Известие
Collapse
No announcement yet.
Миков забрани на новите шофьори да карат през нощта!
Collapse
X
-
Същите ограничения трябва да се налагат и над по-възрастната част от шофьорите.
Като видя някакъв 10 диоптера дядка да кара лошо ми става.
Това за по-малкото точки не е от вчера. Преди 2 години го махната, сега пак го връщат.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
-
Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщениеАз имам от 9 месеца книга това значи ли че важи за мен или както си пише за "токущо взелите книжка" ???
Най-рисковата група са шофьори от 18 до 25г,визирам ентусиасти,каращи разни голфове и т.н.Има и съответните изключения,разбира се.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Поредната показна глупост, но вече се уморих да коментирам...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Ми не съм съгласен пък наистина трафика е най малък тогава а това че се трепат е от своеволия и простотиии се едно аз карах 4 месеца без книжка и не ме спряха и нищо не ми казаха та сега няма си карам когато м ие кеф ли кфо ако не друго то в българия всичко е позволено стига да се не набиваш на очиex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеВ градски условия точно между 23-06 часа се кара най-спокойно и има най-малко вероятност да нараниш някой на пътя, докато през деня гъмжи от хора и коли. Спорна работа.Lexus IS200
Comment
-
От КАТ няма как да ти броят километрите за съжаление, остава им да броят години, което не е много показателно.
Нормални е кат вземеш книжка първите месеци да си като насран, но затова са виновни инструкторите.Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)
Comment
-
Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщениеАз имам от 9 месеца книга това значи ли че важи за мен или както си пише за "токущо взелите книжка" ???ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеВ градски условия точно между 23-06 часа се кара най-спокойно и има най-малко вероятност да нараниш някой на пътя, докато през деня гъмжи от хора и коли. Спорна работа.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеДа, но градско в задръстването през деня най- много да си изкривиш ламарините, а вечер като няма коли и се засилиш и се центрираш някъде може и главата да си изкривиш освен ламарините!33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Хубаво са го измислили хората. Браво!!! Аз приветствам идеята!
Ама да идат катаджиите и по селата, че там какво ставааа... ужас
Comment
-
Сега сериозно...
Наистина идеята е много добра... чак се очудвам, че се прокарва нещо, наистина умно.. най-сетне в БГ.
Както каза Майнд Контрол.. вечер пустите и празни булеварди, предразполагат към яко настъпване. Също така и... вечер се пийва а и видимоста е намаленаДенем.. трафик.. "не можеш да се накефиш на ръчката" не върви.
Крис... по-тежките катастофи стават през ноща.. от несъобразена скорост и употреба на алкохол... Е тука точно се цели тоя закон. Че сред тях има много млади шофьори.
Иначе за тея шматки дето имат книжки от 10г. но едва 100-200км. навъртяни.. много си прав. Те също са доста опасни. Тези пък са с едно самочувствие на шофьори...
все едно от както са ги взели... не са слизали от предната лява.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
И какво в крайна сметка излиза,че няма да мога да си карам колатаС кво ще се прибирам сега от работа.... нямам думи....ами ако реша да заведа приятелката на кино кво трябва мама ли да взема с мен
(Искам да попитам-изкарал съм книжка миналата година октомври,но понеже нямах кола и си я взех август тази година ...това важи за мен нали
)
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103hp 1995г
Comment
Comment