Ми в неделя им спах на новия бар додет изтрезнея. Ма не видех да беха само мъже. Като имам път натам ще свиркам на лично
Известие
Collapse
No announcement yet.
8 Декемврий
Collapse
X
-
178Ама ако е толкова навит мога да му уредя един ластик с 206 РЦ за да видим дали му върви пежото
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Вие коли нямате ли си, че с моите се занимавате...
Ако ще и 77 коня да е това е моето решение и ако поне малко уважавахте мен, щяхте да уважавате и решенията ми...
Comment
-
В четвъртък на 8 декември тръгвам за Банско аз и още един мой приятел с Vento. Часът на отпътуване е 12:00 на обяд, а сборен пункт е OMV на околовръстното посока Овча купел: като се влеете от бул. България на детелината посока Обча купел и след 500м има светофар. Там има и OMV. В 11:45 се чакаме там. Който иска да пътуваме заедно нека заповяда. Няма да се гоним по пътя само да уточня. Отиваме да си изкарваме готино!
Comment
-
Тъй като утре(днес) в 8 сутринта заминавам за Банско искам да пожелая на всички колеги едно прекрасно изкарване на празника, което да се помни дълго .. и всички да Фнимаваме какви ги вършим с халкохола и коуежките
Наздраве!Alfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
Comment