куку ти изпрати решението. само един съвет - удряй през ръцете, краката и тялото - никога в главата, че можеш да го убиеш като нищо! елекртошока е пълна тъпня. а ако те е хванал за врата кво става а? а ако му е гумирано якето кво става? ако е извън обсега на ръцете ти? с газовия пищов е същото. не можеш да гръмнеш в колата щото ще се изтровиш и ти. а и винаги има вариант да ти извадят бойно. а има една поговорка "пишка и пистолет извадиш ли ги трябва да ги ползваш". решението е да караш внимателно и ако засечеш някой му се извиняваш. ако все още е изнервен му трошиш 2-3 ребра и довиждане.
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

А бе за да избегнеш удара, шибни са ти в една педя високия бордюр заради някъв идиот, дай 1500лв за ремонта на Ауди А3 и тогава ми говори! Ако нямаше саморазправа щеше да си продължи необезпокояван и на следващия завой пак същото, докато накрая не уцелиш бордюра а хората на спирката!!!
          Аз такива тиквеници ша ги гърча до края на живота си, било то и мен някой път да ме згърчат.
          Сори за спама на колегата!
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

Саморазправата е най-тъпият начин за предотвратяване на инциденти и налагане на ред. Бийте се и раздавайте правосъдие, само някой ден да няма тема, застреляха колега с 12 патрона, защото е засякъл психопат или мутра. Само до това води саморазправата. Щото сега всички много искат да се саморазправят и само това бил начинът, но като ви утрепа някой, ще плачете за закони и за морал. Всеки греши, но никой не трябва да бие.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Ники, съчувствия за това, което ти се е случило, но за твоя чест, напиши какъв е бил повода.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Що не им записа номера бе бате-е-е!!! Тук сме дивия запад, и всичко с бой се оправя!!! После ми викат, що ми бил пистолета?!!! АМИ Е ЗАТОВА!!!
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Абе хора от де да знам къв им е проблема бе карам си в най-лява лента по цариградското и долу на кръстовището с горубляне ме настига някъв глоф, аз си чакам да ми светне зелено и изведнъж ми се отваря вратата и някви ми налитат е така щот ги кефи! Кат ги питах къв е проблема ми викат гледай с колко караш ама тях кво ги ебе с колко карам Кат ли са нещо или кво се питам или пътна полиция вече са цивилни с радари в колите ли кво и съответно почнаха със саморазправата! Мен за тва ме е яд поне да имаше няква конкретна причина с която съм ги засегнал или квото там ама да ми държът сметка, че съм карал по бързичко от тях е извинявай! Ама така е веднъж да не нося оръжие в мен и така ще стане
                  Last edited by StarChild; d.m.y г., 12:29.
                  Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                  FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                  sigpic

Comment

Според мен проблема е, че са били зад теб в лявата лента а ти не си отбил да ги пуснеш. Сигурно са ти присветнали, а ти не си ги видял.
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                      Що не им записа номера бе бате-е-е!!! Тук сме дивия запад, и всичко с бой се оправя!!! После ми викат, що ми бил пистолета?!!! АМИ Е ЗАТОВА!!!
                      Мислиш ли, че ако небях с него нямаше да ги опукам кат зайци нема мигна! Хубаво оки стават грешки ма са дай да се изпотрепем. До мен имаше спрял мерседес които преди това профуча по карй мен, е що не налетяха на него а кат са такива пичове....щото знаят, че ги опукват без на другия да му дреме на шмайзера!
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
                        Тъпото е, че иамше и други автомобили на кръстовището и всички стояха и гледаха сайра.(
                        Ти се радвай , че не е решил и някой от тях да се включи

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                        Незнам какво да кажа, но ми е интересно с какво си ги провокирал...
                        И аз така...
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Според мен проблема е, че са били зад теб в лявата лента а ти не си отбил да ги пуснеш. Сигурно са ти присветнали, а ти не си ги видял.
                          Нищо подобно спомням си, че карах някъде със 120 и коли почти нямаше ..... момент сега се сещам, че някъде към метро едана кола се изравни с мен от дясно и някаъв тип от нея упорито се опитваше да види какво имам вътре в купето. И сега загрявам, можеби са опитвали да ми видят километража колко показва ето къде била работата, макар пак да няма логига за постъпките им ако от тва са се издранили еби му майката....(опа ще ме баннат за цинизми май)
                          sigpic

Comment

А само 5 мин. преди случилото се бяхме наколко говеда в колата. Надали щяха толкова смело да тръгнат ако не бях сам, или се изживявят за някви мутри с тоз затъмнен селски голф и кво ли си викат тоя не ни кефи и е сам дай да го сплашим щот сме големите мъже да ги......Ама в БГ джунглата кои квото има нещо накриво срещу другия го решава с бой и после се бие в гърдите къв е пич, бияч и е__ач ама добре, че повечето са силни само на думи!
                            Last edited by StarChild; d.m.y г., 13:30.
                            sigpic

Comment

На мен ми се случи аналогична ситуация и пак бяха с Голф, тъмно син и бяха 5-ма, ама бяха пишлямета та само си разменихме по няколко удара и се изнесоха те. А като подадох жалба (бях им запомнил номера) и в полицията в прав текст ми казаха, че нищо няма да последва- незнам си кой го били вкарали в кома от сбиване и нищо, пък за такова дребно нещо ще се занимават. А това което не можах да преглътна е, че онези келемета ги гледам излизайки от районното и те там и подават жалба срещу мен, че съм ги нападнал- аз сам съм нападнал 5-ма нямам време да ходя по съдилища иначе..... В такива ситуации всичко се решава на място- бой и ебане не се връщат..
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Ники, съчувствия за това, което ти се е случило, но за твоя чест, напиши какъв е бил повода.
                                Ако знаех къв е повода пич с удоволствие и въобще даже нямаше да ви занимавам с тия глупости, пък и за ква чест става въпрос тва е някъв рицарски спор ли!?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X